Підписатись
Олійник Наталія Вікторівна
Олійник Наталія Вікторівна
Полтавский университет экономики и торговли
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
ВС Ростовський, НВ Олійник
К.: Кондор, 2008
162008
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу
Ю Левченко
Одеса, 2017
62017
Розробка технології м’ясних січених виробів з використанням кісткової пасти
НВ Олійник, БП Киричко, НО Свириденко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
42015
Теплопоглинання в процесі випікання хліба
ОВ Ковальов, ВІ Теличкун, НВ Олійник
31999
Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини
ІС Тюрікова, НВ Скобельська, НВ Олійник
22020
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, НВ Олійник, ОІ Положишникова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018
22018
Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів
НВ Олійник, ЛО Положишникова, ММ Малікова
НУХТ, 2020
12020
Особливості реакції відповіді органів сечо-статевої системи в умовах експериментально змодельованих станів
ОГ Попадинець, ОМ Дідушко, НВ Олійник, АБ Гречин, НМ Дубина
Вісник проблем біології і медицини, 268-272, 2016
12016
Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробів
НВ Олійник, СМ Андрейченко
12015
ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КРАФТОВОГО СИРУ ТИПУ «КАМАМБЕР»
І Мельник, Г Запаренко, Н Олійник, Д Липовий
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023
2023
Проектування та аналіз якості добового раціону харчування для дітей молодшого шкільного віку
Г Запаренко, А Борисова, Н Якименко-Терещенко, Н Олійник, ...
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2022
2022
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПАСТИЛИ ДІАБЕТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
АГ Фарісєєв, ДО Явтушенко, ІС Роговий, НВ Олійник
ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 80, 2022
2022
роЗШиреННЯ асортимеНту БеЗглЮтеНовиХ муЧНиХ коНДитерськиХ вироБів
ЛО Положишникова, ТЮ Суткович, НВ Олійник
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
НВ ОЛІЙНИК, ОО БОРИСОВ
та організацій України, Іраку, Хорватії, Польщі, Молдови з питань, 2022
2022
ТЕХНОЛОГІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОГО МАРМЕЛАДУ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БАР
Т Суткович, Н Олійник
InterConf, 2021
2021
Використання кунжутного шроту в технології кексів
НВ Олійник, ЮО Масич
2021
Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробів
НВ Олійник, ЯВ Верпета, Д Радченко, МВ Алеян
2021
Розширення асортименту рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировини
НВ Олійник, ДС Журавльов
2021
Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів
НВ Олійник, ЮГ Наконечна, ІІ Гузевська
Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2021
2021
Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробів
НВ Олійник, ТЮ Суткович, ЮГ Наконечна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20