ОБҐРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ УМОВ ХОЛОДИЛЬНОЇ ОБРОБКИ ТУШОК В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ Н Усатенко, М Калашник, К Копилова, С Вербицький, Ю Охріменко, ... ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 185-194, 2020 | 1 | 2020 |
Туризм в Украине: упадок или низкий старт? ИИ Доброскок, МГ Карпович Экономический вестник университета. Сборник научных трудов ученых и …, 2017 | 1 | 2017 |
Особливості підвищення культури та якості обслуговування споживачів послуг МГ Карпович, ТГ Коса, ОВ Железняк Домбровська ЯМ, 2016 | 1 | 2016 |
Нестандартизированный сырьевой материал для мясной промышленности НФ Усатенко, МГ Калашник, СБ Вербицкий, ЮИ Охрименко Пищевая промышленность: наука и технологии 14 (4), 34-40, 2022 | | 2022 |
Повышение эффективности тепломассообменных процессов при производстве сухих колбас НФ Усатенко, ОВ Щесюк, СБ Вербицкий, МГ Калашник, СС Доброскок Пищевая промышленность: наука и технологии 12 (4), 20-27, 2019 | | 2019 |
Передумови підвищення безпечності копчених харчових продуктів НФ Усатенко, МГ Калашник, СС Доброскок, СБ Вербицький, ... Житомирський національний агроекологічний університет, 2019 | | 2019 |
Педагогічна практика ІІ Доброскок, МГ Карпович, СМ Танана, НА Лопата КСВ, 2019 | | 2019 |
Передумови пдвищення безпечності копчених харчових продуктів НФ Усатенко, МГ Калашник, СС Доброскок, СБ Вербицький Наукові горизонти, 29–35-29–35, 2019 | | 2019 |
Формирование профессиональной самореализации будущих менеджеров туристической деятельности в высшей школе МГ Калашник Вестник Alikhan Bokeikhan University 43 (3), 95-95, 2019 | | 2019 |
Забезпечення стабільності теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів СБ Вербицький, НФ Усатенко, СС Доброскок, МГ Калашник Продовольчі ресурси, 33-40, 2018 | | 2018 |
Педагогічні аспекти професійної самореалізації майбутніх менеджерів туристичної діяльності в сучасних умовах українського суспільства М Карпович Humanitarium 39 (2), 41-49, 2017 | | 2017 |
Дидактичні можливості використання інформаційних технологій у вищій школі МГ Карпович Соціум. Документ. Комунікація, 145-154, 2016 | | 2016 |
НЕСТАНДАРТИЗИРОВАННЫЙ СЫРЬЕВОЙ МАТЕРИАЛ ДЛЯ МЯСНОЙ НФ Усатенко, МГ Калашник, СБ Вербицкий, ЮИ Охрименко | | |
ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ ІКТ У ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ М Карпович ББК 74.58 Т 33, 421, 0 | | |
ЛП Горальський, ІМ Сокульський, НЛ Колеснік, ЮГ Радюк, ВП Сокольський ЛП Горальський, МЛ Радзиховський, ОВ Дишкант, СС Подібовський, ... | | |
Науковий вісник НГУ ІІ Доброскок, ЛВ Басюк, НВ Ржевська, МГ Калашник | | |