Підписатись
Ганна Рудавська
Ганна Рудавська
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення: монографія
ГБ Рудавська, ЄВ Тищенко, НВ Притульська
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 170, 2002
1222002
Виробництво та споживання соусів в Україні
O ZHUKEVYCH, H RUDAVSKA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 13 (1 …, 2012
232012
Санітарно-гігієнічна експертиза товарів
ГБ Рудавська
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003
212003
Науковi пiдходи та практичнi аспекти оптимiзацiї асортименту продуктiв спецiального призначення: монографiя
ГБ Рудавська, ЕВ Тищенко, НВ Притульська
212002
Реологічні властивості нових пастильних виробів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, ОВ Романенко
142011
Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності
ГБ Рудавська, НО Рябченко
132008
Харчові концентрати: підруч.
ГБ Рудавська
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2001
102001
Мікробіологія
ГБ Рудавська
К: Київ. держ. нац. торг.-екон. ун-т, 2001
102001
Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
ГБ Рудавська, НП Шаповалова
92011
Молочні та яєчні товари
ГБ Рудавська
К.: КНТЕУ, 389, 2004
92004
Товарознавство молочних та яєчних товарів: Підручник
ГБ Рудавська, ІВ Сирохман, ЄВ Тишенко
К.: Київ, держ. торг.-екон. ун-т, 2000
92000
Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого призначення
ГБ Рудавська, НП Шаповалова
82012
Споживні властивості сметанно-рослинних соусів
Г Рудавська, О Жукевич
Товари і ринки, 126-134, 2011
72011
Вплив нових пастильних виробів оздоровчого спрямування на стан здоров’я та працездатність учнів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, ОМ Ганич
Ужгород: УжНУ: Говерла, 250-253, 2011
62011
Вплив дієтичної добавки" Ламідан" та цикорлакту на мінеральний склад та органолептичні показники нових пастильних кондитерських виробів
ГБ Рудавська, НП Шаповалова, В Лізогуб
62010
Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України
Н Рябченко
Товари і ринки, 101-107, 2008
62008
Класифікація продуктів екструзійної технології та можливості розширення їх асортименту
ГБ Рудавська, НБ Аннєнкова
ХДУХТ, 2006
62006
Класифікація продуктів екструзійної технології та можливості розширення їх асортименту
ГБ Рудавська, НБ Аннєнкова
ХДУХТ, 2006
62006
Споживні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів
ГБ Рудавська, НБ Аннєнкова
КНТЕУ, 2006
62006
Мікробіологія: підручник, 2-ге вид., переробл. та доповн
ГБ Рудавська, ЛІ Демкевич
Київ: Київ. нац торг.-екон. ун-т, 2005
62005
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20