SUBSTANTIATION OF THE EXPEDIENCY TO USE IODINE-ENRICHED SOYA FLOUR IN THE PRODUCTION OF BREAD FOR SPECIAL DIETARY CONSUMPTION PA Biletska Yana, Plotnikova Raisa, Danko Natalia, Bakirov Myushfik, Chuiko ... Eastern-European Journal of Enterprise 5 (11 (101)), 48-55, 2019 | 29* | 2019 |
Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium Y Biletska, R Plotnikova, O Skyrda, M Bakirov, S Iurchenko, B Botshtein Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020 | 19 | 2020 |
Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage Y Biletska, G Djukareva, A Nekos, A Husliev, A Krivtsova, M Bakirov, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 54-61, 2020 | 7 | 2020 |
Development of the technology of soya flour enriched with iodine Y Beletska, R Plotnikova, M Bakirov, O Vereshchynskyi | 6 | 2020 |
STUDY OF MICROELEMENT DISTRIBUTION UNIFORMITY IN A BULK OF DOUGH ENRICHED WITH DIETARY SUPPLEMENTS MB T. Golovko, M. Pogozhikh, A. Pak, N. Golovko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (94), 42-48, 2018 | 6* | 2018 |
Development of the technology of soya flour enriched with iodine Y Biletska, R Plotnikova, M Bakirov, O Vereshchynskyi Одеський національний технологічний університет, 2023 | 5 | 2023 |
Improving the production and research of the quality of bakery products fortified with iodine (Udoskonalennia vyrobnytstva ta doslidzhennia yakosti khlibobulochnykh vyrobiv … MP Holovko, VV Polupan, MP Bakirov, II Kolodii Technology audit and production reserves 3 (3), 23, 2015 | 5* | 2015 |
Исследование технологических и потребительских характеристик эмульсионных соусов обогащенных йодом НП Головко, МЛ Серик, ТН Головко, МП Бакиров Восточно-европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 20-23, 2013 | 5 | 2013 |
Identification of promising chickpea varieties for enrichment with selen Y Biletska, M Bakirov Technology audit and production reserves 5 (3 (49)), 41-44, 2019 | 3 | 2019 |
Investigations of the functional and technological properties of dough semi-products enriched with dietary supplements T Golovko, M Pogozhikh, A Pak, N Golovko, A Pak, M Bakirov EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2018 | 3 | 2018 |
Scientific and practical aspects of the preparation of sauces with high nutritional qualities MР Bakirov, VV Polupan, S Yacoubian Sciences of Europe, 65-68, 2017 | 3 | 2017 |
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування … ОІ Черевко, ВМ Михайлов, МП Головко, ТМ Головко, МЛ Серік, ... Харків: ХДУХТ, 2013 | 3 | 2013 |
Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодованої харчової добавки МП Головко, МЛ Серік, ТМ Головко, МП Бакіров Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 133-138, 2013 | 3 | 2013 |
Митний контроль за переміщенням фізичних осіб через митний кордон України МП Головко, СВ Сорокіна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 3 | 2012 |
Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу МП Головко, ТМ Головко, МП Бакіров Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 3 | 2011 |
Обгрунтування технології виробництва J-Se функціональної добавки у вигляді порошку МІ Погожих, ТМ Головко, ВВ Полупан, МП Бакіров, ЛО Пархоменко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 179-188, 2016 | 2 | 2016 |
Content iodine in sauces of type emulsion M Bakirov, M Golovko, M Serik, T Golovko Ukrainian food journal, 243-249., 2014 | 2 | 2014 |
Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу МП Головко, ТМ Головко, МП Бакіров Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 2 | 2012 |
Influence of different concentrations of legume flour on the volume of extracted whey in sour milk product Y Biletska, M Bakirov, V Polupan Technology audit and production reserves 4 (3), 54, 2020 | 1 | 2020 |
Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки ПВВ Бакіров М.П. Science Rise 4 (45), 31-35, 2018 | 1 | 2018 |