Анатолий Соколенко
Анатолий Соколенко
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Справочник специалиста пищевых производств
АИ Соколенко, АИ Украинец, ВЛ Яровой, КВ Васильковский, ...
К.: АртЭк, 2003
142003
Інтенсифікація масообмінних процесів в харчових і мікробіологічних технологіях
АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, ВА Піддубний
Київ: ПП «Люксар, 2007
122007
Моделювання процесів пакування
АІ Соколенко, ВЛ Яровий, ВА Піддубний
Вінниця: Нова книга, 2004
122004
Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування
АІ Соколенко
Соколенко АІ, Костін ВБ, Васильківський КВ, 2000
122000
Енергетичні трансформації і енергозбереження в харчових технологіях: монографія
АІ Соколенко
К.: Фенікс, 2012
92012
Про енергозбереження і енергоресурси
АІ Соколенко, ВА Піддубник
Харчова промисловість, 66-68, 2007
82007
Транспортно-технологічні системи пивзаводів
АІ Соколенко, АІ Українець, ВА Піддубний
К.: АртЕк,–2002.–304 с, 2002
82002
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів
АІ Соколенко, ВА Піддубний, ВМ Гіджеліцький, ОЮ Шевченко, ...
К.: Кондор-Видавництво, 2015
72015
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях: монографія
АІ Соколенко
К.: Фенікс, 2011
72011
та ін. Моделювання процесів пакування
АІ Соколенко, ВЛ Яровий, КВ Васильківський
Вінниця: Nova Knyha.–2004.–272 с, 2004
72004
та ін. Використання потенціалу масових сил для інтенсифікації масообміну в рідинних і газорідинних потоках
АІ Соколенко, ВА Піддубний, АІ Українець
Харчова і переробна промисловість, 15-17, 2007
62007
та ін. Масообмін в проЙ цесах змішування рідинних і газових потоків
АІ Соколенко, МД Хоменко, ВА Піддубний
Цукор України й, 19й21, 2006
62006
Справочник механика пищевой промышленности
АИ Соколенко, АИ Украинец, ВЛ Яровой
К.: АртЕк, 2004
52004
Погрузочно-разгрузочное и транспортное оборудование в перерабатывающей промышлености
АИ Соколенко, ИИ Сторижко, ВП Яресько, ГР Валиуллин, МИ Юхно
51990
Исследование процессов аерации питательных сред и разработка новых конструкций дрожжерастильных аппаратов.—дисс. на соись кание степени канд. техн. наук
АИ Соколенко
Гандзюк МП—Киев: КТИПП, 1972
51972
Активация функционально-технологических свойств яблочного пюре при производстве мороженого
ГЕ Полищук, ЛМ Мацко, АИ Соколенко
42012
Вибір геометрії упаковок
ОМ Семенов, АІ Соколенко, ВА Піддубний
42006
Разработка методов расчета и оборудования транспортно-технологических систем стеклотарной продукции пищевых производств. Автореф. дисс.… д. т. н.: спец. 05.02. 14
АИ Соколенко
К.: КТИПП,–1988.–32 с, 1988
41988
та ін. Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування
АІ Соколенко, ВБ Костін, КВ Васильківський
К.: АртЕк.–2000.–306 с, 0
4
та ін. Фізико-хімічні методи обробки сировини і стабілізація харчових продуктів
АІ Соколенко, ОЮ Шевченко, ВА Піддубний
К.: Люксар.–2009.–454 с, 0
4
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20