Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості ВС Ростовський, НВ Олійник К.: Кондор, 2008 | 16 | 2008 |
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу Ю Левченко Одеса, 2017 | 6 | 2017 |
Розробка технології м’ясних січених виробів з використанням кісткової пасти НВ Олійник, БП Киричко, НО Свириденко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 4 | 2015 |
Теплопоглинання в процесі випікання хліба ОВ Ковальов, ВІ Теличкун, НВ Олійник | 3 | 1999 |
Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини ІС Тюрікова, НВ Скобельська, НВ Олійник | 2 | 2020 |
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів ВМ Пасічний, АМ Гередчук, НВ Олійник, ОІ Положишникова Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018 | 2 | 2018 |
Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів НВ Олійник, ЛО Положишникова, ММ Малікова НУХТ, 2020 | 1 | 2020 |
Особливості реакції відповіді органів сечо-статевої системи в умовах експериментально змодельованих станів ОГ Попадинець, ОМ Дідушко, НВ Олійник, АБ Гречин, НМ Дубина Вісник проблем біології і медицини, 268-272, 2016 | 1 | 2016 |
Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробів НВ Олійник, СМ Андрейченко | 1 | 2015 |
ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КРАФТОВОГО СИРУ ТИПУ «КАМАМБЕР» І Мельник, Г Запаренко, Н Олійник, Д Липовий Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023 | | 2023 |
Проектування та аналіз якості добового раціону харчування для дітей молодшого шкільного віку Г Запаренко, А Борисова, Н Якименко-Терещенко, Н Олійник, ... Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2022 | | 2022 |
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПАСТИЛИ ДІАБЕТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ АГ Фарісєєв, ДО Явтушенко, ІС Роговий, НВ Олійник ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 80, 2022 | | 2022 |
роЗШиреННЯ асортимеНту БеЗглЮтеНовиХ муЧНиХ коНДитерськиХ вироБів ЛО Положишникова, ТЮ Суткович, НВ Олійник Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | | 2022 |
НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ НВ ОЛІЙНИК, ОО БОРИСОВ та організацій України, Іраку, Хорватії, Польщі, Молдови з питань, 2022 | | 2022 |
ТЕХНОЛОГІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОГО МАРМЕЛАДУ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БАР Т Суткович, Н Олійник InterConf, 2021 | | 2021 |
Використання кунжутного шроту в технології кексів НВ Олійник, ЮО Масич | | 2021 |
Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробів НВ Олійник, ЯВ Верпета, Д Радченко, МВ Алеян | | 2021 |
Розширення асортименту рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировини НВ Олійник, ДС Журавльов | | 2021 |
Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів НВ Олійник, ЮГ Наконечна, ІІ Гузевська Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2021 | | 2021 |
Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробів НВ Олійник, ТЮ Суткович, ЮГ Наконечна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |