Берник Ірина Миколаївна /  Iryna Bernyk / Ирина Берник; Bernyk, I
Берник Ірина Миколаївна / Iryna Bernyk / Ирина Берник; Bernyk, I
Вінницький національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене vsau.vin.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Enhancing the efficiency of ultrasonic wastewater disinfection technology
OF Luhovskyi, IA Gryshko, IM Bernyk
Journal of Water Chemistry and Technology 40 (2), 95-101, 2018
92018
Research staff process of interaction and technological environment in developed cavitation
I Bernyk, O Luhovskyi, I Nazarenko
Вісник Національного технічного університету України Київський політехнічний …, 2016
82016
Основи проектування і конструювання машин та обладнання переробних виробництв
ІІ Назаренко, ІМ Берник
К.: Аграр Медіа Груп, 2013
82013
Theoretical aspects of the formation and the development of cavitation processes in a technological environment. MOTROL. Commission of Motorization and Energetics in …
I Bernyk
MOTROL. Commission of Motorization and Energetics i Commission of …, 2017
7*2017
Research parameters of ultrasound processing equipment dispersed in a technological environment
I Bernyk
MOTROL. Commission of Motorization and Energetics in Agriculture, 3–13, 2016
72016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни" Економетрика"
АО Харченко, ЗП Конохова
Моделіст, 2020
52020
Theoretical investigations of the interaction of acoustic apparatus with technological environment working process
IМ Bernyk, OF Luhovskyi, W Wójcik, I Shedreyeva, G Karnakova
Przeglad Elektrotechniczny.-2019.-№ 4.-P. 30-35., 2019
52019
Перспективи застосування вібраційних ефектів в рідких технологічних системах харчових і переробних виробництв
ЮА Полєвода
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
52015
Встановлення основних параметрів впливу технологічного середовища на робочий процес ультразвукової кавітаційної обробки
ІМ Берник, ОФ Луговський
ІМ Берник, ОФ Луговський//Вібрації в техніці та технологіях, 75, 2014
52014
ВСТАНОВЛЕННЯ ОСНОВНИХ ПАРАМЕТРІВ ВПЛИВУ ТЕХНОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА НА РОБОЧИЙ ПРОЦЕС УЛЬТРАЗВУКОВОЇ КАВІТАЦІЙНОЇ ОБРОБКИ
ІМ Берник, ОФ Луговський
Вібрації в техніці та технологіях, С. 121-126, 2014
52014
Дослідження параметрів ультразвукового поля в технологічному процесі кавітаційного гідролізу-екстракції пектину
ІМ Берник, ОФ Луговський, АВ Мовчанюк, АВ Ляшок
НТУУ" КПІ", 2009
52009
Дослідження параметрів ультразвукового поля в технологічному процесі кавітаційного гідролізу-екстракції пектину
ІМ Берник, ОФ Луговський, АВ Мовчанюк, АВ Ляшок
НТУУ" КПІ", 2009
52009
Повышение эффективности ультразвуковой кавитационной очистки в ваннах малого объема
АФ Луговской, АВ Мовчанюк, ВИ Чорный, МФ Омелич, ИН Берник
Промислова гідравліка і пневматика, 15, 2007
52007
Research of the influence of low-frequency and high-frequency actions on processing of technological environments
I Nazarenko, O Luhovskyi, I Bernyk, A Svіdersky
EUREKA: Physics and Engineering, 73-86, 2018
42018
Effect of rheological properties of materials on their treatment with ultrasonic cavitation
I Bernyk, O Luhovskyi, I Nazarenko
Materials and technology.-2018.-52№ 4.-P. 465–468., 2018
42018
Інтенсифікація технологічних процесів обробки харчових середовищ
ІМ Берник
Вібрації в техниці та технологіях, 109-115, 2013
42013
Ультразвукові кавітаційні апарати для реалізації екологічно безпечної технології вилучення пектину з вторинної рослинної сировини
ОФ Луговський, ІМ Берник
Вісник НТУУ «КПІ». Машинобудування : збірник наукових праць, С. 82–86., 2010
42010
Ультразвукові кавітаційні апарати для реалізації екологічно безпечної технології вилучення пектину з вторинної рослинної сировини
ОФ Луговський, ІМ Берник
НТУУ" КПІ", 2010
42010
Встановлення оптимальних параметрів технологічного процесу вилучення пектину з яблучних вичавок в ультразвуковому полі
ІМ Берник
НТУ" ХПІ", 2009
42009
Інноваційний підхід до одержання високоякісного молока-сировини
ІМ Берник
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2019.-№ 3 (106).-С. 46-55., 2019
32019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20