Підписатись
Юлія Анатоліївна Мацук (Ястреба)
Юлія Анатоліївна Мацук (Ястреба)
Дніпровський національний університет ім. О. Гончара
Підтверджена електронна адреса в dnu.dp.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, ОО Мороз, ЮА Ястреба
272015
ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ АЛЬГІНАТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М''ЯСНИХ ТА М''ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТіВ
ВМ Пасічний, ЮА Ястреба
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
262013
Investigation of proteolysis ability of functional destinated minced half-finished meat products
A Ukrainets, V Pasichnyi, D Shvedyuk, Y Matsuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
252017
ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСО–РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
YA Matsuk, EM Suprun, NV Ischenko, VM Pasichniy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
122016
Удосконалення технологій м'ясо-рибних напівфабрикатів
ВМ Пасічний, ІО Степаненко, МЮ Міщук, МР Макарчук, ...
122015
Дослідження здатності до протеолізу м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення
АІ Українець, ВМ Пасічний, ДА Шведюк, ЮА Мацук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
92017
Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів
ВМ Пасічний, ОВ Жабіна, ЮА Ястреба
92009
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
G Khomych, Y Matsuk, J Nakonechnaya, N Oliynyk, L Medved
EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2017
82017
Обґрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа
ЮА Мацук, ЄО Колпікова, НВ Іщенко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
62020
Determination of the optimal sterilization regime of canned quail meat with hydrocoloids application
V Pasichnyi, A Ukrainets, D Shvedyuk, HM Al-Hashimi, Y Matsuk
EUREKA: Life Sciences, 21-25, 2017
62017
Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсій
ДА Шведюк, ВМ Пасічний, ІГ Радзієвська, ЮА Мацук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
6*2017
The theoretical and applied aspects production of the meat аnd fish products
YA Matsuk, EM Suprun, NV Ischenko, VM Pasichniy
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
62016
Використання дикорослої сировини у виробництві бісквітних напівфабрикатів
НВ Іщенко, ЮА Мацук
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2016
52016
Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
ЮА Ястреба, ВМ Пасічний
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
52010
Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показниками
ВМ Пасічний, ЮА Ястреба
52010
Обґрунтування параметрів сушіння грибів під час виробництва порошкоподібного напівфабрикату
ВМ Пасічний, ЮА Ястреба
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
52009
Удосконалення технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами
ВМ Пасічний, ОВ Жабіна, ЮА Ястреба
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 219-222, 2010
42010
Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі
ВМ Пасічний, ЮА Ястреба
42010
Дослiдження структурно-механiчних властивостей гелiв альгiнатiв для виробництва структурованих продуктiв на основi грибної сировини
ВМ Пасiчний, ЮА Ястреба
Науковий вiсник ЛНУВМБ iм. СЗ Гжицького 15 (1), 125, 2013
32013
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використанням
ЮА Ястреба
32012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20