Дефекат сахарного производства: направления переработки АП Перепелица, ВН Ищенко, АИ Самчук | 7 | 2013 |
Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабана ЛВ Пешук, ВМ Іщенко, ІІ Штик, ТМ Іванова | 4 | 2014 |
Використання бентонітів у харчовій промисловості ВМ Іщенко, ТП Колотуша, ОМ Полумбрик Харчова промисловість, 34-36, 2013 | 4 | 2013 |
Використання флуоресцентної спектроскопії та ультразвукового аналізу для ідентифікації молочної продукції МВІ В.М. Іщенко, Н.П. Квітковська, О.В. Кочубей-Литвиненко Методи і об’єкти хімічного аналізу 13 (3), 131-135, 2018 | 3* | 2018 |
Електротермічне атомно-абсорбційне визначення Плюмбуму в природних водах з використанням органічних комплексоутворювачів в якості хімічних модифікаторів ВБ Іщенко, ВМ Іщенко, ТК Панчук | 3 | 2010 |
Твердофазный синтез двойных молибдатов РЗЭ и серебра (І) АП Перепелица, МВ Артеменко, ВН Ищенко | 3 | 1983 |
Дослідження хімічних властивостей кальційкарбонатного осаду ОП Перепелиця, АІ Самчук, ІЯ Пищай, ТВ Петренко, ВМ Іщенко | 2 | 2015 |
Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення О Кочубей-Литвиненко, ВМ Іщенко, КГ Лопатько, ВВ Фоменко | 2 | 2015 |
Determination of trace elements (Cr, AI, Pb) by atomic absorption in natural water of Kyiv M Polumbryk, V Ishchenko, O Polumbryk | 2 | 2014 |
Альгінати в харчових технологіях МО Полумбрик, ОМ Полумбрик, ВМ Іщенко, ВС Костюк, АО Сірик | 2 | 2014 |
Uncertainty of measurement of ionic calcium in milk measured by ISE: a Monte-Carlo insight OVKL Mykola V. Ishchenko, Vira M. Ishchenko, Nadiya P. Kvitkovska Analytical Methods 14, 949–956, 2022 | 1 | 2022 |
Застосування молекулярної абсорбційної та емісійної спектрометрії для виявлення фальсифікації пастеризованого молока ВМ Іщенко, О Кочубей-Литвиненко, НП Квітковська, АГ Якімінська, ... | 1 | 2018 |
Ідентифікація різних видів молока з використанням інструментальних і хемометричних методів ВМ Іщенко, ОВ Кочубей-Литвиненко, НП Суходольська, МВ Іщенко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 230-235, 2016 | 1 | 2016 |
Определение свинца в пектине СИ Шульга, ВИ Баевская, ВН Ищенко, НЮ Зинченко Сахар, 42-43, 2013 | 1 | 2013 |
Физико-химические свойства пектина выделенного из топинамбура СИ Шульга, ВИ Баевская, НЮ Зинченко, ВН Ищенко | 1 | 2012 |
Синтез монокристаллов двойных молибдатов и вольфраматов лития с рубидием и калием M+ LiEO4• H2O и кристаллическая структура RbLiMoO4• H2O РФ Клевцова, ЛП Соловьева, ВН Ищенко, АП Перепелица, ... | 1 | 1984 |
Шляхи встановлення натуральності молока НП Квітковська, ВМ Іщенко | | 2022 |
Сучасні методи визначення фальсифікації молока ВМ Іщенко, НП Квітковська, ЄЄ Костенко, О Кочубей-Литвиненко, ... | | 2022 |
12. ВИКОРИСТАННЯ СПЕКТРОСКОПІЇ СТАБІЛЬНИХ ІЗОТОПІВ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ АВТЕНТИЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В Іщенко, Н Квітковська, О Кочубей-Литвиненко І Міжнародна науково–практична конференція, 48, 2022 | | 2022 |
Фотометричне визначення етилмальтолу у вигляді різнолігандного комплексу з залізом (ІІІ) та ксиленоловим оранжевим ЄЄ Костенко, ВМ Іщенко | | 2022 |