Основи стандартизації, метрології, управління якістю: навч. посіб. ЛС Кириченко, НВ Мережко К.: КНТЕУ, 2001 | 108 | 2001 |
Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник ГО Сімахіна, НВ Науменко Київ: НУХТ, 2015 | 63 | 2015 |
Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення ГО Сімахіна, НВ Науменко Проблемы старения и долголетия, 204-214, 2016 | 61 | 2016 |
США, Швейцарія та Данія очолили рейтинг ВЕФ за індексом глобальної конкурентоспроможності О Сидоренко Дзеркало тижня, 14, 2007 | 55 | 2007 |
Стан харчування населення України B YEGOROV, M MARDAR Commodities· and· markets 11 (1), 140-147, 2011 | 54 | 2011 |
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства ІВ Федулова | 54 | 2007 |
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку І Федулова Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011 | 53 | 2011 |
Товарознавство непродовольчих товарів. Ч. 1. Текстильне товарознавство:[підручник для студ. товарозн. спец. ВНЗ освіти] ГФ Пугачевський, БД Семак К.: НМЦ “Укоопосвіта, 1999 | 51 | 1999 |
Розвиток торговельних мереж в Україні N GOLOSHUBOVA Commodities· and· markets 11 (1), 15-24, 2011 | 47 | 2011 |
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини: дис.... докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 04.12. 2009 р … ОВ Сидоренко Сидоренко Олена Володимирівна, 2009 | 46 | 2009 |
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія] ІВ Федулова К.: НУХТ, 2009 | 46 | 2009 |
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність ІВ Федулова Проблеми науки, 2-7, 2007 | 46 | 2007 |
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія ОВ Сидоренко К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 | 45 | 2006 |
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості НЯ Орлова, СО Белінська К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 336, 2005 | 45 | 2005 |
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні ГТ П'ятницька, ВС Найдюк Економіка та держава, 66-73, 2017 | 42 | 2017 |
Вплив показників ефективності на безпеку руху вулично-дорожними мережами ОС Шевчук Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016 | 41 | 2016 |
Інноваційні технології та продукти ГО Сімахіна, АІ Українець Оздоровче харчування: підручник. К.: НУХТ, 2010 | 41 | 2010 |
Інноваційний вектор розвитку торгівлі в Україні Л Лігоненко, Г Красневич Товари і ринки, 7-14, 2011 | 40 | 2011 |
Дослідження інноваційної активності промислового підприємства ІВ Федулова | 39 | 2011 |
Українська мова (за професійним спрямуванням) ЛІ Галузинська, НВ Науменко RVC NUHT, 2006 | 39 | 2006 |