Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, СЯ Добровольська Вестник Херсонского национального технического университета, 109-116, 2020 | 19 | 2020 |
Територіальні особливості ретроспективного заселення Волині В Круль, С Добровольська, О Гадельшин Наукові засади збалансованого розвитку регіону/Гол. ред. МЮ Костриця …, 2008 | 7 | 2008 |
Особливості ретроспективного поселенського освоєння Волині ВП Круль, ГЯ Круль, СЯ Добровольська Науковий вісник Чернівецького університету: Зб. наук. праць, 152-167, 2008 | 7 | 2008 |
Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані А Лялик, С Добровольська Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019 | 3 | 2019 |
Математичні аспекти дослідження ретроспективно-географічних процесів заселення регіону ВП Круль, СЯ Добровольська, РМ Гищук, ГВ Григор’єва Науковий вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки …, 2012 | 3 | 2012 |
Загальні риси становлення і розвиток ретроспективної екістичної географії в Україні та Росії/Володимир Круль, Галина Григор’єва, Світлана Добровольська В Круль Історія української географії. Частина І: збірник матеріалів Третьої …, 0 | 3 | |
Ретроспективно-географічний аспект дослідження суспільно-географічних процесів заселення регіону СЯ Добровольська, ВП Круль, ГЯ Круль Геополитика и экогеодинамика регионов 10 (1), 125-132, 2014 | 2 | 2014 |
Формування поселенської мережі Дністровського каньйону (часово-просторовий аналіз) ВП Круль, СЯ Добровольська, ОР Гадельшин Науковий вісник Чернівецького університету. Географія, 126-132, 2013 | 2 | 2013 |
Дністерський каньйон: межі, територія, поселенський склад С Добровольська Тайп, 2010 | 2 | 2010 |
Продуктивне навчання С Добровольська Географія, 2010 | 2 | 2010 |
ГЕОГРАФІЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТИЧНИХ ПОТОКІВ УКРАЇНИ: СТАН І ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ Вісник ОНУ. Сер.: Географічні та геологічні науки. 26 (вип. 1(38)), 117, 2021 | 1* | 2021 |
Використання сервісу mentimeter в освітньому процесі С Добровольська Тайп, 2020 | 1 | 2020 |
Інновації у приготування страв АТ Лялик, СЯ Добровольська Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023 | | 2023 |
Ретроспективно-географічні особливості формування лісового господарства на території Бережанського Опілля ББ Гавришок, С Добровольська Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023 | | 2023 |
Формування soft skills у фахівців сфери обслуговування в процесі професійної підготовки С Добровольська, І Пиріг Тайп, 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ ВІЙНИ НА ПРИРОДНІ ЕКОЛОГІЧІ ФУНКЦІЇ ГЕОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА С Добровольська Редакційна колегія, 83, 2023 | | 2023 |
ВИКОРИСТАННЯ ПРОБЛЕМНИХ СИТУАЦІЙ ПРИ ВИКЛАДАННІ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ТУРИЗМ», «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ПІ ДОБРОВОЛЬСЬКА С., РУНЦІВ-КОРОЛЮК О. Вісник Тернопільського відділу Українського географічного товариства 6 …, 2022 | | 2022 |
СТРЕСОСТІЙКІСТЬ ЯК ПРОФЕСІЙНО ЗНАЧУЩА РИСА ОСОБИСТОСТІ ПЕДАГОГА СВ Банах, СЯ Добровольська The 1 st International scientific and practical conference―Topical issues …, 2021 | | 2021 |
ТРЕНДИ ОСВІТИ: ВИКОРИСТАННЯ QR-КОДІВ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІН СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ СЯ Добровольська, ОІ Рунців-Королюк The 5th International scientific and practical conference “World science …, 2021 | | 2021 |
Інноваційні технології і методики екскурсійної роботи С Добровольська, О Рунців-Королюк, І Пиріг РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 97, 2021 | | 2021 |