Технологія купажованих жирів збалансованого жирнокислотного складу: монографія СВ Іванов, ЛВ Пешук, ІГ Радзієвська Київ: НУХТ, 2013 | 27 | 2013 |
Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності ІГ Радзієвська | 17 | 2010 |
Сумішеві олії для здорового харчування ІГ Радзієвська, ОМ Громова | 14 | 2013 |
Исследование жирнокислотного состава отдельных видов животного сырья ЛВ Пешук, ИГ Радзиевская | 10 | 2011 |
Нові майонези з оптимізованим рецептурним складом ЛВ Пешук, ІГ Радзієвська | 8 | 2012 |
Біологічна роль жирних кислот тваринного походження ЛВ Пешук, ІГ Радзієвська, ІІ Штик | 7 | 2011 |
Специфика технологии оливкового масла и идентификация его качества ИГ Радзиевская, ОП Мельник, НВ Будник | 6 | 2015 |
Development of technology of gerontologic food pastes L Peshuk, O Galenko, I Radzievska, V Bohun Ukrainian journal of food science, 229-335, 2016 | 5 | 2016 |
Modeling composition of the mixed oils by blending M Zholdosh, E Shemanska, I Radzievska | 5 | 2014 |
The use of stabilized frying fat in the production of potato chips O KOVALENKO, V KOVBASA, I RADZIEVSKA Food and Environment Safety Journal 15 (3), 2017 | 4 | 2017 |
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання НМ Грегірчак, ЛВ Пешук, КВ Зусько, ТМ Іванова, ІГ Радзієвська | 4 | 2017 |
Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктов ЛВ Пешук, ИГ Радзиевская, ОП Мельник, ЕИ Шеманская | 4 | 2013 |
Дослідження впливу рослинних олій на стійкість свинячого жиру ЛВ Пешук, ІГ Радзієвська | 4 | 2009 |
Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці ДА Шведюк, ІГ Радзієвська Аграрна наука та харчові технології, 249-257, 2017 | 3 | 2017 |
Использование растительных масел с оптимизированным жирнокислотным составом в производстве чипсов повышенной пищевой ценности ЕА Лысогор, ВН Ковбаса, ИГ Радзиевская | 3 | 2014 |
Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання ІГ Радзієвська, ТО Кот Харчова наука і технологія, 70-72, 2012 | 3 | 2012 |
Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів ОА Коваленко, ВМ Ковбаса, ІГ Радзієвська, БВ Гребень, ВЮ Нагорний Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 2 | 2016 |
Кінетичні характеристики природних антиоксидантів рослинних олій ІГ Радзієвська, ОП Мельник Наука та інновації, 2015 | 2 | 2015 |
Використання купажованих олій функціонального призначення у косметичному кремі для сухої шкіри Г Бєлінська, ТВ Матвєєва, BC Марченко, ІД Зінченко, ІГ Радзієвська | 2 | 2014 |
Сравнительный анализ жирнокислотного состава традиционных и экзотических видов сырья ЛВ Пешук, ИГ Радзиевская, ВА Кищенко, ИВ Левчук | 2 | 2011 |