Підписатись
Світлана Літвинчук / Светлана Литвинчук / Svitlana Litvynchuk
Світлана Літвинчук / Светлана Литвинчук / Svitlana Litvynchuk
завідувач кафедри фізики, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технохімічний контроль виробництва солоду, пива і безалкогольних напоїв
АЄ Мелетьєв, СР Тодосійчук, ВМ Кошова
Вінниця "Нова книга", 2007
125*2007
Conformational changes in the structure of dough and bread enriched with pumpkin seed flour
S Litvynchuk, O Galenko, A Cavicchi, C Ceccanti, C Mignani, L Guidi, ...
Plants 11 (20), 2762, 2022
292022
Nanoplasmonics, nano-optics, nanocomposites, and surface studies
O Fesenko, L Yatsenko
Springer Proceedings in Physics 167, 2015
122015
Influence of rice flour on conformational changes in the dough during production of wheat bread
A Shevchenko
112022
Вплив рисового борошна на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
ВІ Дробот, АО Шевченко
102021
Identification of beeswax and its falsification by the method of infrared spectroscopy
V Vyshniak, O Dimitriev, V Dombrovskiy
102018
Transport properties of the Dirac-Weyl electrons through the graphene-based superlattice modulated by the Fermi velocity barriers
AM Korol, NV Medvid, SI Litvynchuk
Nanoplasmonics, Nano-Optics, Nanocomposites, and Surface Studies: Selected …, 2015
92015
Energy spectra of the graphene-based Fibonacci superlattice modulated by the Fermi velocity barriers
A Korol, S Litvynchuk, S Baglyuk, V Isai
52016
Соnductance of the graphene-superconductive graphene junction with the different Fermi velocity values
KAMLSIMNVI V.M.
Abstract Book: International research and practice conference …, 2016
5*2016
Influence of the constituent alpha acids of Ukrainian varieties of hops and hop preparations on quality indicators of mash and beer
L Protsenko, T Grynuk, S Litvynchuk
Ukrainian food journal, 389-396, 2014
52014
Beer enrichment with biologically active hop compounds
L Protsenko, R Rudyk, T Hryniuk, A Vlasenko, A Protsenko, S Litvynchuk, ...
Ukrainian Food Journal 7 (1), 65-78, 2018
42018
Analysis of near infrared reflectance spectrum of rape seed with different content of erucic acid
T Nosenko, V Nosenko, I Levchuk, I Hutsalo, S Litvynchuk
42013
Study on the quality of honey from different botanical sources and one re-gional origin
RS Svyatnenko, AI Marynin, SI Litvynchuk, VM Pasichnyi
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2023
32023
Influence of alpha acids hop homologues of bitter and aromatic varieties on beer quality.
L Protsenko, S Ryzhuk, M Liashenko, O Shevchenko, S Litvynchuk, ...
32020
Features of using hops and CO2-extract in brewing
L Protsenko, S Litvynchuk
Ukrainian food journal, 77-84, 2017
32017
Вплив швидкості Фермі на коефіцієнт трансмісії квазіелектронів Дірака-Вейля в однобар’єрній графеновій структурі
АМ Король, ВВ Вишняк, СІ Літвинчук, ІВ Гуцало
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 183-189, 2016
32016
Competitiveness of Ukrainian pellet hops production
L Protsenko, S Litvynchuk
Ukrainian Journal of Food Science, 51, 2015
32015
Refinement of the physical and chemical methods for the determination of sugars
E Deriy, A Meletyev, V Nosenko
32013
Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною
АЄ Мелетьєв, ЛВ Проценко, ОІ Дерій
Харчова наука і технологія, 67-68, 2010
32010
Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів
ЛВ Проценко, МІ Ляшенко, МС Бармаков, АЄ Мелетьєв, ...
32007
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20