Assessment of color of meat using the method of computer colorimetry O Petrusha, O Niemirich | 7 | 2016 |
Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні зони рH прогресивної переддефекації ЛП Рева, ОО Петруша, РВ Степаніщенко | 6 | 2011 |
Аспекти вітчизняних та зарубіжних нормативних документів на майонез ОО Петруша, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 262-266, 2014 | 5 | 2014 |
Аспекти вітчизняних та зарубіжних нормативних документів на майонез ОО Петруша, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 262-266, 2014 | 5 | 2014 |
Апарат для попередньої прогресивної протитечійної обробки дифузійного соку вапняним реагентом, ПУ № 50226.–2010 ЛП Рева, ВО Мірошник, ОО Петруша Бюл, 2010 | 5 | 2010 |
The method of determination of the sorption capacity of activated carbon by gas chromatography K Naumenko, N Frolova, O Petrusha, N Chepel EUREKA: Life Sciences, 12-18, 2017 | 4 | 2017 |
Quality assessment of extracts from unconventional plant raw materials K Naumenko, O Petrusha, N Frolova, O Fedorenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 49-54, 2015 | 4 | 2015 |
Створення фізичної моделі вертикального прогресивного протитечійного переддефекатора для підвищення ефективності процесу переддефекації ЛП Рева, ОО Петруша, ВО Мірошник Наукові праці НУХТ, 2011 | 4 | 2011 |
Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини КА Науменко, ОО Петруша, НЕ Фролова, ОВ Федоренко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (76)), 49-54, 2015 | 3 | 2015 |
Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини КА Науменко, ОО Петруша, НЕ Фролова, ОВ Федоренко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (76)), 49-54, 2015 | 3 | 2015 |
Оптимизация прогрессивной противоточной преддефекации диффузионного сока ЛП Рева, ОО Петруша, АМ Литвин | 3 | 2012 |
Удосконалення технології попередньої дефекації дифузійного соку для відокремлення осаду нецукрів до основної дефекації ЛП Рева, ОО Петруша, ВЮ Віслобоков, ВМ Титарчук | 3 | 2011 |
Влияние желатина на свойства съедобных пленок и покрытий из картофельного крахмала ОС Шульга, ОА Петруша | 2 | 2017 |
Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба ОА Дащинська, ОО Петруша | 2 | 2016 |
Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків ОВ Нєміріч, ОО Петруша, ОС Ясюченко, НВ Дрозд Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 26-30, 2015 | 2 | 2015 |
Виробництво житньо-пшеничної булочки збагаченої грецьким горіхом, сушеним виноградом, насінням соняшнику та кунжуту ЮМ Марченко, НВ Попова, ОО Петруша | 2 | 2015 |
Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків ОВ Нєміріч, ОО Петруша, ОС Ясюченко, НВ Дрозд Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 26-30, 2015 | 2 | 2015 |
Вплив грибної сировини на стан білково-протеїназного комплексу тіста ЛЮ Арсеньєва, ВС Ященко, НМ Кобець, ОО Петруша Наукові праці Національного університету харчових технологій, 15-20, 2013 | 2 | 2013 |
Гідродинамічна структура потоків при проведенні попередньої дефекації дифузійного соку у вертикальному протитечійному апараті ЛП Рева, ОО Петруша, ВО Мірошник | 2 | 2011 |
Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок О Шульга, А Чорна, О Петруша Товари і ринки, 120–130-120–130, 2017 | 1 | 2017 |