Підписатись
Віра Миколаївна Іщенко
Віра Миколаївна Іщенко
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дефекат сахарного производства: направления переработки
АП Перепелица, ВН Ищенко, АИ Самчук
72013
Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабана
ЛВ Пешук, ВМ Іщенко, ІІ Штик, ТМ Іванова
42014
Використання бентонітів у харчовій промисловості
ВМ Іщенко, ТП Колотуша, ОМ Полумбрик
Харчова промисловість, 34-36, 2013
42013
Використання флуоресцентної спектроскопії та ультразвукового аналізу для ідентифікації молочної продукції
МВІ В.М. Іщенко, Н.П. Квітковська, О.В. Кочубей-Литвиненко
Методи і об’єкти хімічного аналізу 13 (3), 131-135, 2018
3*2018
Електротермічне атомно-абсорбційне визначення Плюмбуму в природних водах з використанням органічних комплексоутворювачів в якості хімічних модифікаторів
ВБ Іщенко, ВМ Іщенко, ТК Панчук
32010
Твердофазный синтез двойных молибдатов РЗЭ и серебра (І)
АП Перепелица, МВ Артеменко, ВН Ищенко
31983
Дослідження хімічних властивостей кальційкарбонатного осаду
ОП Перепелиця, АІ Самчук, ІЯ Пищай, ТВ Петренко, ВМ Іщенко
22015
Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення
О Кочубей-Литвиненко, ВМ Іщенко, КГ Лопатько, ВВ Фоменко
22015
Determination of trace elements (Cr, AI, Pb) by atomic absorption in natural water of Kyiv
M Polumbryk, V Ishchenko, O Polumbryk
22014
Альгінати в харчових технологіях
МО Полумбрик, ОМ Полумбрик, ВМ Іщенко, ВС Костюк, АО Сірик
22014
Uncertainty of measurement of ionic calcium in milk measured by ISE: a Monte-Carlo insight
OVKL Mykola V. Ishchenko, Vira M. Ishchenko, Nadiya P. Kvitkovska
Analytical Methods 14, 949–956, 2022
12022
Застосування молекулярної абсорбційної та емісійної спектрометрії для виявлення фальсифікації пастеризованого молока
ВМ Іщенко, О Кочубей-Литвиненко, НП Квітковська, АГ Якімінська, ...
12018
Ідентифікація різних видів молока з використанням інструментальних і хемометричних методів
ВМ Іщенко, ОВ Кочубей-Литвиненко, НП Суходольська, МВ Іщенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 230-235, 2016
12016
Определение свинца в пектине
СИ Шульга, ВИ Баевская, ВН Ищенко, НЮ Зинченко
Сахар, 42-43, 2013
12013
Физико-химические свойства пектина выделенного из топинамбура
СИ Шульга, ВИ Баевская, НЮ Зинченко, ВН Ищенко
12012
Синтез монокристаллов двойных молибдатов и вольфраматов лития с рубидием и калием M+ LiEO4• H2O и кристаллическая структура RbLiMoO4• H2O
РФ Клевцова, ЛП Соловьева, ВН Ищенко, АП Перепелица, ...
11984
Шляхи встановлення натуральності молока
НП Квітковська, ВМ Іщенко
2022
Сучасні методи визначення фальсифікації молока
ВМ Іщенко, НП Квітковська, ЄЄ Костенко, О Кочубей-Литвиненко, ...
2022
12. ВИКОРИСТАННЯ СПЕКТРОСКОПІЇ СТАБІЛЬНИХ ІЗОТОПІВ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ АВТЕНТИЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
В Іщенко, Н Квітковська, О Кочубей-Литвиненко
І Міжнародна науково–практична конференція, 48, 2022
2022
Фотометричне визначення етилмальтолу у вигляді різнолігандного комплексу з залізом (ІІІ) та ксиленоловим оранжевим
ЄЄ Костенко, ВМ Іщенко
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20