Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби РС Дончевська Дончевська Раїса Степанівна, 2011 | 9 | 2011 |
Сенсорний аналіз кексів провідних вітчизняних виробників РС Дончевська, АВ Пустовгар International scientific journal, 53-58, 2015 | 5 | 2015 |
Розвиток рибного господарства України Р Дончевська Товари і ринки, 28–40-28–40, 2015 | 4 | 2015 |
Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias) О Сидоренко, Н Боліла, Р Дончевська Товари і ринки, 57–65-57–65, 2018 | 2 | 2018 |
Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції РС Дончевська, ОВ Сидоренко, ОВ Романенко Харчова наука і технологія, 116-119, 2013 | 1 | 2013 |
Інноваційні заморожені заливні рибні продукти Р Дончевська, А Туніцька Товари і ринки, 79-88, 2012 | 1 | 2012 |
Раціоналізація мінерального складу заморожених заливних продуктів ОВ Сидоренко, РС Дончевська Харчова наука і технологія, 58-61, 2010 | 1 | 2010 |
Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні В Гуць, О Сидоренко, Р Дончевська Товари і ринки, 104-112, 2010 | 1 | 2010 |
Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби R DONCHEVSKA, O SYDORENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 36 (4 …, 2020 | | 2020 |
АНАЛІЗ КОНКУРЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА ТОВАРІВ «СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ СПОРТУ» РС Дончевська, ОГ Колесников Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 2020 | | 2020 |
Реологічні властивості крем-лікерів та їх зміни в процесі транспортування ТВ Божко, РС Дончевська, РП Романенко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | | 2019 |
Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України ТВ Божко, РС Дончевська, ОВ Бабій Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | | 2019 |
Конкурентоспроможність зерна кукурудзи різних сортів, що використовується для виробництва харчових продуктів РС Дончевська, ЮО Двірна Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 71-74, 2017 | | 2017 |
Сенсорний аналіз майонезів столових вітчизняного та закордонного виробництва РС Дончевська, КС Люта Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 38-42, 2017 | | 2017 |
СЕНСОРНЫЙ АНАЛИЗ МАЙОНЕЗОВ СТОЛОВЫХ ОТЕЧЕСТВЕННОГО И ЗАРУБЕЖНОГО ПРОИЗВОДСТВА РС Дончевська, КС Люта Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (15), 38-42, 2017 | | 2017 |
Конкурентоспроможність пельменів, що реалізуються на ринку України РС Дончевська, ВМ Шкода научных работ IV Международной научно-практической конфе-ренции (Москва …, 2015 | | 2015 |
SENSORY EVALUATION OF CUPCAKE MADE BY LEADING DOMESTIC MANUFACTURERS РС Дончевська, АВ Пустовгар Міжнародний науковий журнал, 53-57, 2015 | | 2015 |
ІННОВАЦІЙНІ ЗАМОРОЖЕНІ ЗАЛИВНІ РИБНІ ПРОДУКТИ 0 Р ДОНЧЕВСЬКА, А ТУНІЦЬКА | | |
ЯКІСТЬ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ЩО ВИРОЩУЄТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ РС Дончевська, ЮО Двірна Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних …, 0 | | |
СИДОРЕНКО Олена Н БОЛІЛА | | |