Follow
Ирина Радзиевская
Ирина Радзиевская
НУХТ
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія купажованих жирів збалансованого жирнокислотного складу: монографія
СВ Іванов, ЛВ Пешук, ІГ Радзієвська
Київ: НУХТ, 2013
262013
Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності
ІГ Радзієвська
172010
Сумішеві олії для здорового харчування
ІГ Радзієвська, ОМ Громова
142013
Исследование жирнокислотного состава отдельных видов животного сырья
ЛВ Пешук, ИГ Радзиевская
102011
Нові майонези з оптимізованим рецептурним складом
ЛВ Пешук, ІГ Радзієвська
82012
Біологічна роль жирних кислот тваринного походження
ЛВ Пешук, ІГ Радзієвська, ІІ Штик
72011
Специфика технологии оливкового масла и идентификация его качества
ИГ Радзиевская, ОП Мельник, НВ Будник
62015
Development of technology of gerontologic food pastes
L Peshuk, O Galenko, I Radzievska, V Bohun
Ukrainian journal of food science, 229-335, 2016
52016
Modeling composition of the mixed oils by blending
M Zholdosh, E Shemanska, I Radzievska
52014
The use of stabilized frying fat in the production of potato chips
O KOVALENKO, V KOVBASA, I RADZIEVSKA
Food and Environment Safety Journal 15 (3), 2017
42017
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання
НМ Грегірчак, ЛВ Пешук, КВ Зусько, ТМ Іванова, ІГ Радзієвська
42017
Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктов
ЛВ Пешук, ИГ Радзиевская, ОП Мельник, ЕИ Шеманская
42013
Дослідження впливу рослинних олій на стійкість свинячого жиру
ЛВ Пешук, ІГ Радзієвська
42009
Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці
ДА Шведюк, ІГ Радзієвська
Аграрна наука та харчові технології, 249-257, 2017
32017
Использование растительных масел с оптимизированным жирнокислотным составом в производстве чипсов повышенной пищевой ценности
ЕА Лысогор, ВН Ковбаса, ИГ Радзиевская
32014
Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання
ІГ Радзієвська, ТО Кот
Харчова наука і технологія, 70-72, 2012
32012
Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів
ОА Коваленко, ВМ Ковбаса, ІГ Радзієвська, БВ Гребень, ВЮ Нагорний
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
22016
Кінетичні характеристики природних антиоксидантів рослинних олій
ІГ Радзієвська, ОП Мельник
Наука та інновації, 2015
22015
Використання купажованих олій функціонального призначення у косметичному кремі для сухої шкіри
Г Бєлінська, ТВ Матвєєва, BC Марченко, ІД Зінченко, ІГ Радзієвська
22014
Сравнительный анализ жирнокислотного состава традиционных и экзотических видов сырья
ЛВ Пешук, ИГ Радзиевская, ВА Кищенко, ИВ Левчук
22011
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20