Follow
Галина Толок
Галина Толок
Kyiv National University of Culture and Arts: Kiev, UA
Verified email at knukim.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 14-20, 2018
112018
Гастрономічна культура та її соціально-культурне призначення
ГА Толок
Культура і мистецтво у сучасному світі, 94-100, 2013
92013
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses
O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-63, 2019
82019
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
EUREKA: Life Sciences, 22-29, 2018
72018
Шляхи впровадження системи НАССР: українські реалії
Г Толок
Продовольча індустрія АПК, 4-6, 2015
72015
Технологія десертів функціонального призначення
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
32022
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder
O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
EUREKA: Life Sciences, 18-27, 2019
32019
Мікробіологічні критерії безпеки і якості харчової продукції
Г Толок
Продовольча індустрія АПК, 37-39, 2016
32016
Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів
АБ Л Баль-Прилипко, Б Леонова, Г Толок
Продовольча індустрія АПК, 2016
32016
Розроблення технології печива з підвищеною харчовою цінністю
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, ЮВ Земліна, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 55-65, 2021
22021
Сервісна діяльність як елемент культури в ресторанних практиках
ГА Толок
Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку, 184-188, 2012
22012
Технологія лаваша з використанням борошна з кіноа
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОВ Василенко, ...
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (2), 2023
12023
Технологія кондитерських виробів з використанням порошків тропічних рослин
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, НМ Стукальська, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 100-109, 2022
12022
ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕГРОВАНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
ГА Толок, Д Захарчук
Г 725 Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези, 189, 2019
12019
Ефективність та удосконалення spa-послуг на термальних курортах України
ОЮ Завадинська, ГА Толок, ОС Ліфіренко
Ефективна економіка, 2018
12018
Шляхи підвищення ефективності діяльності вегетаріанських ресторанів
ГА Толок, ОМ Лагута
Молодий вчений, 1330-1333, 2017
12017
Оцінка конкурентоспроможності вегетаріанського закладу харчування на прикладі мережі вегетаріанських кафе Eco-Buffet
ГА Толок
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 84-89, 2017
12017
ОКРЕМІ АСПЕКТИ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Г Толок
Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 0
1
ТЕХНОЛОГІЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГУМІАРАБІКУ
АВ Антоненко, ГА Толок, ТВ Бровенко, АТ Ратушенко, АО Горкун
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 119-127, 2024
2024
Обґрунтування використання купажованої олії в технології продукту молочно-рослинного безлактозного
Л Баль-Прилипко, І Устименко, Н Слободянюк, Г Толок, О Панасюк
Здоров'я людини і нації, 25-35, 2024
2024
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20