Григоренко Олена Віталіївна / Hryhorenko Olena (ORCID 0000-0002-2082-5822)
Григоренко Олена Віталіївна / Hryhorenko Olena (ORCID 0000-0002-2082-5822)
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного/ Dmytro Motornyi Tavria
Подтвержден адрес электронной почты в домене tsatu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Східно-Європейський …, 2018
62018
Optimization of the Parameters for the Process of Grain Cooling
I Palamarchuk, S Kiurchev, V Verkholantseva, N Palianychka, ...
Renewable Energy Sources: Engineering, Technology, Innovation, 981-988, 2020
42020
Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології"
ОВ Григоренко, ОП Прісс, ІЄ Іванова
Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : зб …, 2018
42018
Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat spelts
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkarova-Bezdil, O Priss, ...
EUREKA: Life Sciences, 41-46, 2018
42018
Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки
ОВ Григоренко, СС Байбєрова, ГВ Антонова
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 2015
4*2015
Динамика оценки вкуса ягод столового винограда в зависимости от изменения содержания сахаров и титруемых кислот при замораживании и хранении
ГВ Котоловець, ЕВ Григоренко
Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр. 39, 52-53, 2009
42009
Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи : автореф. дис. ... канд. техн. наук
ОВ Григоренко
42005
Определение коэффициента теплопроводности плодоовощной продукции при замораживании
ВИ Иванченко, АЭ Модонкаева, ВФ Ялпачик, КН Стручаев, НП Загорко
Хранение и переработка сельхозсырья, 24-26, 2001
42001
Изменение теплофизических показателей перца сладкого при замораживании
НП Загорко, ЕВ Григоренко, НИ Стручаев
Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти …, 2013
32013
Вплив ферментної обробки на вихід яблучного соку концентрованого
КА Гарабажій, ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко
Мелітополь: ТДАТУ, 2019
22019
Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температур
ВВ Карнаушенко, ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко
Мелітополь: ТДАТУ, 2019
22019
Mathematical simulation of separating work tool technological process
S Tabor, O Lezhenkin, S Halko, A Miroshnyk, S Kovalyshyn, O Vershkov, ...
22019
Use of Alternative Types of Fuel for Grain Drying
N Osokina, H Tkachenko, Y Yevchuk, O Hryhorenko
Modern Development Paths of Agricultural Production, 763-768, 2019
22019
Розширення асортименту та поліпшення якості хлібобулочних виробів з тритикале
ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко
ТДАТУ, 2019
22019
Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберігання
ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко, НП Загорко, НП Загорко
22019
Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму
О Григоренко, Є Мовчан
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 17 (1), 172-177, 2017
22017
Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні
НП Загорко, МІ Стручаєв, ОВ Григоренко
Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб …, 2014
22014
Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції : навч. посібник
ЛМ Кюрчева, О. В. Григоренко, СВ Кюрчев
22013
ВИРОБНИЦТВО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЦІЛЬНОЗЕРНОВОГО БОРОШНА
ЮЮ Хмура, ОВ Григоренко
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ …, 2020
12020
ТЕХНОЛОГІЯ ЙОГУРТІВ З ДОБАВКАМИ ДЛЯ ЛІКУВАЛЬНО-ДІЄТИЧНОГО ТА ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ
ЮЄ Гейман, ОВ Григоренко
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ …, 2020
12020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20