Постнов Геннадій Михайлович /  Gennadii Postnov
Постнов Геннадій Михайлович / Gennadii Postnov
Луганський національний аграрний університет / / Luhansk National Agrarian University
Підтверджена електронна адреса в lnau.in.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оборудование предприятий питания
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов
Справочник:–Ч 1, 2005
252005
Обладнання підприємств харчування: довідник. В 3 ч.
ГВ Дейниченко
Х.: Світ техніки і технологій, 2003
162003
Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию. Монография
АИ Черевко, ГМ Постнов, ИА Пронин
Харьков: ХГАТОП, 2003
62003
Оборудование предприятий общественного питания: Справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов
Ч, 2002
62002
Отримання водно-жирових емульсій за допомогою ультразвуку
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ...
Х.: Факт, 2013
52013
Оборудование предриятий питання: справочник/Г. В, Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов.-Ч. 3
ГВ Дейниченко
Х.: ДП ред.«Мир Техники и Технологии, 2005
52005
Эффективность влияния ультразвуковых колебаний на процесс внутреннего массопереноса при посоле рыбы
ОВ Яковлев, ГМ Постнов, ВН Червоный
М 43 Международная научно-практическая конференция:«Наука сего-дня …, 2015
22015
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої
ГМ Постнов, ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський, ІВ Василець
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
22015
Шляхи удосконалення способів соління рибної сировини океанічного походження
ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ОВ Яковлєв
Керченский государственный морской технологический университет, 2013
22013
Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій
Г Постнов, В Червоний
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски
ГМ Постнов, ВМ Червоний, АС Зубрєв
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
12014
Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Монографія
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ...
Харків: Факт, 2012
12012
Устаткування підприємств харчування. Курсове проектування. Навчальний посібник
ОІ Черевко, ГВ Дейниченко, НО Афукова, ВО Єфімова, ЛЛ Івашина, ...
Харків: Факт, 2011
12011
Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії
ГМ Постнов, АЄ Ткаченко
Харків: ХДУХТ, 2010
12010
Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини
ГМ Постнов, АО Пак, МА Чеканов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Практична підготовка як складова основи забезпечення конкурентноспроможності випускників
ГМ Постнов, ВО Єфімова
Видавництво СумДУ, 2008
12008
Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. Монография
МИ Беляев, АП Горбанев, НИ Есинова, ЕТ Матяш, СА Попова, ...
Харьков: ХИОП, 1989
11989
Дослідження ефективності використання відновленого ультразвуком молока під час виробництва сиру кисломолочного
ВМ Червоний, ДВ Горєлков, ГМ Постнов, ОМ Постнова, КО Самойчук, ...
ТДАТУ, 2020
2020
Інноваційний спосіб відновлення сухого молока
ГМ Постнов, ВФ Могутова, ВМ Червоний, ОМ Постнова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
Development ultrasonic homogenizer
ВМ Червоний, ГМ Постнов, ВФ Могутова, ОМ Постнова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20