Підписатись
Alla Tymchuk
Alla Tymchuk
PhD, Assistant Professor of the Department of Milk and Dairy Technology, National University of Food
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Практикум з технології молока та молочних продуктів
ОВ Грек, НМ Ющенко, ТГ Осьмак, ОО Онопрійчук, ОМ Рибак, АВ Тимчук, ...
162016
Research of quality indicators of curd products on basis of protein-herbal clots
O Grek, A Tymchuk, L Chubenko, K Ovsiienko
82017
Influence of wheat food fiber on the structure formation process of whey-creamy cheeses.
O Grek, K Ovsiienko, A Tymchuk, O Onopriichuk, A Kumar
62020
Study of dietary fiber properties in dairy mixes containing modified fat compositions
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-13, 2019
62019
The investigation of the potentional comlex from Plantago major to coagulate milk proteins
O Grek, O Krasulya, L Chubenko, A Tymchuk
62018
Influence of grain processing products on the indicators of frozen milk-protein mixtures
S Tsygankov, V Ushkarenko, O Grek, A Tymchuk, I Popova, N Chepel, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 51-58, 2018
52018
Antioxidant effect of fat-soluble rosemary and green tea extracts on storage period prolongation of meat paste
O Topchiy, E Kotlyar, V Pasichnyi, A Tymchuk, A Petrina, N Dets
42020
Biological value in milk-protein concentrates with malt ingredients
O Grek, O Onopriichuk, A Tymchuk
Ukrainian food journal, 571-583, 2019
42019
Технологічні прийоми збереження маси молочно-білкових сумішей з продуктами переробки зернових
ОВ Грек, АВ Тимчук
42012
Methods for determining the characterization of mashes with fiber for semi-finished products on the milk-protein base
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Onopriichuk, O Savchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 50-56, 2019
32019
Determination of amino acid composition and biological value in protein-berry concentrates
O Grek, T Pshenychna, O Onopriichuk, A Tymchuk
32019
Determination of moisture connection forms of protein-herbal clots
O Grek, O Onopriichuk, A Tymchuk, L Chubenko
32017
Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці
АВ Тимчук
32016
Нове у технологіях спредів з наповнювачами
АБ Петрина, АВ Тимчук, ОВ Грек
32010
Influence of malt properties on the indicators of milk-protein concentrates
O Onopriichuk, O Grek, A Tymchuk
Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet, 179-202, 2022
22022
Research of quality indicators in protein-blueberry concentrates
O Grek, T Pshenychna, A Tymchuk, A Savchenko, O Ochkolyas
22020
Determination methods of food fibers characteristics in milk mixtures with the modified fat composition
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Savchenko, K Ovsiienko, ...
EUREKA: Life Sciences, 45-53, 2019
22019
Research of recipe components influence on the properties of dairy-protein mashes for semi-finished products
O Grek, A Tymchuk, S Tsygankov, O Onopriichuk, O Savchenko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 41-48, 2019
22019
Polyphenolic compounds transition into protein-plant concentrates during the deposition of milk proteins by Plantago major L.
O Grek, L Chubenko, A Kumar, V Khareba, A Tymchuk, O Onopriichuk
22019
Ферментовані напої з Promilk
КВ Овсієнко, ОВ Грек, АВ Тимчук
22018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20