Підписатись
Ігор Стадник (Ihor Stadnyk)
Ігор Стадник (Ihor Stadnyk)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оцінка хімічної обстановки при аваріях на хімічно небезпечних об’єктах викидом (виливом) небезпечних хімічних речовин та застосуванні хімічної зброї
ІЯ Стадник, НМ Зварич
ТНТУ, 2020
192020
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого змішування тіста
ІЯ Стадник
192013
MODIFICATION OF THE PROPERTIES OF MILK-FAT EMULSIONS WITH THE PHASE STRUCTURE OF "OIL IN WATER" IN THE DEPENDENCE ON THE MASS PART OF THE LIPOID AND THE STABILIZING SYSTEMS
SN Igor Stadnyk, Oksana Bodnarchuk, Kateryna Kopylova, Pylyp Petrov, Larysa ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 15 (15), . 741-748, 2021
15*2021
RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION
VP Igor Yaroslavovych Stadnyk
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 1 (13), p. 581-592, 2019
13*2019
Simulation of components mixing in order to determine rational parameters of working bodies
AD Igor Stadnyk, Tatiana Vitenko, Pawel Drozdziel
Advances in Science and Technology Research Journal. Volume, 130–138, 2016
11*2016
Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit
NC Tetiana Lisovska1, Igor Stadnik1,Volodymyr Piddubnyi2
Ukrainian Food Journal 3 (4), 234-267, 2020
10*2020
Global rheological approach to the quality of medium injected by the rollers
I Stadnyk, L Novak, L Matenchuk
Potravinarstvo Slovak Journal for Food Sciences 11, 234-245, 2018
102018
FEATURES OF HEAT TRANSFER IN THE ENVIRONMENT WHEN IT IS SPRAYED WITH ROTARY ROLLERS
HK Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnuy, Olena Eremeeva
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences (скопус) 1 (vol. 12, 2018 …, 2019
9*2019
FORMATION OF MICROBIAL BIOFILMS ON STAINLESS STEEL WITH DIFFERENT SURFACE ROUGHNESS
YY Igor Stadnyk, Tetiana Hushtan, Ganna Sabadosh
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 13 (1), p. 915-924, 2019
8*2019
ADHESION EFFECT ON ENVIRONMENT PROCESS INJECTION
VH Igor Yaroslavovych Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Halyna Karpyk, Mykhail ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 13 (1), 429-437, 2019
8*2019
Formation of microbial biofilms on stainless steel with different surface roughness.
I Stadnyk, G Sabadosh, T Hushtan, Y Yevchuk
82019
Adhesion effect on environment process injection
VH I. Stadnyk, V. Piddubnyi, H. Karpyk, M. Kravchenkо
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 1 (13), 429-437, 2019
8*2019
Моделювання руху змішуваних компонентів у камері безлопатевої тістомісильної машини
ІЯ Стадник
Хранение и переработка зерна, 58-60, 2011
82011
Тістомісильні машини безперервної та періодичної дії
ІЯ Стадник, ОТ Лісовенко
Хранение и переробка зерна, 2008
82008
Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
ІС Гулий, АІ Українець, ЮО Дашковський, ЛМ Хомічак, ВВ Олішевський, ...
72002
JUSTIFICATION OF THERMODYNAMIC EFFICIENCY OF THE NEW AIR HEAT PUMP IN THE SYSTEM OF REDISTRIBUTION OF ENERGY RESOURCES AT THE ENTERPRISE
VF Igor Stadnyk, Anatoly Sokolenko, Volodymyr Piddubnuy, Kostiantyn ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 15 (15), 680-693, 2021
6*2021
Науково-технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішуванні:
ІЯ Стадник
Тернопіль: Видавництво ТНТУ ім.І.Пулюя, 2015
62015
Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування
Т Лісовська, А Деркач, І Стадник, Ю Сухенко, В Василів
Продовольча індустрія АПК, 40-43, 2017
52017
Дослідження параметрів поверхневих шарів при тістоутворенні з використанням спектрального аналізу
ІЯ Стадник, ІГ Добротвор, ВП Василів
Scientific researches and their practical application. Modern state and ways …, 2014
52014
Застосування способiв вiбрацiйного та пульсацiйного замiшування при розробцi нової тiстомiсильної машини
IЯ Стадник, ОТ Лiсовенко
Хлiбопекарська i кондитерська промисловiсть України, 37, 2009
52009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20