Follow
ТОВАРИ І РИНКИ
ТОВАРИ І РИНКИ
Київський національний торговельно-економічний університет
Verified email at knute.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Основи стандартизації, метрології, управління якістю: навч. посіб.
ЛС Кириченко, НВ Мережко
К.: КНТЕУ, 2001
1182001
Українська мова за професійним спрямуванням
ТБ Гриценко
Київ:“Центр учбової літератури”, 2010
115*2010
Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення
ГО Сімахіна, НВ Науменко
Проблемы старения и долголетия, 204-214, 2016
672016
Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник
ГО Сімахіна, НВ Науменко
Київ: Нухт, 2015
632015
Стан харчування населення України
B Yegorov, M Mardar
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 11 (1 …, 2011
592011
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку
І Федулова
Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011
572011
США, Швейцарія та Данія очолили рейтинг ВЕФ за індексом глобальної конкурентоспроможності
О Сидоренко
Дзеркало тижня, 14, 2007
562007
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства
ІВ Федулова
562007
Volatility spillovers between energy and agricultural markets: A critical appraisal of theory and practice
CL Chang, Y Li, M McAleer
Energies 11 (6), 1595, 2018
542018
Товарознавство непродовольчих товарів
ГФ Пугачевський, БД Семак
К.: НМЦ” Укоопосвіта, 1999
521999
Інноваційні технології та продукти
ГО Сімахіна, АІ Українець
Оздоровче харчування: підручник. К.: НУХТ, 294, 2010
512010
Розвиток торговельних мереж в Україні
Н Голошубова
Товари і ринки, 15-24, 2011
492011
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини: дис.... докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 04.12. 2009 р …
ОВ Сидоренко
Сидоренко Олена Володимирівна, 2009
492009
Управління якістю
НВ Мережко, ВВ Осієвська, НС Ясинська
К.: КНТЕУ, 2010
472010
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність
ІВ Федулова
Проблеми науки, 2-7, 2007
472007
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості
НЯ Орлова, СО Белінська
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 336, 2005
472005
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні
ГТ П'ятницька, ВС Найдюк
Економіка та держава, 66-73, 2017
462017
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія]
ІВ Федулова
К.: НУХТ, 2009
462009
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія
ОВ Сидоренко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006
462006
Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства
ГТ П’ятницька, НО П’ятницька, ГТ Пятницкая, НА Пятницкая
ХНЕУ, 2013
442013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20