Follow
Ольга Бендерська, Ольга Дущак, Olga Benderska, Olga  Dushchak https://orcid.org/0000-0002-9811-3286
Ольга Бендерська, Ольга Дущак, Olga Benderska, Olga Dushchak https://orcid.org/0000-0002-9811-3286
доцент, Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Study of the use of edible powders in tomato sauce technologies
О Benderska, А Bessarab, V Shutyuk
Харчова наука і технологія, 55-60, 2018
162018
The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products
V Shutyuk, S Vasilenko, А Bessarab, O Benderska
Харчова наука і технологія, 56-60, 2016
152016
Research of fatty acid composition of tomato seeds
O Benderska, O Bessarab, V Shutyuk
Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (42)), 24-27, 2018
102018
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів
ОВ Бендерська
спец. 05.18. 13 «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів …, 2019
62019
Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід
ЯВ Пластун, ОС Бессараб
52018
Technological aspects of «water activity» indicator and its influence on the quality of tomato souss
O Benderska, T Levkivska, A Bessarab
International scientific journal Internauka 2 (50), 11-14, 2018
52018
Огляд ринку томатних соусів в Україні
ОВ Бендерська
Научные труды SWorld 3, 84-89, 2016
42016
Biological value of tomato processing by-products
O Benderska, M Kashkano, B Iegorov, V Shutyuk, A Bessarab
Food Science and Technology 15 (1), 2021
32021
PROSPECTS OF USE OF CONCENTRATED JUICE AS FOOD NATURAL COLORING
T Levkivska, O Benderska, M Pysarev
The XI th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020
32020
Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість в’ялення томатів
МВ Поцелуйко, ВВ Шутюк
22019
Технологічні аспекти показника активність води та його вплив на якість томатних соусів
ОВ Бендерська, ТМ Левківська, ОС Бессараб
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 11-14, 2018
22018
Технологія виробництва сухого наповнювача з гарбуза для кондитерської промисловості
ТМ Левківська, ОВ Бендерська, СВ Матко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 39-45, 2021
12021
Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусів
ОВ Бендерська, ОС Бессараб, НМ Грегірчак, АВ Шикирава
Продовольчі ресурси, 28-33, 2018
12018
Деякі аспекти використання вторинної томатної сировини в технологіях харчових продуктів
ОВ Бендерська, ОС Бессараб
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
12018
Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва
ОВ Бендерська, МО Коваль, ОС Бессараб
Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016
12016
Mechanical and chemical processes during the development of cryogenic technology of nanopowders from topinamdur with prebiotic properties
A Bessarab, R Pavlyuk, V Pogarskaya, E Balabay, O Galinska
12016
ПЕРСПЕКТИВИ КОМПЛЕКСНОГО ПЕРЕРОБЛЕННЯ ТОМАТНОЇ СИРОВИНИ
ОВ Бендерська
Publishing House “Baltija Publishing”, 2021
2021
Левківська ТМ
ОВ Бендерська
ВІСНИК, 39, 2021
2021
Перспективи перероблення авокадо в консервній промисловості
ДС Процюк, ВВ Шутюк, ВП Василів
2021
BIOLOGICAL VALUE OF BY-PRODUCTS OF TOMATO PROCESSING.
O Benderska, А Bessarab, V Shutyuk, B Iegorov, M Kashkano
Food Science & Technology (2073-8684) 15 (1), 2021
2021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20