Решта Сентябрина Петровна
Решта Сентябрина Петровна
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Toluene and benzyl alcohol formation in fruit juices containing benzoates
OV Bocharova, S Reshta, V Eshtokin
Journal of food processing and preservation, 1-9, 2016
92016
Использование биологически активных добавок из побочных продуктов зерновых пищевых производств в составе функциональных продуктов питания
МС Дудкин, СП Решта, ТВ Сагайдак, ТА Качан
Наукові праці ОДАХТ, 116-120, 2002
82002
Хлебобулочные изделия специального назначения
МС Дудкин, ГФ Козлов, ЛФ Щелкунов, ТВ Сагайдак, ТА Качан, ...
Хлебопродукты, 2001
52001
Пищевые волокна как энтеросорбенты экологически вредных веществ
МС Дудкин, СП Решта, ТВ Сагайдак, ТА Качан, ЛФ Щелкунов
Тезисы докладов научно-практической конференции "Научно-техническое и …, 1995
51995
Пищевые волокна как энтеросорбенты экологически вредных веществ
МС Дудкин, СП Решта, ТА Качан, ЛФ Щелкунов
Тезисы докладов научно-практической конференции "Научно-техническое и …, 1995
51995
Пищевые волокна как сорбенты экологически вредных веществ. Сообщение 2. Сорбционные свойства пищевых волокон на основе вторичных ресурсов переработки зерна и сахарной свеклы
МС Дудкін, ТВ Сагайдак, ЛВ Щелкунов, СП Решта
Известия вузов. Пищевая технология, 87-89, 1999
4*1999
Пищевые волокна как сорбенты экологически вредных веществ в желудочно-кишечном тракте
МС Дудкин, ЛФ Щелкунов, СП Решта, ТВ Сагайдак, РА Сонина
Тезисы докладов научной конференции "Морфология, физиология и клиника …, 1993
41993
Determination of apple juice authenticity using gas chromategraphy - mass spectrometry, volt-ampere and new conductometric methods
O Bocharova, S Reshta, M Bocharova
Society of Chemical Industry, 2018
32018
Evaluation of orange juice authenticity in respect of added food flavors using dilution index
OV Bocharova, SP Reshta, M Bocharova, VI Eshtokin
Journal of Food Processing and Preservation, 2017
32017
Пищевые волокна побочных продуктов переработки зерна и сахарной свеклы как сорбенты экологически вредных веществ
МС Дудкин, ТВ Сагайдак, СП Решта, ЛФ Щелкунов
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 1999
31999
Новые пищевые добавки
МС Дудкин, СП Решта, ТВ Сагайдак, РА Сонина, ЛФ Щелкунов
Тезисы докладов Международной научно-технической конференции …, 1993
3*1993
Processing of wastes of grain-growing industry at help оf hydrolase of S. cerevisae
SP Reshta, OI Danylova
Materials of the V international research and practice conference, Westwood …, 2014
12014
Отримання олігомерів із рослинної сировини з антиоксидантними властивостями
ОІ Данилова, СП Решта
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 83-88, 2014
12014
Переработка отходов зерновой промышленности при помощи гидролаз S. cerevisae
СП Решта, ЕИ Данилова, МЖ Кизатова
Вестник Алматинского технологического университета, 31-38, 2014
12014
Комплексна переробка відходів зернової промисловості за допомогою комплексу гідролаз дріжджів S. cerevisae
ОІ Данилова, СП Решта
Наукові праці ОНАХТ 1 (44), 67-71, 2013
12013
Використання комплексу гідролаз дріжджів S. cerevisae для отримання олігомерів, що мають антиоксидантні властивості
ОІ Данилова, СП Решта
Наукові праці ОНАХТ 2 (44), 103-109, 2013
12013
Вивчення впливу рослинних добавок на хід технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів
ТС Лебеденко, НВ Ружицька, СП Решта
Збірник наукових праць ОНАХТ 1 (36), 203-209, 2009
12009
Технологічна експертиза виробництва м'ясної консервованої продукції в умовах м'ясопереробного підприємства «Allfein Feinkost GmbH & Co»
СП Решта, РП Цапля
Збірник тез доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції студентів з …, 2019
2019
Дисципліна «Основи наукових досліджень» як обов'язкова складова при здобутті вищої освіти
СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова
Матеріали науково-методичної конференції викладачів ОНАХТ, електронний …, 2019
2019
Порівняння біологічної активності олігомерів вуглеводів з рослинної і мікробіальної сировини
СП Решта, ОІ Данилова
Матеріали 79 Наукової конференції ОНАХТ, 156-157, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20