Аліна Бергер
Аліна Бергер
кандидат економічних наук, НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
НазваПосиланняРік
Класифікація факторів м’ясопереробних виробництв, які визначають ціноутворення підприємств галузі
АД Драган
Інтелект XXI, 46, 2014
42014
Формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі
АД Бергер
12016
Інформаційне забезпечення формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі
АД Драган
Інтелект XXI, 14-21, 2015
12015
Методологія ринкового ціноутворення
АД Драган
12014
Перспективи виробництва м'ясопродуктів в Україні
АД Драган
12014
Управління персоналом і економіка праці: теорія та практика
ОВ Безпалько, ЮМ Гринюк, ОО Гоменюк, АД Драган, ІВ Євсєєва, ...
12014
Methodology of estimation of system efficiency of personnel management on the enterprises of meat processing industry
O Dragan, A Berger
Ukrainian Journal of Food Science, 350, 2016
2016
Методи визначення та порядок застосування звичайних цін на підприємствах м’ясопереробної галузі
АД Драган
2015
Strategic pricing
A Dragan
2014
Ціна як інструмент ринкового ціноутворення
АД Драган
2013
Управління ціновою політикою підприємства
АД Драган
2012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–11