Подписаться
ТОВАРИ І РИНКИ
ТОВАРИ І РИНКИ
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knute.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Основи стандартизації, метрології, управління якістю: Навч. посібник
ЛС Кириченко, НВ Мережко
К.: КНТЕУ, 2001
1272001
Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник
ГО Сімахіна, НВ Науменко
Київ: Нухт 402, 36, 2015
732015
Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення
ГО Сімахіна, НВ Науменко
Проблемы старения и долголетия, 204-214, 2016
722016
Інноваційні технології та продукти
ГО Сімахіна, АІ Українець
Оздоровче харчування: підручник. К.: НУХТ, 294, 2010
642010
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні
ГТ П'ятницька, ВС Найдюк
Економіка та держава, 66-73, 2017
632017
Volatility spillovers between energy and agricultural markets: A critical appraisal of theory and practice
CL Chang, Y Li, M McAleer
Energies 11 (6), 1595, 2018
612018
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства
ІВ Федулова
612007
Стан харчування населення України
B Yegorov, M Mardar
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 11 (1 …, 2011
602011
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку
І Федулова
Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011
602011
Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування
ГО Сімахіна
562011
Товарознавство непродовольчих товарів. ЧІ Текстильне товарознавство: підруч.[для студ. товарозн. спеціальн. вищ. закл. освіти]
ГФ Пугачевський, БД Семак
К.: НМЦ “Укоопосвіта, 1999
561999
Управління якістю
НВ Мережко, ВВ Осієвська, НС Ясинська
К.: КНТЕУ, 2010
532010
Система бренд-маркетингових комунікацій
Є Ромат
Товари і ринки, 16–25, 2016
522016
Розвиток торговельних мереж в Україні
Н Голошубова
Товари і ринки, 15-24, 2011
512011
Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства
ГТ П’ятницька, НО П’ятницька, ГТ Пятницкая, НА Пятницкая
ХНЕУ, 2013
502013
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність
ІВ Федулова
Проблеми науки, 2-7, 2007
492007
Біологічно активні речовини в харчових технологіях
ГО Сімахіна, НО Стеценко, НВ Науменко
482016
Українська мова за професійним спрямуванням
ТБ Гриценко
Київ:“Центр учбової літератури”, 2010
48*2010
Вплив показників ефективності на безпеку руху вулично-дорожними мережами
ОС Шевчук
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
472016
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія]
ІВ Федулова
К.: НУХТ, 2009
472009
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20