Подписаться
Шаповал Світлана, Shapoval Svitlana
Шаповал Світлана, Shapoval Svitlana
Kyiv national university of trade and economics
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посібник/за ред. АА Мазаракі
АА Мазаракі
Київ: КНТЕУ, 2008
682008
Основи будівництва
СЛ Шаповал
Київ: КНТЕУ, 2007
232007
Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів: монографія
СЛ Шаповал, РП Романенко, НП Форостяна
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 192, 2, 2017
172017
Перспективи використання матричних кодів в освітньому процесі
С Шаповал, Р Романенко, Н Форостяна
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 98-106, 2011
142011
Diagnostyka fizychnyh vlastyvostej harchovyh produktiv [Diagnostics of physical properties of food products]
SL Shapoval, RP Romanenko, NP Forostjana
Kyi'v: Kyi'vs' kyj nacional'nyj torgovel'no-ekonomichnyj universytet [in …, 2017
112017
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник для ВУЗів/за ред. проф. АА Мазаракі.–2-ге видання, доповнене і виправлене
АА Мазаракі, СЛ Шаповал, ОМ Григоренко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011
102011
Perspektyvy vykorystannia matrychnykh kodiv v osvitnomu protsesi [Prospects for the use of matrix codes in the educational process]
S Shapoval, R Romanenko, N Forostiana
Visnyk KNTEU 5, 98-106, 2011
72011
Напружено-деформований стан та міцність цегляної кладки при місцевому її стисненні
СЛ Шаповал
ПНТУ, Полтава, 2005.-20 с, 0
6
Diahnostyka fizychnykh vlastyvostej kharchovykh produktiv: monohrafiia
SL Shapoval, RP Romanenko, NP Forostiana
Kyiv nats. torh.-ekon. un-t, Kyiv, 2017
52017
Spozhyvni vlastyvosti zhyru akuly katran (Squalusacanthias)
O Sydorenko, N Bolila, S Shapoval
Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn." Tovary i rynky 2 (24), 50-58, 2017
52017
Методичні рекомендації до виконання науково-дослідних робіт з використанням універсального вимірювального комп’ютерного приладу
СЛ Шаповал
КНТЕУ.–Київ, 93, 2012
52012
Tarasenko II Proektuvannja zakladiv restorannogo gospodarstva: navch. posib. 2-ge vyd., pererobl. ta dopovn
AA Mazaraki, MI Peresichnyj, SL Shapoval, SI Baj, IO Chajun, ...
Kyi'v: Kyi'v. nac. torg.-ekon. un 2010, 339, 2010
52010
Експериментальні дослідження кам’яної кладки при її місцевому стиску: зб.” Галузеве машинобудування, будівництво”
ЄВ Клименко, СЛ Шаповал
Полтава: ПДТУ ім. Юрія Кондратюка, 58-64, 2001
52001
Improved method to determine structural-mechanical properties of turkey meat at axial deformation
S Shapoval
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 63-69, 2017
42017
РЕМ-фотограмметрія в експрес-діагностиці теплофізичних властивостей товарів
С Шаповал, Р Шевченко
Товари і ринки, 36-45, 2014
42014
Рекомендації до виконання науково-дослідних робіт на УВКП
СЛ Шаповал
лабораторний практикум/СЛ Шаповал, НП Форостяна, ЮВ Литвинов, РП Романенко …, 2013
42013
Аналіз головних трендів покращення якісних характеристик виробів з м’яса
СЛ Шаповал, Я Саркіс, КБ Нечепуренко
ScienceRise 5, 36-40, 2018
32018
Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias)
О Сидоренко, Н Боліла, С Шаповал
Товари і ринки, 50–58-50–58, 2017
32017
Цілі та завдання фінансової системи України на сучасному етапі євроінтеграції
ВІ Ієрусалимов, СЛ Шаповал
Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні …, 2015
32015
Metodychni rekomendatsii do vykonannia naukovo-doslidnykh robit z vykorystanniam universalnoho vymiriuvalnoho kompiuternoho pryladu [Methodical recommendations for the …
SL Shapoval, NP Forostiana, YV Lytvynov, RP Romanenko
Kyiv: KNTEU [in Ukrainian], 2012
32012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20