Підписатись
Марина Самилык Maryna Samilyk
Марина Самилык Maryna Samilyk
Сумський національний аграрний університет
Підтверджена електронна адреса в snau.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The application оf osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables
SS M. Samilyk, A. Helikh, N. Bolgova, V. Potapov
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (105), 13-20, 2020
19*2020
Development of bread technology with high biological value and increased shelf life
M Samilyk, E Demidova, N Bolgova, O Savenko, T Cherniavska
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 116, 2022
132022
Improving the technology of soft sour milk cheese by increasing biological value
M Samilyk
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
102017
Influence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators
M Samilyk, A Helikh, T Ryzhkova, N Bolgova, Y Nazarenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020
92020
Advances in Food Processing based on Sustainable Bioeconomy
M Samilyk, M., Lukash, S., Bolgova, N., Helikh, A., Maslak, N.
Journal of Environmental Management and Tourism 11 (5), 1105-1113, 2020
92020
Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів
ММ Самілик, ММ Самилык
92019
Sucrose cooling crystallization modelling
V MYRONCHUK, O YESHCHENKO, M SAMILYK
Food and Environment Safety Journal 12 (2), 2016
92016
Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products
M Samilyk, E Demidova, N Bolgova, A Kapitonenko, T Cherniavska
EUREKA: Life Sciences,(2), 28-35, 2022
82022
Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks
X Qin, M Samilyk, Y Luo, V Sokolenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 111, 2021
82021
Substantiation of the choice of fillers for cottage cheese masses
M Samilyk, A Helikh, N Bolgova, T Ryzhkova, I Sirenko, O Fesyun
EUREKA: Life Sciences,(2), 38-45, 2020
72020
Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugar
M Samilyk, D Korniienko, N Bolgova, V Sokolenko, N Boqomol
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 117, 2022
62022
Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass
ZM Samilyk M.
International scientific and practical conference “Science, engineering and …, 2019
62019
Интенсификация процесса кристаллизации охлаждением сахарного утфеля последнего продукта
М Мирончук, Валерій, Єщенко, Оксана, Самілик
Міжвузівський збірник «Наукові нотатки», 111-117, 2012
52012
Waste-free technology of processing wild plant raw materials
MM Samilyk, EV Demidova, N Bolgova
Journal of Chemistry and Technologies 30 (3), 394-403, 2022
42022
Radiomodifying effect of X-ray radiation on microflora of yogurts with ultradisperse powders of beta vulgaris
MM Samilyk, AO Gelih, OV Kalinkevich, NV Bolgova, IV Shelest, ...
2020 IEEE 10th International Conference Nanomaterials: Applications …, 2020
42020
Prospects for processing and use of root vegetable waste in food production
MM Samilyk, NV Bolgova, RV Tsyrulyk, TM Ryzhkova
32021
The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drink
M Samilyk, X Qin, Y Luo
32021
Моделювання крафтової технології вареної ковбаси «Фірмова плюс»
A Helikh, M Samilyk, V Prymenko, O Vasylenko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (2), 237-251, 2020
32020
DETERMINATION OF QUALITY INDICATORS OF SUGAR FORTIFIED WITH A BY-PRODUCT OF ELDERBERRY PROCESSING.
L Bal’-Prylipko, M Samilyk, D Korniienko, M Paska, T Ryzhkova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 124 (11), 2023
22023
Удосконалення технології м’якого кисломолочного сиру підвищенням біологічної цінності
M Samilyk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
22017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20