Підписатись
Ольга Бендерська, Ольга Дущак, Olga Benderska, Olga  Dushchak https://orcid.org/0000-0002-9811-3286
Ольга Бендерська, Ольга Дущак, Olga Benderska, Olga Dushchak https://orcid.org/0000-0002-9811-3286
доцент, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Study of the use of edible powders in tomato sauce technologies
О Benderska, А Bessarab, V Shutyuk
Харчова наука і технологія, 55-60, 2018
222018
The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products
V Shutyuk, S Vasilenko, А Bessarab, O Benderska
Харчова наука і технологія, 56-60, 2016
172016
Research of fatty acid composition of tomato seeds
O Benderska, O Bessarab, V Shutyuk
Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (42)), 24-27, 2018
102018
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів
ОВ Бендерська
спец. 05.18. 13 «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів …, 2019
62019
Огляд ринку томатних соусів в Україні
ОВ Бендерська
Научные труды SWorld 3, 84-89, 2016
62016
Перспективи отримання антоціанових барвників для харчової промисловості
ТМ Левківська, ОВ Дущак, СО Абовян
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021
52021
Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід
ЯВ Пластун, ОС Бессараб
52018
Technological aspects of «water activity» indicator and its influence on the quality of tomato souss
O Benderska, T Levkivska, A Bessarab
International scientific journal Internauka 2 (50), 11-14, 2018
52018
Shutiuk VV Doslidzhennia vplyvu khimichnoho skladu novykh sortiv tomativ na yakisni kharakterystyky kontsentrovanykh tomatoproduktiv
OV Dushchak, OS Bessarab
Prodovolchi resursy 9 (17), 65-71, 2021
32021
Biological value of tomato processing by-products
O Benderska, A Bessarab, B Iegorov, M Kashkano, V Shutyuk
32021
BIOLOGICAL VALUE OF BY-PRODUCTS OF TOMATO PROCESSING.
O Benderska, А Bessarab, V Shutyuk, B Iegorov, M Kashkano
Food Science & Technology (2073-8684) 15 (1), 2021
32021
PROSPECTS OF USE OF CONCENTRATED JUICE AS FOOD NATURAL COLORING
T Levkivska, O Benderska, M Pysarev
The XI th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020
32020
Дослідження впливу хімічного складу нових сортів томатів на якісні характеристики концентрованих томатопродуктів
О Дущак, О Бессараб, В Шутюк
Продовольчі Ресурси 9 (17), 65-71, 2021
22021
Perspektyvy otrymannia antotsianovykh barvnykiv dlia kharchovoi promyslovosti [Prospects for obtaining anthocyanin dyes for the food industry]. Naukovyi visnyk Poltavskoho …
TM Levkivska, OV Dushchak, SO Abovian
22021
Перспективи використання плодів калини в харчовій промисловості
ОС Соловей, МО Коваль, ВВ Шутюк
22019
Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість в’ялення томатів
МВ Поцелуйко, ВВ Шутюк
22019
Технологічні аспекти показника активність води та його вплив на якість томатних соусів
ОВ Бендерська, ТМ Левківська, ОС Бессараб
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 11-14, 2018
22018
Прогресивні методи консервування харчових продуктів
СЙ Крижановський, ОС Бессараб, ВП Василів
22016
Вплив теплових процесів на утворення N-нітрозодиметіламіну в продуктах з топінамбуру
ОС Бессараб, ВВ Шутюк, ІЙ Коваль
21996
Ожина–цінна сировина для харчової промисловості
ТМ Левківська, ОВ Дущак
Харків: ДБТУ, 2023
12023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20