Ганна Рудавська
Ганна Рудавська
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: монографія
ГБ Рудавська, ЄВ Тищенко, НВ Притульська
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 275-277, 2002
732002
Науковi пiдходи та практичнi аспекти оптимiзацiї асортименту продуктiв спецiального призначення: монографiя
ГБ Рудавська, ЕВ Тищенко, НВ Притульська
192002
Реологічні властивості нових пастильних виробів
Г РУДАВСЬКА, Н ШАПОВАЛОВА, О РОМАНЕНКО
Продовольча індустрія АПК, 34-39, 2011
132011
Санітарно-гігієнічна експертиза товарів
ГБ Рудавська
К.: Вид-во КНТЕУ, 2003
112003
Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності
ГБ Рудавська, НО Рябченко
102008
Споживні властивості сметанно-рослинних соусів
Г Рудавська, О Жукевич
Товари і ринки, 126-134, 2011
72011
Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
ГБ Рудавська
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. праць …, 2011
72011
При тульська Н. В Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначеня: Монографія
ГБ Рудавська, ЄВ Тищенко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002
72002
Виробництво та споживання соусів в Україні
О Жукевич, Г Рудавська
Товари і ринки, 37-45, 2012
62012
Вплив нових пастильних виробів оздоровчого спрямування на стан здоров’я та працездатність учнів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, ОМ Ганич
62011
Мікробіологія
ГБ Рудавська, ІВ Леріна, ЛІ Демкевич
Москва: КНТЕУ, 2005
62005
Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
ГБ Рудавська, НП ШАПОВАЛОВА
Товарознавчий вісник: зб. наук. праць ЛНТУ.—2012.—Вип 5, 347-351, 2012
52012
Вплив діє тичної добавки Ламідан та цикорлакту на мінеральний склад та органолептичні показники нових пастильних виробів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, ВО Лизогуб
Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпека продуктів: ІІ …, 2010
52010
Молочні та яєчні товари
ГБ Рудавська, ЄВ Тищенко
К.: КНТЕУ, 389, 2004
52004
Мікробіологія: підручник
ГБ Рудавська, ЛІ Демкевич
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун.-т, 2001
52001
Харчові концентрати: підручник
ГБ Рудавська, ЄВ Тищенко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2001
52001
Товарознавство молочних та яєчних товарів: Підручник
ГБ Рудавська
К.: Київ, держ. торг.-екон. ун-т, 2000
52000
Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору
Г Рудавська, І Хахалєва
Товари і ринки, 131–137-131–137, 2016
42016
Майонезний соус з використанням насіння льону
Г Рудавська, Н Аннєнкова
Продовольча індустрія АПК, 40-44, 2011
42011
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 55-60, 2010
42010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20