Подписаться
Постнов Геннадій Михайлович /  Gennadii Postnov
Постнов Геннадій Михайлович / Gennadii Postnov
Харківський національний технічний університет сільского господарства ім. Петра Василенка / Petro
Подтвержден адрес электронной почты в домене khntusg.com.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Оборудование предприятий питания: справочник
ГВ Дейниченко
Харків: Мир техники и технологии, 2002
592002
Оборудование предприятий общественного питания: Справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов
Харьков: Торнадо, 2003
302003
Обладнання підприємств харчування: Довідник
ГВ Дейниченко, ВО Єфімова, ГМ Постнов
Ч, 0
24
Отримання водно-жирових емульсій за допомогою ультразвуку
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ...
Х.: Факт, 2013
92013
Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию. Монография
АИ Черевко, ГМ Постнов, ИА Пронин, ОІ Черевко, ГМ Постнов
Харьков: ХГАТОП, 2003
72003
Оборудование предриятий питання: справочник/Г. В, Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов.-Ч. 3
ГВ Дейниченко
Х.: ДП ред.«Мир Техники и Технологии, 2005
52005
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої
ГМ Постнов, ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський, ІВ Василець
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
Эффективность влияния ультразвуковых колебаний на процесс внешнего и внутреннего массопереноса при посоле рыбы
ОВ Яковлев
Сборник тезисов докладов участников пула научно-практических конференций, 13-16, 2020
22020
Ценовая и сбытовая политика ОАО" Беллакт"
ВП Дыканец
Гродно: ГГАУ, 2017
22017
Інноваційний спосіб отримання майонезу
ГМ Постнов, ВМ Червоний, ВЮ Василенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
22014
Шляхи удосконалення способів соління рибної сировини океанічного походження
ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ОВ Яковлєв
Керченский государственный морской технологический университет, 2013
22013
Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Монографія
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ...
Харків: Факт, 2012
22012
Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії
ГМ Постнов, АЄ Ткаченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
22010
Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини
ГМ Постнов, АО Пак, МА Чеканов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
22009
Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. Монография
МИ Беляев, АП Горбанев, НИ Есинова, ЕТ Матяш, СА Попова, ...
Харьков: ХИОП, 1989
21989
Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій
Г Постнов, В Червоний
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості
ГМ Постнов, МА Дядюк, ВМ Червоний
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
12010
Ultrasonic emulsification fat-containing raw material.
G Postnov, V Chervoniy
Journal of EcoAgriTourism 5 (1), 50-52, 2009
12009
Практична підготовка як складова основи забезпечення конкурентноспроможності випускників
ГМ Постнов, ВО Єфімова
Видавництво СумДУ, 2008
12008
Применение вахты трехлистной в системе мероприятий по борьбе с криптоспоридиозом ягнят
АИ Ятусевич, МВ Старовойтова, ОС Горлова
Гродно: ГГАУ, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20