Підписатись
Кулик Вікторія Костянтинівна
Кулик Вікторія Костянтинівна
здобувач наукового ступеня доктора філософії, Національний університет біоресурсів і природокористування України
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Формування якісних показників ферментованих молочних напоїв за різних видів закваски
ВО Краснікова, ВК Кулик, ТА Стороженко, ОП Гребельник
Вінницький національний аграрний університет, 2016
12016
Influence of balsamic vinegar on the quality indicators of natural semi-finished pork meat product
VK Oksana Shtonda*
Animal Science and Food Technology 13 (3), 59-66, 2022
2022
РІЗНОВИДИ ОЦТУ ЙОГО СКЛАД ТА ВЛАСТИВОСТІ
ШО Кулик Вікторія
Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки …, 2022
2022
ВИКОРИСТАННЯ ЦИТРУСОВИХ ТА ТРОПІЧНИХ ФРУКТІВ У М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТАХ
В Кулик, О Штонда
Матеріали конференцій МЦНД, 2021
2021
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
ВК Кулик, ОА Штонда
Х Міжнародна науково-практична онлайн-конференція вчених, аспірантів і …, 2021
2021
ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ПРОДУКТОВ РАСТИТЕЛЬНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ С АНТИОКСИДАНТНЫМИ СВОЙСТВАМИ В ТЕХНОЛОГИИ МЯСОПРОДУКТОВ
ОА Штонда, ВК Кулик, ВМ Пасичный
Наука, питание и здоровье, 326-334, 2021
2021
Р’РїР» РёРІ РјР° СЂРёРЅР° РґСѓ РЅР° РѕСЃРЅРѕРІС–РєСѓРїР° Р¶ С–РІ СЂРѕСЃР» РёРЅРЅРёС… РѕР» С–Р№ РЅР° СЃС ‚СЂСѓРєС ‚СѓСЂРЅРѕ-мех Р° РЅС–С‡ РЅС–РїРѕРєР° Р· РЅРёРєРё РЅР° С …
OA Shtonda, KM Semeniuk, VK Kulyk
РќР° СѓРєРѕРІРёР№ Р¶ СѓСЂРЅР° Р» В «РўРІР° СЂРёРЅРЅРёС† С ‚РІРѕ С ‚Р° С …, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–7