Підписатись
Постнов Геннадій Михайлович /  Gennadii Postnov
Постнов Геннадій Михайлович / Gennadii Postnov
Харківський національний технічний університет сільского господарства ім. Петра Василенка / Petro
Підтверджена електронна адреса в khntusg.com.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оборудование предприятий питания: справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова
Харків: Мир техники и технологии, 2002
672002
Обладнання підприємств харчування: Довідник
ГВ Дейниченко, ВО Єфімова, ГМ Постнов
Ч, 0
36
Оборудование предприятий общественного питания: Справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов
Харьков: Торнадо, 2003
332003
Отримання водно-жирових емульсій за допомогою ультразвуку
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ...
Х.: Факт 192, 2013
92013
Обладнання підприємств харчування
ГВ Дейниченко, ВО Єфімова, ГМ Постнов
довідник/ГВ Дейниченко, ВО Єфімова, ГМ Постнов.–Х.: Мир Техники и Технологий, 2003
82003
Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию. Монография
АИ Черевко, ГМ Постнов, ИА Пронин, ОІ Черевко, ГМ Постнов
Харьков: ХГАТОП, 2003
82003
Эффективность влияния ультразвуковых колебаний на процесс внешнего и внутреннего массопереноса при посоле рыбы
ОВ Яковлев
Сборник тезисов докладов участников пула научно-практических конференций, 13-16, 2020
62020
Оборудование предриятий питання: справочник/Г. В, Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов.-Ч. 3
ГВ Дейниченко
Х.: ДП ред.«Мир Техники и Технологии, 2005
62005
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої
ГМ Постнов, ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський, ІВ Василець
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
Інноваційний спосіб отримання майонезу
ГМ Постнов, ВМ Червоний, ВЮ Василенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
32014
Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини
ГМ Постнов, АО Пак, МА Чеканов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
The effect of storing temperature and variety features on the culinary properties of potato
L Pusik, V Pusik, G Postnov, I Safronska, N Ilina, N Lyubymova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 43-53, 2020
22020
Ценовая и сбытовая политика ОАО" Беллакт"
ВП Дыканец
Гродно: ГГАУ, 2017
22017
Шляхи удосконалення способів соління рибної сировини океанічного походження
ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ОВ Яковлєв
Керченский государственный морской технологический университет, 2013
22013
Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, МА Чеканов, ВМ Червоний, ...
Харків: Факт, 2012
22012
Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії
ГМ Постнов, АЄ Ткаченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
22010
Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. Монография
МИ Беляев, АП Горбанев, НИ Есинова, ЕТ Матяш, СА Попова, ...
Харьков: ХИОП, 1989
21989
Теоретичне та експериментальне визначення раціональної тривалості ультразвукової обробки для отримання водно-жирових емульсій
ГВ Дейниченко, ГМ Постнов, ВМ Червоний, ВО Старков
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2017
12017
Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій
Г Постнов, В Червоний
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
12015
ОБОСНОВАНИЕ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПОСОЛА РЫБЫ С ПОМОЩЬЮ УЛЬТРАЗВУКА
ГМ ПОСТНОВ, НА ЧЕКАНОВ, ВН ЧЕРВОНЫЙ, ОВ ЯКОВЛЕВ
Современные инновации в науке и технике, 334-337, 2014
12014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20