Підписатись
ДТЕУ. Кафедра менеджменту / SUTE.Department of Management
ДТЕУ. Кафедра менеджменту / SUTE.Department of Management
Державний торговельно-економічний університет / State university of trade and economics
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Управління підприємством в епоху глобалізму: монографія
ГТ П’ятницька
К.: Логос, 2006
1282006
Цифрові технології в управлінні персоналом: сутність, тенденції, розвиток
ВМ Жуковська
Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Економіка і …, 2017
109*2017
Розвиток організації: політика, потенціал, ефективність: монографія
СІ Бай
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 280, 6, 2009
1072009
Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація: монографія
ГТ П’ятницька
К.: КНТЕУ 465, 2007
1042007
Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл.
ГТ П’ятницька, НО П’ятницька
К.: Кондор-Видавництво, 2013
992013
Менеджмент: теорія і практика: навч. посіб.
АА Мазаракі, ГЄ Мошек, ЛА Гомба, ІК Погодаєв, ЮВ Поканевич, ...
К.: Аттіка, 2007
90*2007
Системні фактори впливу на інноваційний розвиток підприємства
ІМ Підкамінний, ВС Ціпуринда
Ефективна економіка, 2011
842011
Менеджмент підприємства: підручник
ГЄ Мошек, ЛА Гомба, ПП Піддубна
Київ: КНТЕУ, 2002
612002
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства
ІВ Федулова
602007
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку
І Федулова
Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011
562011
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні
ГТ П'ятницька, ВС Найдюк
Економіка та держава, 66-73, 2017
532017
Управління персоналом. Практикум: навч. посіб.
ВМ Жуковська, ІП Миколайчук
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
53*2008
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність
ІВ Федулова
Проблеми науки, 2-7, 2007
482007
Комунікативна діяльність в державному управлінні: навч. пос
НМ Драгомирецька, КС Кандагура, АВ Букач
Одеса: ОРІДУ НАДУ 180, 19, 2017
472017
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія]
ІВ Федулова
К.: НУХТ, 2009
472009
Основи менеджменту теорія і практика: навчальний посібник/Ю
ЮІ Палеха, ГЄ Мошек, ІП Миколайчук
Палеха, ЮІ; Мошек, ГЄ; Миколайчук, ІП: Ліра-К, 2018
44*2018
Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства
ГТ П’ятницька, НО П’ятницька, ГТ Пятницкая, НА Пятницкая
ХНЕУ, 2013
432013
Дослідження інноваційної активності промислового підприємства
ІВ Федулова
422011
Ринок молочної продукції України: можливості та загрози
I FEDULOVA
" INTERNATIONAL· SCIENTIFIC-· PRACTICAL· JOURNAL· COMMODITIES· AND· MARKETS …, 2018
392018
Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні
G PIATNYTSKA, O HRYHORENKO, V NAIDIUK
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 16 (2), 29-43, 2013
372013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20