Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 7286 | 5862 |
h-індекс | 46 | 41 |
i10-індекс | 92 | 87 |
Доступні для всіх
Переглянути всі15 статей
12 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Shahin RoohinejadPrincipal Scientist at Zoom Essence Inc.Підтверджена електронна адреса в zoomessence.com
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneПідтверджена електронна адреса в utc.fr
- Semia Ellouz ChaabouniProfesseur d'université de Sfax TunisieПідтверджена електронна адреса в enis.rnu.tn
- Nabil GrimiFull Professor, Process Engineering, University of Technology of Compiegne, FranceПідтверджена електронна адреса в utc.fr
- jorge saraivaFood Technology, Biotechnology, and Biocatalysts, Aveiro UniversityПідтверджена електронна адреса в ua.pt
- Anderson S. Sant'AnaDepartment of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of CampinasПідтверджена електронна адреса в unicamp.br
- Anet Režek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebПідтверджена електронна адреса в pbf.hr
- Mladen BrncicProfessor of Food ScienceПідтверджена електронна адреса в pbf.hr
- Professor Brijesh K. Tiwari, FIFST, FRSCTeagasc-Irish Agriculture and Food Development AuthorityПідтверджена електронна адреса в teagasc.ie
- Ankit Patras, Associate Professor & Pri...Tennessee State University, College of AgricultureПідтверджена електронна адреса в tnstate.edu
- Rui QueirósDepartament of Applications, HiperbaricПідтверджена електронна адреса в hiperbaric.com
Підписатись
Mohamed Koubaa
Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale
Підтверджена електронна адреса в escom.fr