Формування якісних показників ферментованих молочних напоїв за різних видів закваски ВО Краснікова, ВК Кулик, ТА Стороженко, ОП Гребельник Вінницький національний аграрний університет, 2016 | 1 | 2016 |
Influence of balsamic vinegar on the quality indicators of natural semi-finished pork meat product VK Oksana Shtonda* Animal Science and Food Technology 13 (3), 59-66, 2022 | | 2022 |
РІЗНОВИДИ ОЦТУ ЙОГО СКЛАД ТА ВЛАСТИВОСТІ ШО Кулик Вікторія Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки …, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ ЦИТРУСОВИХ ТА ТРОПІЧНИХ ФРУКТІВ У М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТАХ В Кулик, О Штонда Матеріали конференцій МЦНД, 2021 | | 2021 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ВК Кулик, ОА Штонда Х Міжнародна науково-практична онлайн-конференція вчених, аспірантів і …, 2021 | | 2021 |
ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ПРОДУКТОВ РАСТИТЕЛЬНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ С АНТИОКСИДАНТНЫМИ СВОЙСТВАМИ В ТЕХНОЛОГИИ МЯСОПРОДУКТОВ ОА Штонда, ВК Кулик, ВМ Пасичный Наука, питание и здоровье, 326-334, 2021 | | 2021 |
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ФРУКТОВО-ЯГІДНИМИ КОМПОНЕНТАМИ ВК Кулик, ОА Штонда НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ Факультет …, 0 | | |
Р’РїР» РёРІ РјР° СЂРёРЅР° РґСѓ РЅР° РѕСЃРЅРѕРІС–РєСѓРїР° Р¶ С–РІ СЂРѕСЃР» РёРЅРЅРёС… РѕР» С–Р№ РЅР° СЃС ‚СЂСѓРєС ‚СѓСЂРЅРѕ-мех Р° РЅС–С‡ РЅС–РїРѕРєР° Р· РЅРёРєРё РЅР° С … OA Shtonda, KM Semeniuk, VK Kulyk РќР° СѓРєРѕРІРёР№ Р¶ СѓСЂРЅР° Р» В «РўРІР° СЂРёРЅРЅРёС† С ‚РІРѕ С ‚Р° С …, 0 | | |