Григоренко Олена Віталіївна / Hryhorenko Olena (ORCID 0000-0002-2082-5822)
Григоренко Олена Віталіївна / Hryhorenko Olena (ORCID 0000-0002-2082-5822)
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного/ Dmytro Motornyi Tavria
Подтвержден адрес электронной почты в домене tsatu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Определение коэффициента теплопроводности плодоовощной продукции при замораживании
ВИ Иванченко, Институт вина и виноградарства" Магарач", ...
Хранение и переработка сельхозсырья, 24-25, 2001
42001
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий = Східно-Європейський …, 2018
32018
Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки
ОВ Григоренко, СС Байбєрова, ГВ Антонова
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 2015
3*2015
Динамика оценки вкуса ягод столового винограда в зависимости от изменения содержания сахаров и титруемых кислот при замораживании и хранении
ГВ Котоловець, ЕВ Григоренко
Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр. 39, 52-53, 2009
32009
Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи : автореф. дис. ... канд. техн. наук
ОВ Григоренко
32005
Optimization of the Parameters for the Process of Grain Cooling
I Palamarchuk, S Kiurchev, V Verkholantseva, N Palianychka, ...
Renewable Energy Sources: Engineering, Technology, Innovation, 981-988, 2020
22020
Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму
О Григоренко, Є Мовчан
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 17 (1), 172-177, 2017
22017
Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні
НП Загорко, МІ Стручаєв, ОВ Григоренко
Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб …, 2014
22014
Изменение теплофизических показателей перца сладкого при замораживании
НП Загорко, ЕВ Григоренко, НИ Стручаев
Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти …, 2013
22013
Вплив ферментної обробки на вихід яблучного соку концентрованого
КА Гарабажій, ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко
Мелітополь: ТДАТУ, 2019
12019
Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температур
ВВ Карнаушенко, ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко
Мелітополь: ТДАТУ, 2019
12019
Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберігання
ОВ Григоренко, ЕВ Григоренко, НП Загорко, НП Загорко
12019
Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції: монографія
ВФ Ялпачик, НП Загорко, СВ Кюрчев, ВГ Тарасенко, ЛМ Кюрчева, ...
Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018
12018
Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat spelts
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkarova-Bezdil, O Priss, ...
EUREKA: Life Sciences, 41-46, 2018
12018
Абсорбционная сушилка для сочных растительных продуктов
НИ Стручаев, ЕВ Григоренко, НП Загорко
Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти …, 2016
12016
Изменение влагоудерживающей способности плодов сливы при замораживании и хранении в связи с фракционным составом воды
ЕВ Григоренко, АЭ Модонкаева
Виноградарство и виноделие 41 (1), 52-53, 2011
12011
Розширення асортименту та поліпшення якості хлібобулочних виробів з тритикале
ОВ Григоренко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 19 (3), 262-267, 2019
2019
Mathematical simulation of separating work tool technological process
S Tabor, O Lezhenkin, S Halko, A Miroshnyk, S Kovalyshyn, O Vershkov, ...
2019
Investigation of the Grinding Mode of the Enriched Wheat Products in the Rolling Mill 1-Grinding System of the Milling Mill of Wheat Grinding
O Yeremeeva, Y Kharchenko, H Tkachenko, I Shapoval, O Hryhorenko
Modern Development Paths of Agricultural Production, 807-814, 2019
2019
Use of Alternative Types of Fuel for Grain Drying
N Osokina, H Tkachenko, Y Yevchuk, O Hryhorenko
Modern Development Paths of Agricultural Production, 763-768, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20