Підписатись
Екатерина Балабай
Екатерина Балабай
Харьковский государственный университет питания и торговли
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ДО Глубокий, КС Балабай
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
62011
Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, АО Борисова, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 54-58, 2014
42014
Development of cryogenic technology for the production of nano-powders from topinambour using liquid and gaseous nitrogen
РЮ Павлюк, ОС Бессараб, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 4-10, 2015
32015
Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азоту
РЮ Павлюк, ОС Бессараб, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 4-10, 2015
32015
Вплив механолізу на активацію важкорозчинних нанокомплексів гетерополісахаридів при розробці нанотехнологій рослинних добавок
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, ОС Погарський, ...
22017
The carotenoid SunRoll buns vitaminized by natural nanoadditives for healthful nutrition
R Pavlyuk, V Pogarska, N Maximova, K Balabai, S Loseva, T Kotyuk
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
22017
Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness
V Pogarska, V Mykhailov, O Pogarskii, K Balabai, I Kakadii, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
22017
The new about carotenoids during the refrigerated processing of carotene-containing vegetables and berries with the use of cryo-and mechanical destruction
R Pavlyuk, N Timofeyeva, К Balabai, S Loseva, A Borysova
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
22014
Вивчення процесів механохімії під час розробки кріогенної технології нанопорошків із топінамбура з пребіотичними властивостями
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, ВА Павлюк
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
12016
Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахаридбілкових нанокомплексів під час переробки топінамбура
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, ВА Павлюк
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
12016
Вивчення якості дрібнодисперсних оздоровчих добавок із топінамбура за вмістом пребіотичних та біологічно активних речовин
КС Балабай
Харків: ХДУХТ, 2021
2021
Технологічний семінар. Частина 2. Харчові технології переробки молока
ВВ Погарська, ОО Юрєва, КС Балабай
Харків: Факт, 2021
2021
Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства
ВВ Погарська, РЮ Павлюк, КВ Дудник, ОС Погарський, КС Балабай, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Погарський, КС Балабай, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, ОС Погарський
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КВ Дудник, ОО Юр’єва, ОС Погарський, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення
НП Максимова, РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай
2021
Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продукти
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, ОС Погарський, ...
Харків «Факт», 2021
2021
Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, НП Максимова, СМ Лосєва, ...
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20