Підписатись
M.P. Bakirov
M.P. Bakirov
ХДУХТ, УМСФ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
SUBSTANTIATION OF THE EXPEDIENCY TO USE IODINE-ENRICHED SOYA FLOUR IN THE PRODUCTION OF BREAD FOR SPECIAL DIETARY CONSUMPTION
PA Biletska Yana, Plotnikova Raisa, Danko Natalia, Bakirov Myushfik, Chuiko ...
Eastern-European Journal of Enterprise 5 (11 (101)), 48-55, 2019
29*2019
Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium
Y Biletska, R Plotnikova, O Skyrda, M Bakirov, S Iurchenko, B Botshtein
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
192020
Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage
Y Biletska, G Djukareva, A Nekos, A Husliev, A Krivtsova, M Bakirov, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 54-61, 2020
72020
Development of the technology of soya flour enriched with iodine
Y Beletska, R Plotnikova, M Bakirov, O Vereshchynskyi
62020
STUDY OF MICROELEMENT DISTRIBUTION UNIFORMITY IN A BULK OF DOUGH ENRICHED WITH DIETARY SUPPLEMENTS
MB T. Golovko, M. Pogozhikh, A. Pak, N. Golovko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (94), 42-48, 2018
6*2018
Development of the technology of soya flour enriched with iodine
Y Biletska, R Plotnikova, M Bakirov, O Vereshchynskyi
Одеський національний технологічний університет, 2023
52023
Improving the production and research of the quality of bakery products fortified with iodine (Udoskonalennia vyrobnytstva ta doslidzhennia yakosti khlibobulochnykh vyrobiv …
MP Holovko, VV Polupan, MP Bakirov, II Kolodii
Technology audit and production reserves 3 (3), 23, 2015
5*2015
Исследование технологических и потребительских характеристик эмульсионных соусов обогащенных йодом
НП Головко, МЛ Серик, ТН Головко, МП Бакиров
Восточно-европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 20-23, 2013
52013
Identification of promising chickpea varieties for enrichment with selen
Y Biletska, M Bakirov
Technology audit and production reserves 5 (3 (49)), 41-44, 2019
32019
Investigations of the functional and technological properties of dough semi-products enriched with dietary supplements
T Golovko, M Pogozhikh, A Pak, N Golovko, A Pak, M Bakirov
EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2018
32018
Scientific and practical aspects of the preparation of sauces with high nutritional qualities
MР Bakirov, VV Polupan, S Yacoubian
Sciences of Europe, 65-68, 2017
32017
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, МП Головко, ТМ Головко, МЛ Серік, ...
Харків: ХДУХТ, 2013
32013
Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодованої харчової добавки
МП Головко, МЛ Серік, ТМ Головко, МП Бакіров
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 133-138, 2013
32013
Митний контроль за переміщенням фізичних осіб через митний кордон України
МП Головко, СВ Сорокіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
32012
Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу
МП Головко, ТМ Головко, МП Бакіров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
32011
Обгрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку
МІ Погожих, ТМ Головко, ВВ Полупан, МП Бакіров, ЛО Пархоменко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 179-188, 2016
22016
Content iodine in sauces of type emulsion
M Bakirov, M Golovko, M Serik, T Golovko
Ukrainian food journal, 243-249., 2014
22014
Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу
МП Головко, ТМ Головко, МП Бакіров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
22012
Influence of different concentrations of legume flour on the volume of extracted whey in sour milk product
Y Biletska, M Bakirov, V Polupan
Technology audit and production reserves 4 (3), 54, 2020
12020
Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки
ПВВ Бакіров М.П.
Science Rise 4 (45), 31-35, 2018
12018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20