Сучасні тенденції розвитку м’ясопереробної галузі України АД Бергер Інтелект XXI, 41-51, 2017 | 16 | 2017 |
Інформаційне забезпечення стратегічного управління підприємством в умовах глобалізації ОІ Драган, ЕИ Драган, АД Бергер, АД Бергер | 13 | 2019 |
ESTIMATION OF MARKETING PRICE POLICY EFFICIENCY OF THE ENTERPRISE OF MEAT-PROCESSING INDUSTRY O Dragan, A Berher, J Pustovit ANAGEMENT THEORY AND STUDIES FOR RURAL BUSINESS AND INFRASTRUCTURE …, 2018 | 9 | 2018 |
Світові тенденції розвитку електронної комерції з урахуванням кризових умов пандемії COVID-19 А Бергер, А Галета Економіка та суспільство, 2021 | 6 | 2021 |
Класифікація факторів м’ясопереробних виробництв, які визначають ціноутворення підприємств галузі АД Драган Інтелект XXI, 46, 2014 | 5 | 2014 |
Methodology of estimation of system efficiency of personnel management on the enterprises of meat processing industry O Dragan, A Berger Ukrainian journal of food science, 350-359, 2016 | 4 | 2016 |
Формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі АД Бергер | 4 | 2016 |
PRINCIPLES OF STATE FINANCIAL CONTROL OF UKRAINE IN THE CONDITIONS OF EUROPEAN INTEGRATION Y Pustovit, V Timashov, A Berher BALTIC JOURNAL OF ECONOMIC STUDIES, 293-303, 2018 | 3 | 2018 |
Методологія ринкового ціноутворення АД Драган | 3 | 2014 |
Наслідки пандемії COVID-19 для розвитку країни та системи підприємництва АД Бергер, ЛО Борисенко | 2 | 2021 |
Економіко-математичні методи і моделі в галузі управління персоналом ЛВ Мазник, ТВ Березянко, ОВ Безпалько, АД Бергер, ЮМ Гринюк, ... | 2 | 2019 |
Методичний підхід до формування корпоративної соціальної відповідальності підприємств м’ясопереробної галузі АД Бергер | 2 | 2019 |
Методичний підхід до формування маркетингового потенціалу підприємств м’ясопереробної галузі АД Бергер Наукові праці Національного університету харчових технологій, 96-100, 2018 | 2 | 2018 |
Економічні і соціально-трудові аспекти управління персоналом: теорія та практика ТВ Березянко, ОВ Безпалько, АД Бергер, ЮМ Гринюк, ДГ Грищенко, ... | 2 | 2017 |
Інформаційне забезпечення формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі АД Драган Інтелект XXI, 14-21, 2015 | 2 | 2015 |
Прийняття інноваційних маркетингових рішень на підприємствах харчової промисловості АД Бергер Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління 22 (2 (54)), 2023 | 1 | 2023 |
Визначення стресових чинників у роботі працівників за допомогою нормування праці ОІ Драган, АЯ Рудова, АД Бергер ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», 2022 | 1 | 2022 |
Організація і нормування праці за принципами соціально-економічної безпеки на підприємствах харчової промисловості О Драган, А Бергер Економіка та суспільство, 2021 | 1 | 2021 |
Розвиток соціального підприємництва: теоретико-практичні підходи АД Бергер | 1 | 2020 |
Методичний підхід до обрання цінової стратегії на підприємствах м’ясопереробної галузі АД Бергер | 1 | 2019 |