Підписатись
Марина Калашник (Карпович)
Марина Калашник (Карпович)
Hryhorii Skovoroda University in Pereiaslav
Підтверджена електронна адреса в uhsp.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
ОБҐРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ УМОВ ХОЛОДИЛЬНОЇ ОБРОБКИ ТУШОК В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Н Усатенко, М Калашник, К Копилова, С Вербицький, Ю Охріменко, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 185-194, 2020
12020
Туризм в Украине: упадок или низкий старт?
ИИ Доброскок, МГ Карпович
Экономический вестник университета. Сборник научных трудов ученых и …, 2017
12017
Особливості підвищення культури та якості обслуговування споживачів послуг
МГ Карпович, ТГ Коса, ОВ Железняк
Домбровська ЯМ, 2016
12016
Нестандартизированный сырьевой материал для мясной промышленности
НФ Усатенко, МГ Калашник, СБ Вербицкий, ЮИ Охрименко
Пищевая промышленность: наука и технологии 14 (4), 34-40, 2022
2022
Повышение эффективности тепломассообменных процессов при производстве сухих колбас
НФ Усатенко, ОВ Щесюк, СБ Вербицкий, МГ Калашник, СС Доброскок
Пищевая промышленность: наука и технологии 12 (4), 20-27, 2019
2019
Передумови підвищення безпечності копчених харчових продуктів
НФ Усатенко, МГ Калашник, СС Доброскок, СБ Вербицький, ...
Житомирський національний агроекологічний університет, 2019
2019
Педагогічна практика
ІІ Доброскок, МГ Карпович, СМ Танана, НА Лопата
КСВ, 2019
2019
Передумови пдвищення безпечності копчених харчових продуктів
НФ Усатенко, МГ Калашник, СС Доброскок, СБ Вербицький
Наукові горизонти, 29–35-29–35, 2019
2019
Формирование профессиональной самореализации будущих менеджеров туристической деятельности в высшей школе
МГ Калашник
Вестник Alikhan Bokeikhan University 43 (3), 95-95, 2019
2019
Забезпечення стабільності теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів
СБ Вербицький, НФ Усатенко, СС Доброскок, МГ Калашник
Продовольчі ресурси, 33-40, 2018
2018
Педагогічні аспекти професійної самореалізації майбутніх менеджерів туристичної діяльності в сучасних умовах українського суспільства
М Карпович
Humanitarium 39 (2), 41-49, 2017
2017
Дидактичні можливості використання інформаційних технологій у вищій школі
МГ Карпович
Соціум. Документ. Комунікація, 145-154, 2016
2016
НЕСТАНДАРТИЗИРОВАННЫЙ СЫРЬЕВОЙ МАТЕРИАЛ ДЛЯ МЯСНОЙ
НФ Усатенко, МГ Калашник, СБ Вербицкий, ЮИ Охрименко
ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ ІКТ У ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ
М Карпович
ББК 74.58 Т 33, 421, 0
ЛП Горальський, ІМ Сокульський, НЛ Колеснік, ЮГ Радюк, ВП Сокольський
ЛП Горальський, МЛ Радзиховський, ОВ Дишкант, СС Подібовський, ...
Науковий вісник НГУ
ІІ Доброскок, ЛВ Басюк, НВ Ржевська, МГ Калашник
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–16