Study of the use of edible powders in tomato sauce technologies О Benderska, А Bessarab, V Shutyuk Харчова наука і технологія, 55-60, 2018 | 16 | 2018 |
The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products V Shutyuk, S Vasilenko, А Bessarab, O Benderska Харчова наука і технологія, 56-60, 2016 | 15 | 2016 |
Research of fatty acid composition of tomato seeds O Benderska, O Bessarab, V Shutyuk Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (42)), 24-27, 2018 | 10 | 2018 |
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів ОВ Бендерська спец. 05.18. 13 «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів …, 2019 | 6 | 2019 |
Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід ЯВ Пластун, ОС Бессараб | 5 | 2018 |
Technological aspects of «water activity» indicator and its influence on the quality of tomato souss O Benderska, T Levkivska, A Bessarab International scientific journal Internauka 2 (50), 11-14, 2018 | 5 | 2018 |
Огляд ринку томатних соусів в Україні ОВ Бендерська Научные труды SWorld 3, 84-89, 2016 | 4 | 2016 |
Biological value of tomato processing by-products O Benderska, M Kashkano, B Iegorov, V Shutyuk, A Bessarab Food Science and Technology 15 (1), 2021 | 3 | 2021 |
PROSPECTS OF USE OF CONCENTRATED JUICE AS FOOD NATURAL COLORING T Levkivska, O Benderska, M Pysarev The XI th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020 | 3 | 2020 |
Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість в’ялення томатів МВ Поцелуйко, ВВ Шутюк | 2 | 2019 |
Технологічні аспекти показника активність води та його вплив на якість томатних соусів ОВ Бендерська, ТМ Левківська, ОС Бессараб Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 11-14, 2018 | 2 | 2018 |
Технологія виробництва сухого наповнювача з гарбуза для кондитерської промисловості ТМ Левківська, ОВ Бендерська, СВ Матко Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 39-45, 2021 | 1 | 2021 |
Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусів ОВ Бендерська, ОС Бессараб, НМ Грегірчак, АВ Шикирава Продовольчі ресурси, 28-33, 2018 | 1 | 2018 |
Деякі аспекти використання вторинної томатної сировини в технологіях харчових продуктів ОВ Бендерська, ОС Бессараб Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018 | 1 | 2018 |
Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва ОВ Бендерська, МО Коваль, ОС Бессараб Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016 | 1 | 2016 |
Mechanical and chemical processes during the development of cryogenic technology of nanopowders from topinamdur with prebiotic properties A Bessarab, R Pavlyuk, V Pogarskaya, E Balabay, O Galinska | 1 | 2016 |
ПЕРСПЕКТИВИ КОМПЛЕКСНОГО ПЕРЕРОБЛЕННЯ ТОМАТНОЇ СИРОВИНИ ОВ Бендерська Publishing House “Baltija Publishing”, 2021 | | 2021 |
Левківська ТМ ОВ Бендерська ВІСНИК, 39, 2021 | | 2021 |
Перспективи перероблення авокадо в консервній промисловості ДС Процюк, ВВ Шутюк, ВП Василів | | 2021 |
BIOLOGICAL VALUE OF BY-PRODUCTS OF TOMATO PROCESSING. O Benderska, А Bessarab, V Shutyuk, B Iegorov, M Kashkano Food Science & Technology (2073-8684) 15 (1), 2021 | | 2021 |