Підписатись
Раїса Дончевська
Раїса Дончевська
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби
РС Дончевська
Дончевська Раїса Степанівна, 2011
92011
Сенсорний аналіз кексів провідних вітчизняних виробників
РС Дончевська, АВ Пустовгар
International scientific journal, 53-58, 2015
52015
Розвиток рибного господарства України
Р Дончевська
Товари і ринки, 28–40-28–40, 2015
42015
Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias)
О Сидоренко, Н Боліла, Р Дончевська
Товари і ринки, 57–65-57–65, 2018
22018
Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції
РС Дончевська, ОВ Сидоренко, ОВ Романенко
Харчова наука і технологія, 116-119, 2013
12013
Інноваційні заморожені заливні рибні продукти
Р Дончевська, А Туніцька
Товари і ринки, 79-88, 2012
12012
Раціоналізація мінерального складу заморожених заливних продуктів
ОВ Сидоренко, РС Дончевська
Харчова наука і технологія, 58-61, 2010
12010
Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні
В Гуць, О Сидоренко, Р Дончевська
Товари і ринки, 104-112, 2010
12010
Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби
R DONCHEVSKA, O SYDORENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 36 (4 …, 2020
2020
АНАЛІЗ КОНКУРЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА ТОВАРІВ «СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ СПОРТУ»
РС Дончевська, ОГ Колесников
Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 2020
2020
Реологічні властивості крем-лікерів та їх зміни в процесі транспортування
ТВ Божко, РС Дончевська, РП Романенко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
2019
Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України
ТВ Божко, РС Дончевська, ОВ Бабій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
2019
Конкурентоспроможність зерна кукурудзи різних сортів, що використовується для виробництва харчових продуктів
РС Дончевська, ЮО Двірна
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 71-74, 2017
2017
Сенсорний аналіз майонезів столових вітчизняного та закордонного виробництва
РС Дончевська, КС Люта
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 38-42, 2017
2017
СЕНСОРНЫЙ АНАЛИЗ МАЙОНЕЗОВ СТОЛОВЫХ ОТЕЧЕСТВЕННОГО И ЗАРУБЕЖНОГО ПРОИЗВОДСТВА
РС Дончевська, КС Люта
Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (15), 38-42, 2017
2017
Конкурентоспроможність пельменів, що реалізуються на ринку України
РС Дончевська, ВМ Шкода
научных работ IV Международной научно-практической конфе-ренции (Москва …, 2015
2015
SENSORY EVALUATION OF CUPCAKE MADE BY LEADING DOMESTIC MANUFACTURERS
РС Дончевська, АВ Пустовгар
Міжнародний науковий журнал, 53-57, 2015
2015
ІННОВАЦІЙНІ ЗАМОРОЖЕНІ ЗАЛИВНІ РИБНІ ПРОДУКТИ 0
Р ДОНЧЕВСЬКА, А ТУНІЦЬКА
ЯКІСТЬ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ЩО ВИРОЩУЄТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ
РС Дончевська, ЮО Двірна
Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних …, 0
СИДОРЕНКО Олена
Н БОЛІЛА
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20