Development of complex quantity assessment method of butter quality O Niemirich, O Kuzmin, O Vasheka, T Zychuk | 11 | 2018 |
The technology of butters’ enriching with carrots’ powder TO Rashevska, OM Vasheka Procedia Food Science 1, 1404-1409, 2011 | 11 | 2011 |
Перспектива використання рослинних харчових добавок для виробництва молочних продуктів функціонального призначення ОМ Вашека, ТО Рашевська | 9 | 2005 |
Theoretical studies drying ways fruits and vegetables T Tarasenko, V Yevlash, O Nyemirich, O Vasheka, A Gavrish, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 17 (4 …, 2015 | 8 | 2015 |
Мікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушіння ОМ Вашека, ТО Рашевська | 7 | 2007 |
Exploring the color of plant powders using computer colorimetry O Niemirich, O Petrusha, O Vasheka, L Trofimchuk, N Myndrul | 6 | 2016 |
Teoretychne doslidzhennia sposobiv sushinnia ovochiv ta fruktiv TA Tarasenko, VV Yevlash, OV Niemirich, OM Vasheka, AV Havrysh, ... Naukovyi visnyk LNUVMBT imeni SZ Gzhytskoho 17 (4), 64, 2015 | 4 | 2015 |
Разработка технологии обогащения сливочного масла порошками из моркови АИ Украинец, ТА Рашевская, ОН Вашека | 4 | 2008 |
Перспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровлення МЮ Махоніна, ТО Рашевська, ОМ Вашека | 3 | 2009 |
Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі ОМ Вашека, ТО Рашевська | 3 | 2009 |
Морфология кристаллических элементов наноструктуры сливочного масла с криопорошками растительными пищевыми АИ Украинец, ТА Рашевская, ОН Вашека | 3 | 2008 |
Перспективное направление регулирования наноструктуры сливочного масла функционального назначения ТА Рашевская, АИ Украинец, ОН Вашека | 3 | 2007 |
Effect of banana powder and butter on the formation of the crystalline phase of sugar fondant M Ianchyk, O Niemirich, O Vasheka, O Petrusha, P Nikolay | 2 | 2018 |
Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product O Niemirich, M Pohozhykh, O Petrusha, A Havrysh, O Vasheka | 2 | 2017 |
Investigation of the effect of vegetable powders on aqueous and oil phase in butter paste O VASHEKA, A NIEMIRICH, O PETRUSHA, N DROZD Food and Environment Safety Journal 14 (4), 2016 | 2 | 2016 |
Збагачення вершкового масла порошком моркви ОМ Вашека, ТО Рашевська | 2 | 2003 |
Effect of complex baking improver on prolonging freshness of bakery products with reduced salt content O Bilyk, V Stabnikov, O Vasheka, Y Bondarenko, O Kochubei-Lytvynenko | 1 | 2022 |
Formation of technological indices of dry powder of cabbage O Niemirich, O Vasheka, O Petrusha, N Pogozhikh | 1 | 2018 |
Research on microstructure and redistribution of the moisture connection forms in the model systems of confectionery semi-finished product with banana powder M Ianchyk, O Niemirich, O Vasheka, O Yanchyk Food and Environment Safety Journal 16 (3), 2017 | 1 | 2017 |
Исследование цвета растительных порошков с использованием компьютерной цветометрии A Niemirich, O Petrusha, O Vasheka, L Trofymchuk, N Myndrul Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 15-20, 2016 | 1 | 2016 |