Study of the use of edible powders in tomato sauce technologies О Benderska, А Bessarab, V Shutyuk Харчова наука і технологія, 55-60, 2018 | 22 | 2018 |
The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products V Shutyuk, S Vasilenko, А Bessarab, O Benderska Харчова наука і технологія, 56-60, 2016 | 17 | 2016 |
Research of fatty acid composition of tomato seeds O Benderska, O Bessarab, V Shutyuk Технологический аудит и резервы производства 4 (3 (42)), 24-27, 2018 | 10 | 2018 |
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів ОВ Бендерська спец. 05.18. 13 «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів …, 2019 | 6 | 2019 |
Огляд ринку томатних соусів в Україні ОВ Бендерська Научные труды SWorld 3, 84-89, 2016 | 6 | 2016 |
Перспективи отримання антоціанових барвників для харчової промисловості ТМ Левківська, ОВ Дущак, СО Абовян Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021 | 5 | 2021 |
Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід ЯВ Пластун, ОС Бессараб | 5 | 2018 |
Technological aspects of «water activity» indicator and its influence on the quality of tomato souss O Benderska, T Levkivska, A Bessarab International scientific journal Internauka 2 (50), 11-14, 2018 | 5 | 2018 |
Shutiuk VV Doslidzhennia vplyvu khimichnoho skladu novykh sortiv tomativ na yakisni kharakterystyky kontsentrovanykh tomatoproduktiv OV Dushchak, OS Bessarab Prodovolchi resursy 9 (17), 65-71, 2021 | 3 | 2021 |
Biological value of tomato processing by-products O Benderska, A Bessarab, B Iegorov, M Kashkano, V Shutyuk | 3 | 2021 |
BIOLOGICAL VALUE OF BY-PRODUCTS OF TOMATO PROCESSING. O Benderska, А Bessarab, V Shutyuk, B Iegorov, M Kashkano Food Science & Technology (2073-8684) 15 (1), 2021 | 3 | 2021 |
PROSPECTS OF USE OF CONCENTRATED JUICE AS FOOD NATURAL COLORING T Levkivska, O Benderska, M Pysarev The XI th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020 | 3 | 2020 |
Дослідження впливу хімічного складу нових сортів томатів на якісні характеристики концентрованих томатопродуктів О Дущак, О Бессараб, В Шутюк Продовольчі Ресурси 9 (17), 65-71, 2021 | 2 | 2021 |
Perspektyvy otrymannia antotsianovykh barvnykiv dlia kharchovoi promyslovosti [Prospects for obtaining anthocyanin dyes for the food industry]. Naukovyi visnyk Poltavskoho … TM Levkivska, OV Dushchak, SO Abovian | 2 | 2021 |
Перспективи використання плодів калини в харчовій промисловості ОС Соловей, МО Коваль, ВВ Шутюк | 2 | 2019 |
Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість в’ялення томатів МВ Поцелуйко, ВВ Шутюк | 2 | 2019 |
Технологічні аспекти показника активність води та його вплив на якість томатних соусів ОВ Бендерська, ТМ Левківська, ОС Бессараб Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 11-14, 2018 | 2 | 2018 |
Прогресивні методи консервування харчових продуктів СЙ Крижановський, ОС Бессараб, ВП Василів | 2 | 2016 |
Вплив теплових процесів на утворення N-нітрозодиметіламіну в продуктах з топінамбуру ОС Бессараб, ВВ Шутюк, ІЙ Коваль | 2 | 1996 |
Ожина–цінна сировина для харчової промисловості ТМ Левківська, ОВ Дущак Харків: ДБТУ, 2023 | 1 | 2023 |