Ганна Рудавська
Ганна Рудавська
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: монографія
ГБ Рудавська, ЄВ Тищенко, НВ Притульська
Київ:[б. и.], 2002
772002
Науковi пiдходи та практичнi аспекти оптимiзацiї асортименту продуктiв спецiального призначення: монографiя
ГБ Рудавська, ЕВ Тищенко, НВ Притульська
202002
Санітарно-гігієнічна експертиза товарів
ГБ Рудавська
К.: Вид-во КНТЕУ, 2003
142003
Виробництво та споживання соусів в Україні
О Жукевич, Г Рудавська
Товари і ринки, 37-45, 2012
112012
Реологічні властивості нових пастильних виробів
Г РУДАВСЬКА, Н ШАПОВАЛОВА, О РОМАНЕНКО
Продовольча індустрія АПК, 34-39, 2011
102011
Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів" Ламіданом" з метою профілактики йодної недостатності
ГБ Рудавська
Ужгород: УжНУ" Говерла, 235-237, 2008
72008
Мікробіологія: підручник
ГБ Рудавська, ЛІ Демкевич
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун.-т, 2001
72001
Споживні властивості сметанно-рослинних соусів
Г Рудавська, О Жукевич
Товари і ринки, 126-134, 2011
62011
Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
ГБ Рудавська
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. праць …, 2011
62011
Товарознавство молочних та яєчних товарів: Підручник
ГБ Рудавська
К.: Київ, держ. торг.-екон. ун-т, 2000
62000
Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
ГБ Рудавська, НП ШАПОВАЛОВА
Товарознавчий вісник: зб. наук. праць ЛНТУ.—2012.—Вип 5, 347-351, 2012
52012
Тищенко ЄВ, Притульська НВ Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: монографія
ГБ Рудавська
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 370, 2002
52002
Харчові концентрати: підручник
ГБ Рудавська
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2001
52001
Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору
Г Рудавська, І Хахалєва
Товари і ринки, 131–137-131–137, 2016
42016
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 55-60, 2010
42010
Мікробіологія
ГБ Рудавська, ІВ Леріна, ЛІ Демкевич
Москва: КНТЕУ, 2005
42005
Молочні та яєчні товари: підручник
ГБ Рудавська, ЄВ Тищенко
Книга, 2004
42004
Ідентифікація за вмістом інуліну сухих розчинних напоїв із цикорію
Г Рудавська, І Хахалєва, Н Чикун
Товари і ринки, 49–56-49–56, 2015
32015
Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів
Г Рудавська, В Ромоданова
Товари і ринки, 173-180, 2014
32014
Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 121-127, 2011
32011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20