Управління підприємством в епоху глобалізму: монографія ГТ П’ятницька К.: Логос, 2006 | 163 | 2006 |
Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. ГТ П’ятницька, НО П’ятницька К.: Кондор-Видавництво, 2013 | 157 | 2013 |
Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація: монографія ГТ П’ятницька К.: КНТЕУ 465, 2007 | 147 | 2007 |
Цифрові технології в управлінні персоналом: сутність, тенденції, розвиток ВМ Жуковська Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Економіка і …, 2017 | 127* | 2017 |
Основи менеджменту теорія і практика: навчальний посібник/Ю ЮІ Палеха, ГЄ Мошек, ІП Миколайчук Палеха, ЮІ; Мошек, ГЄ; Миколайчук, ІП: Ліра-К, 2018 | 118* | 2018 |
Розвиток організації: політика, потенціал, ефективність: монографія СІ Бай К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 280, 6, 2009 | 114 | 2009 |
Менеджмент: теорія і практика: навч. посіб. АА Мазаракі, ГЄ Мошек, ЛА Гомба, ІК Погодаєв, ЮВ Поканевич, ... К.: Аттіка, 2007 | 111* | 2007 |
Системні фактори впливу на інноваційний розвиток підприємства ІМ Підкамінний, ВС Ціпуринда Ефективна економіка, 2011 | 102 | 2011 |
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні ГТ П'ятницька, ВС Найдюк Економіка та держава, 66-73, 2017 | 73 | 2017 |
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку І Федулова Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011 | 64 | 2011 |
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства ІВ Федулова | 64 | 2007 |
Комунікативна діяльність в державному управлінні: навч. пос НМ Драгомирецька, КС Кандагура, АВ Букач Одеса: ОРІДУ НАДУ 180, 19, 2017 | 59 | 2017 |
Управління персоналом. Практикум: навч. посіб. ВМ Жуковська, ІП Миколайчук Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 | 59* | 2008 |
Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства ГТ П’ятницька, НО П’ятницька, ГТ Пятницкая, НА Пятницкая ХНЕУ, 2013 | 57 | 2013 |
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність ІВ Федулова Проблеми науки, 2-7, 2007 | 50 | 2007 |
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія] ІВ Федулова К.: НУХТ, 2009 | 47 | 2009 |
Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні G PIATNYTSKA, O HRYHORENKO, V NAIDIUK INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 16 (2), 29-43, 2013 | 44 | 2013 |
Ринок молочної продукції України: можливості та загрози I FEDULOVA " INTERNATIONAL· SCIENTIFIC-· PRACTICAL· JOURNAL· COMMODITIES· AND· MARKETS …, 2018 | 43 | 2018 |
Вплив типів управлінських рішень на ефективність діяльності торговельних підприємств ГЄ Мошек, АС Соломко, ММ Ковальчук Бізнес Інформ, 264-268, 2013 | 43 | 2013 |
Дослідження інноваційної активності промислового підприємства ІВ Федулова | 43 | 2011 |