Підписатись
Вера Дробот
Вера Дробот
Национальный университет пищевых технологий
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія хлібопекарського виробництва
ВІ Дробот
К.: Логос 368, 0, 2002
4652002
Технологія хлібопекарського виробництва
ВІ Дробот
К.: Логос 368, 0, 2002
4652002
Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности
ВИ Дробот
К.: Урожай, 152, 1988
2481988
Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв
ВІ Дробот
К.: Центр навчальної літератури, 341, 2006
962006
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів
ВІ Дробот
Київ: Кондор-Видавництво, 2015
542015
Tekhnokhimichnyi kontrol syrovyny ta khlibobulochnykh i makaronnykh vyrobiv
VI Drobot, VH Yurchak, OA Bilyk, V Bondarenko Yu, AM Hryshchenko, ...
Kyiv: NUKhT 902, 2015
502015
Справочник инженера-технолога хлебопекарного производства
ВИ Дробот
Киев: Урожай, 1990
471990
Новые методы контроля хлебопекарного производства
ИМ Ройтер, АП Демчук, ВИ Дробот
Киев: Техника, 135, 1977
471977
Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенового хліба
ВІ Дробот, АМ Грищенко
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
442013
Повышение качества хлебобулочных изделий
ВИ Дробот
К.: Техника, 1984
351984
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
332010
Технологічні властивості безглютенових видів сировини
АМ Грищенко, ВІ Дробот
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
252014
Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.
ВІ Дробот
242008
Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмеленого пшеничного борошна та борошна спельти
ВІ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михонік
232014
Борошно сорго у технології безглютенового хліба
ВІ Дробот, ЮC Приходько, ГО Бережна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 208-214, 2019
202019
Effect of buckwheat processing products on dough and bread quality made from whole-wheat flour
V Drobot, A Semenova, J Smirnova, L Mykhonik
International Journal of Food Studies 3 (1), 2014
202014
Продукты функционального назначения
ВИ Дробот, ЛА Михоник, АН Грищенко
202006
Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva
VI Drobot
Kyiv: Lohos 552, 2002
202002
Лабораторний практикум з технологiї хлiбопекарського та макаронного виробництв
ВI Дробот, ЛЮ Арсень, ОА Бiлик
Київ: Центр навчальної лiтератури 341, 2006
172006
Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі
ВІ Дробот
Хранение и переработка зерна, 25-27, 2003
172003
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20