Марина Єгорівна Сердюк (Marina Serdyuk) / ORCID 0000-0002-6504-4093
Марина Єгорівна Сердюк (Marina Serdyuk) / ORCID 0000-0002-6504-4093
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного / Dmytro Motornyi Tavria
Підтверджена електронна адреса в tsatu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Influence of exogenous treatment with antioxidants on dynamics of phenolic compounds during storage of apples
МЄ Сердюк, ВВ Калитка, СС Байбєрова
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 (71)), 17-22, 2014
17*2014
Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruits
M Serdyuk, D Stepanenko, S Baiberova, N Gaprindashvili, А Kulik
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 62-68, 2016
142016
The study of mass loss intensity of plum fruits during storage
МЄ Сердюк, СВ Кюрчев
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10 (79)), 42-48, 2016
112016
Використання антиоксидантних препаратів для запобігання біотичним та абіотичним стресам під час зберігання плодів та ягід
МЄ Сердюк, МЕ Сердюк
112010
The study of methods of preliminary cooling of fruits
M Serdyuk, D Stepanenko, S Baiberova, N Gaprindashvili, A Kulik
92016
The study of methods of preliminary cooling of fruits
M Serdyuk, D Stepanenko, S Baiberova, N Gaprindashvili, A Kulik
92016
Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions
S Marina, S Dmytro, P Olesia, K Tatiana, G Nonna, K Alina, A Vita, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 2017
72017
Оценка влияния погодных факторов на урожайность яблони в условиях Южной степной зоны Украины
МЕ Сердюк, МЄ Сердюк, АБ Расторгуев
72013
Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників
МЄ Сердюк, ДС Степаненко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (76)), 55 - 60, 2015
62015
Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників
МЄ Сердюк, МЕ Сердюк
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2015
62015
Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуні
МЄ Сердюк, СС Байбєрова
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
62015
Urozhainist chereshni zalezhno vid klimatychnykh umov rokiv vyroshchu-vannia [The sweet cherry yield depending on the climatic conditions of the years of cultivation]
IY Ivanova, MY Serdyuk, TV Herasko, ES Bilous, IA Kryvonos
Visnyk Ahrarnoi nauky Prychornomoria 3, 32-48, 2019
52019
Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage
M Serdyuk, I Velichko, O Priss, O Danchenko, L Kurcheva, S Baiberova
Technology audit and production reserves, 44-49, 2017
52017
Zmina vmistu askorbinovoi kysloty v plodakh hrushi pry tryvalomu zberihanni z vykorystanniam antyoksydantiv
M Serdyuk, N Gaprindashvili
Pratsi Tavrijs’ koho derzhavnoho ahrotekhnolohichnoho universytetu 13 (7), 89-94, 2013
52013
Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання
МЄ Сердюк, ДС Степаненко, СВ Кюрчев
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 42-48, 2016
42016
Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами
АС Кулик, ІІ Бандура, МЄ Сердюк, ОС Севастьянович, ІВ Булгаков, ...
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 9 (1), 2019
32019
Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruits
M Serdyuk, D Stepanenko, O Priss, T Kopylova, N Gaprindashvili, A Kulik, ...
EUREKA: Life Sciences, 24-29, 2017
32017
Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання
M Serdyuk, S Baiberova, N Gaprindashvili, E Sukharenko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2017
32017
Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторів
МЄ Сердюк
Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 162-167, 2014
32014
Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливи
МЕ Сердюк, НА Гапріндашвілі, НА Гаприндашвили, ПВ Гогунська, ...
32013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20