Особенности государственного регулирования обеспечения качества и безопасности продуктов питания в Украине ТА Ковернега Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: матеріали наук. – практ. конф …, 2014 | 15* | 2014 |
Використання SWOT-аналізу для побудови стратегії управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств в Одеському регіоні ТА Берегова Продовольчі ресурси: зб. наук. пр. Ін-т прод. ресурсів НААН. Київ, с. 207-213, 2019 | 7 | 2019 |
Особливості формування стратегії управління економічними ризиками для забезпечення економічної безпеки на вітчизняних підприємствах ТА Ковернега Науковий вісник Херсонського державного університету 7 (Випуск 8), 98–102, 2014 | 4 | 2014 |
Ризик-менеджмент як важливий інструмент забезпечення економічної безпеки на вітчизняних харчових підприємствах ТА Берегова Науковий журнал «Молодий вчений» 2 (№ 11 (26)), 14–18, 2015 | 3 | 2015 |
Особенности адаптации отечественных мясоперерабатывающих предприятий и основные факторы сдвигов их адаптации ТА Береговая «Modern Science - Moderní věda», 33-39, 2016 | 1 | 2016 |
Проблемні питання оцінки використання виробничих ресурсів підприємства ІО Відоменко, СС Шекера, ТА Ковернега Економіка харчової промисловості 4 (12), 22–25, 2011 | 1 | 2011 |
Сучасні українські реалії в умовах пандемії та економічної кризи 2020 року ТА Берегова | | 2020 |
Сучасні вимоги до якості вищої освіти ТА Берегова | | 2020 |
Механізм управління фінансово-економічною безпекою харчових підприємств ТА Берегова | | 2020 |
Вплив ризиків на формування стратегії управління фінансово-економічною безпекою вітчизняних м’ясопереробних підприємств ТА Берегова Електронний фаховий науково-практичний журнал «Інфраструктура ринку». Одеса., 2020 | | 2020 |
Проблеми розвитку вітчизняного ринку м’ясопродуктів та шляхи їх вирішення ТА Берегова Стратегія розвитку сільського господарства та сільських територій: Матеріали …, 2019 | | 2019 |
Особливості функціонування вітчизняного ринку м’яса в умовах сьогодення ТА Берегова Інноваційний розвиток ха-рчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами …, 2019 | | 2019 |
Сучасний стан якості та безпеки вітчизняних харчових продуктів ТА Берегова Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матер. одинадцятої …, 2018 | | 2018 |
Вирішення сучасних проблем здорового харчування молоді як пріоритетний напрям забезпечення національної безпеки країни ТА Берегова Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матер. дев'ятої …, 2016 | | 2016 |
Характеристика економіки як поведінкової науки ТА Берегова, ЖВ Коєва, СО Магденко Соціальна, поведінкова, адаптивна економіка: теорія та практика: колективна …, 2016 | | 2016 |
Адаптивність вітчизняних м’ясопереробних підприємств в сучасних економічних умовах ТА Берегова Економіка як соціальна та поведінкова навчальна та наукова дисципліна: матер …, 2016 | | 2016 |
Проблема стану безпеки на м’ясопереробних підприємствах в умовах економічної нестабільності ТА Берегова Збірник тез доповідей 76 наукової конференції викладачів академії, Одеса, 18 …, 2016 | | 2016 |
Управління комерційними ризиками на сучасних підприємствах м’ясопереробної галузі України для досягнення стану їх економічної безпеки ТА Берегова Науковий вісник Херсонського державного університету, 51-55, 2016 | | 2016 |
Особливості формування внутрішнього економічного механізму функціонування підприємств м’ясопереробної галузі як засіб їх ефективного управління ТА Берегова Розвиток соціально-економічних систем у трансформаційних умовах: Матеріали V …, 2016 | | 2016 |
Формування внутрішнього економічного механізму функціонування м’ясопереробних підприємств як засіб їх ефективного управління ТА Берегова Науковий вісник Херсонського державного університету, 2015 | | 2015 |