Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ДО Глубокий, КС Балабай Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 6 | 2011 |
Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, АО Борисова, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 54-58, 2014 | 4 | 2014 |
Development of cryogenic technology for the production of nano-powders from topinambour using liquid and gaseous nitrogen РЮ Павлюк, ОС Бессараб, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 4-10, 2015 | 3 | 2015 |
Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азоту РЮ Павлюк, ОС Бессараб, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 4-10, 2015 | 3 | 2015 |
Вплив механолізу на активацію важкорозчинних нанокомплексів гетерополісахаридів при розробці нанотехнологій рослинних добавок РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, ОС Погарський, ... | 2 | 2017 |
The carotenoid SunRoll buns vitaminized by natural nanoadditives for healthful nutrition R Pavlyuk, V Pogarska, N Maximova, K Balabai, S Loseva, T Kotyuk Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 2 | 2017 |
Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness V Pogarska, V Mykhailov, O Pogarskii, K Balabai, I Kakadii, ... Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 2 | 2017 |
The new about carotenoids during the refrigerated processing of carotene-containing vegetables and berries with the use of cryo-and mechanical destruction R Pavlyuk, N Timofeyeva, К Balabai, S Loseva, A Borysova Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 2 | 2014 |
Вивчення процесів механохімії під час розробки кріогенної технології нанопорошків із топінамбура з пребіотичними властивостями РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, ВА Павлюк Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 1 | 2016 |
Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахаридбілкових нанокомплексів під час переробки топінамбура РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, ВА Павлюк Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 1 | 2016 |
Вивчення якості дрібнодисперсних оздоровчих добавок із топінамбура за вмістом пребіотичних та біологічно активних речовин КС Балабай Харків: ХДУХТ, 2021 | | 2021 |
Технологічний семінар. Частина 2. Харчові технології переробки молока ВВ Погарська, ОО Юрєва, КС Балабай Харків: Факт, 2021 | | 2021 |
Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства ВВ Погарська, РЮ Павлюк, КВ Дудник, ОС Погарський, КС Балабай, ... Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Погарський, КС Балабай, ... Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, ОС Погарський Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КВ Дудник, ОО Юр’єва, ОС Погарський, ... Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення НП Максимова, РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай | | 2021 |
Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продукти РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, ОС Погарський, ... Харків «Факт», 2021 | | 2021 |
Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, НП Максимова, СМ Лосєва, ... Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |