Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 14-20, 2018 | 11 | 2018 |
Гастрономічна культура та її соціально-культурне призначення ГА Толок Культура і мистецтво у сучасному світі, 94-100, 2013 | 9 | 2013 |
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-63, 2019 | 8 | 2019 |
Investigation of technological properties of powder of eggplants O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ... EUREKA: Life Sciences, 22-29, 2018 | 7 | 2018 |
Шляхи впровадження системи НАССР: українські реалії Г Толок Продовольча індустрія АПК, 4-6, 2015 | 7 | 2015 |
Технологія десертів функціонального призначення АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких | 3 | 2022 |
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... EUREKA: Life Sciences, 18-27, 2019 | 3 | 2019 |
Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції Г Толок Продовольча індустрія АПК, 37-39, 2016 | 3 | 2016 |
Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів АБ Л Баль-Прилипко, Б Леонова, Г Толок Продовольча індустрія АПК, 2016 | 3 | 2016 |
Розроблення технології печива з підвищеною харчовою цінністю АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, ЮВ Земліна, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 55-65, 2021 | 2 | 2021 |
Сервісна діяльність як елемент культури в ресторанних практиках ГА Толок Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку, 184-188, 2012 | 2 | 2012 |
Технологія лаваша з використанням борошна з кіноа АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОВ Василенко, ... Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (2), 2023 | 1 | 2023 |
Технологія кондитерських виробів з використанням порошків тропічних рослин АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, НМ Стукальська, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 100-109, 2022 | 1 | 2022 |
ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕГРОВАНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ГА Толок, Д Захарчук Г 725 Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези, 189, 2019 | 1 | 2019 |
Ефективність та удосконалення spa-послуг на термальних курортах України ОЮ Завадинська, ГА Толок, ОС Ліфіренко Ефективна економіка, 2018 | 1 | 2018 |
Шляхи підвищення ефективності діяльності вегетаріанських ресторанів ГА Толок, ОМ Лагута Молодий вчений, 1330-1333, 2017 | 1 | 2017 |
Оцінка конкурентоспроможності вегетаріанського закладу харчування на прикладі мережі вегетаріанських кафе Eco-Buffet ГА Толок Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 84-89, 2017 | 1 | 2017 |
ОКРЕМІ АСПЕКТИ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ Г Толок Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 0 | 1 | |
ТЕХНОЛОГІЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГУМІАРАБІКУ АВ Антоненко, ГА Толок, ТВ Бровенко, АТ Ратушенко, АО Горкун Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 119-127, 2024 | | 2024 |
Обґрунтування використання купажованої олії в технології продукту молочно-рослинного безлактозного Л Баль-Прилипко, І Устименко, Н Слободянюк, Г Толок, О Панасюк Здоров'я людини і нації, 25-35, 2024 | | 2024 |