Підписатись
Вера Дробот
Вера Дробот
Национальный университет пищевых технологий
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія хлібопекарського виробництва
ВІ Дробот
К.: Логос 368, 0, 2002
4442002
Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности
ВИ Дробот
К.: Урожай, 152, 1988
2551988
Довідник з технології хлібопекарського виробництва
ВІ Дробот
К.: Руслана 416, 1998
1781998
Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв
ВІ Дробот
К.: Центр навчальної літератури, 341, 2006
1062006
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів
ВІ Дробот
Київ: Кондор-Видавництво, 2015
602015
Tekhnokhimichnyi kontrol syrovyny ta khlibobulochnykh i makaronnykh vyrobiv
VI Drobot, VH Yurchak, OA Bilyk, V Bondarenko Yu, AM Hryshchenko, ...
Kyiv: NUKhT 902, 2015
492015
Справочник инженера-технолога хлебопекарного производства
ВИ Дробот
Киев: Урожай, 1990
471990
Новые методы контроля хлебопекарного производства
ИМ Ройтер, АП Демчук, ВИ Дробот
Киев: Техника, 135, 1977
471977
Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенового хліба
ВІ Дробот, АМ Грищенко
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
462013
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
422010
Повышение качества хлебобулочных изделий
ВИ Дробот
К.: Техника, 1984
421984
Технологічні властивості безглютенових видів сировини
АМ Грищенко, ВІ Дробот
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
292014
Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмеленого пшеничного борошна та борошна спельти
ВІ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михонік
262014
Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.
ВІ Дробот
242008
Effect of buckwheat processing products on dough and bread quality made from whole-wheat flour
V Drobot, A Semenova, J Smirnova, L Mykhonik
International Journal of Food Studies 3 (1), 2014
222014
Продукты функционального назначения
ВИ Дробот, ЛА Михоник, АН Грищенко
222006
Борошно сорго у технології безглютенового хліба
ВІ Дробот, ЮC Приходько, ГО Бережна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 208-214, 2019
202019
Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva
VI Drobot
Kyiv: Lohos 552, 2002
202002
Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба
ВІ Дробот, ТА Сильчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 180-184, 2016
182016
Лабораторний практикум з технологiї хлiбопекарського та макаронного виробництв
ВI Дробот, ЛЮ Арсень, ОА Бiлик
Київ: Центр навчальної лiтератури 341, 2006
172006
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20