Підписатись
Аліна Бергер
Аліна Бергер
кандидат економічних наук, НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Сучасні тенденції розвитку м’ясопереробної галузі України
АД Бергер
Інтелект XXI, 41-51, 2017
162017
Інформаційне забезпечення стратегічного управління підприємством в умовах глобалізації
ОІ Драган, ЕИ Драган, АД Бергер, АД Бергер
132019
ESTIMATION OF MARKETING PRICE POLICY EFFICIENCY OF THE ENTERPRISE OF MEAT-PROCESSING INDUSTRY
O Dragan, A Berher, J Pustovit
ANAGEMENT THEORY AND STUDIES FOR RURAL BUSINESS AND INFRASTRUCTURE …, 2018
92018
Світові тенденції розвитку електронної комерції з урахуванням кризових умов пандемії COVID-19
А Бергер, А Галета
Економіка та суспільство, 2021
62021
Класифікація факторів м’ясопереробних виробництв, які визначають ціноутворення підприємств галузі
АД Драган
Інтелект XXI, 46, 2014
52014
Формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі
АД Бергер
42016
PRINCIPLES OF STATE FINANCIAL CONTROL OF UKRAINE IN THE CONDITIONS OF EUROPEAN INTEGRATION
Y Pustovit, V Timashov, A Berher
BALTIC JOURNAL OF ECONOMIC STUDIES, 293-303, 2018
32018
Methodology of estimation of system efficiency of personnel management on the enterprises of meat processing industry
O Dragan, A Berger
Ukrainian journal of food science, 350-359, 2016
32016
Методологія ринкового ціноутворення
АД Драган
32014
Наслідки пандемії COVID-19 для розвитку країни та системи підприємництва
АД Бергер, ЛО Борисенко
22021
Економіко-математичні методи і моделі в галузі управління персоналом
ЛВ Мазник, ТВ Березянко, ОВ Безпалько, АД Бергер, ЮМ Гринюк, ...
22019
Методичний підхід до формування корпоративної соціальної відповідальності підприємств м’ясопереробної галузі
АД Бергер
22019
Методичний підхід до формування маркетингового потенціалу підприємств м’ясопереробної галузі
АД Бергер
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 96-100, 2018
22018
Економічні і соціально-трудові аспекти управління персоналом: теорія та практика
ТВ Березянко, ОВ Безпалько, АД Бергер, ЮМ Гринюк, ДГ Грищенко, ...
22017
Інформаційне забезпечення формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі
АД Драган
Інтелект XXI, 14-21, 2015
22015
Прийняття інноваційних маркетингових рішень на підприємствах харчової промисловості
АД Бергер
Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління 22 (2 (54)), 2023
12023
Визначення стресових чинників у роботі працівників за допомогою нормування праці
ОІ Драган, АЯ Рудова, АД Бергер
ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», 2022
12022
Організація і нормування праці за принципами соціально-економічної безпеки на підприємствах харчової промисловості
О Драган, А Бергер
Економіка та суспільство, 2021
12021
Розвиток соціального підприємництва: теоретико-практичні підходи
АД Бергер
12020
Методичний підхід до обрання цінової стратегії на підприємствах м’ясопереробної галузі
АД Бергер
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20