Подписаться
ТОВАРИ І РИНКИ
ТОВАРИ І РИНКИ
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knute.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Основи стандартизації, метрології, управління якістю: Навч. посібник
ЛС Кириченко, НВ Мережко
К.: КНТЕУ, 2001
1202001
Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення
ГО Сімахіна, НВ Науменко
Проблемы старения и долголетия, 204-214, 2016
702016
Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник
ГО Сімахіна, НВ Науменко
Київ: Нухт 402, 36, 2015
682015
Стан харчування населення України
B Yegorov, M Mardar
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 11 (1 …, 2011
602011
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства
ІВ Федулова
602007
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку
І Федулова
Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011
562011
Інноваційні технології та продукти
ГО Сімахіна, АІ Українець
Оздоровче харчування: підручник. К.: НУХТ, 294, 2010
562010
Volatility spillovers between energy and agricultural markets: A critical appraisal of theory and practice
CL Chang, Y Li, M McAleer
Energies 11 (6), 1595, 2018
552018
Товарознавство непродовольчих товарів. ЧІ Текстильне товарознавство: підруч.[для студ. товарозн. спеціальн. вищ. закл. освіти]
ГФ Пугачевський, БД Семак
К.: НМЦ “Укоопосвіта, 1999
551999
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні
ГТ П'ятницька, ВС Найдюк
Економіка та держава, 66-73, 2017
492017
Розвиток торговельних мереж в Україні
Н Голошубова
Товари і ринки, 15-24, 2011
482011
Управління якістю
НВ Мережко, ВВ Осієвська, НС Ясинська
К.: КНТЕУ, 2010
472010
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія]
ІВ Федулова
К.: НУХТ, 2009
472009
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність
ІВ Федулова
Проблеми науки, 2-7, 2007
462007
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія
ОВ Сидоренко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006
462006
Біологічно активні речовини в харчових технологіях
ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко
452016
Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування
ГО Сімахіна
452011
Українська мова за професійним спрямуванням
ТБ Гриценко
Київ:“Центр учбової літератури”, 2010
45*2010
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості
НЯ Орлова, СО Белінська
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 336, 2005
452005
Вплив показників ефективності на безпеку руху вулично-дорожними мережами
ОС Шевчук
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
442016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20