Основи стандартизації, метрології, управління якістю: Навч. посібник ЛС Кириченко, НВ Мережко К.: КНТЕУ, 2001 | 127 | 2001 |
Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник ГО Сімахіна, НВ Науменко Київ: Нухт 402, 36, 2015 | 73 | 2015 |
Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення ГО Сімахіна, НВ Науменко Проблемы старения и долголетия, 204-214, 2016 | 72 | 2016 |
Інноваційні технології та продукти ГО Сімахіна, АІ Українець Оздоровче харчування: підручник. К.: НУХТ, 294, 2010 | 64 | 2010 |
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні ГТ П'ятницька, ВС Найдюк Економіка та держава, 66-73, 2017 | 63 | 2017 |
Volatility spillovers between energy and agricultural markets: A critical appraisal of theory and practice CL Chang, Y Li, M McAleer Energies 11 (6), 1595, 2018 | 61 | 2018 |
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства ІВ Федулова | 61 | 2007 |
Стан харчування населення України B Yegorov, M Mardar INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 11 (1 …, 2011 | 60 | 2011 |
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку І Федулова Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011 | 60 | 2011 |
Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування ГО Сімахіна | 56 | 2011 |
Товарознавство непродовольчих товарів. ЧІ Текстильне товарознавство: підруч.[для студ. товарозн. спеціальн. вищ. закл. освіти] ГФ Пугачевський, БД Семак К.: НМЦ “Укоопосвіта, 1999 | 56 | 1999 |
Управління якістю НВ Мережко, ВВ Осієвська, НС Ясинська К.: КНТЕУ, 2010 | 53 | 2010 |
Система бренд-маркетингових комунікацій Є Ромат Товари і ринки, 16–25, 2016 | 52 | 2016 |
Розвиток торговельних мереж в Україні Н Голошубова Товари і ринки, 15-24, 2011 | 51 | 2011 |
Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства ГТ П’ятницька, НО П’ятницька, ГТ Пятницкая, НА Пятницкая ХНЕУ, 2013 | 50 | 2013 |
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність ІВ Федулова Проблеми науки, 2-7, 2007 | 49 | 2007 |
Біологічно активні речовини в харчових технологіях ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко | 48 | 2016 |
Українська мова за професійним спрямуванням ТБ Гриценко Київ:“Центр учбової літератури”, 2010 | 48* | 2010 |
Вплив показників ефективності на безпеку руху вулично-дорожними мережами ОС Шевчук Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016 | 47 | 2016 |
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія] ІВ Федулова К.: НУХТ, 2009 | 47 | 2009 |