ТЕХНОЛОГІЯ SOUS-VIDE В ХАРЧУВАННІ ВІЙСЬКОВСЛУЖБОВЦІВ ОВД А.І.Андріянова Продовольчі ресурси 1 (№7), 183-188, 2016 | 1* | 2016 |
Застосування полімерних упаковок в технології SOUS VIEDE ДО Андріянова А. 77 Наукова конференція науково-педагогічного складу ОНАХТ, 197-198, 2017 | | 2017 |
USAGE OF POLYMER COMBINED FILM IN THE TECHNOLOGY SOUS-VIDE A Andriianova Харчова наука і технологія 10 (1), 69-73, 2017 | | 2017 |
НИЗКОТЕМПЕРАТУРНАЯ ТЕПЛОВАЯ КУЛИНАРНАЯ ОБРАБОТКА ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ С ПРИМЕНЕНИЕМ ТЕХНОЛОГИИ SOUS-VIDE А Анастасия Х МЕЖДУНАРОДНАЯ НАУЧНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ СТУДЕНТОВ И АСПИРАНТОВ Тезисы докладов …, 2016 | | 2016 |
ВЕБ МОНІТОРИНГ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ АІ Андріянова, Ю Бойцун Збірник тез ІV Всеукраїнської наукової конференція студентів, аспірантів та …, 2015 | | 2015 |
ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ И ВОЗМОЖНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ПО В РЕСТОРАНАХ АИ Андриянова, СА Херимян Збірник тез ІV Всеукраїнської наукової конференція студентів, аспірантів та …, 2015 | | 2015 |
Мотивации для похода в ресторан АИ Андриянова, ЕФ Радова Збірник тез ІV Всеукраїнської наукової конференція студентів, аспірантів та …, 2015 | | 2015 |