Технологія харчових продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Київ: КНТЕУ 1116, 2012 | 75 | 2012 |
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ... Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015 | 41 | 2015 |
Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства в Україні ТО Марцин, ТВ Бурак Сборник научных трудов SWorld 25 (2), 30-32, 2012 | 10 | 2012 |
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики ДІ Басюк Едельвейс і К, 2017 | 9 | 2017 |
Інноваційний підхід до розвитку готельних мереж ТО Марцин, ТВ Бурак, ОС Ліфіренко URL: https://www. sworld. com. ua/index. php/an-innovative-approach-to-the …, 2012 | 7 | 2012 |
Використання борошна кіноа у технології безглютенового хлібу ТО Марцин Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди: Міжнар …, 2016 | 3 | 2016 |
Сучасні тенденції розвитку ринку готельних послуг України ТО Марцин, ТВ Бурак URL: http://www. sworld. com. ua/simpoz2/141. pdf, 0 | 3 | |
Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів M PERESICHNIY, D FEDOROVA, T MARTSYN INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 5 (1 …, 2008 | 2 | 2008 |
Методологія підготовки фахівців готельно-ресторанної справи ФВ Григор, ТО Марцин Мир науки и инноваций 6, 77-80, 2015 | 1 | 2015 |
Універсальний дизайн в готелях України ТО Марцин, ФВ Григор Сборник научных трудов SWorld 27 (4), 83-87, 2014 | 1 | 2014 |
HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України ТО Марцин, ОП Вітряк, КС Гугайло Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
ТЕХНОЛОГІЯ БУЛОЧКИ «РАНКОВОЇ» ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПШЕНИЧНИХ ТА ВІВСЯНИХ ВИСІВОК ТО Марцин, КС Гугайло Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019 | | 2019 |
Технологія м'ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки ТО Марцин Збірник наукових праць таврійського державного агротехнологічного університету, 2016 | | 2016 |
Modern trends of hotels services development in Ukraine T Martsyn, T Burak Research Bulletin SWorld, 358, 2013 | | 2013 |
ОПТИМІЗАЦІЯ НУТРІЄНТНОГО СКЛАДУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ДВ Федорова, ТО Марцин, АВ Пряхіна Сборник научных трудов SWorld 12 (3), 45-47, 2012 | | 2012 |
Innovatsiynyy pidkhid do rozvytku hotelʹnykh merezh [An innovative approach to the development of hotel chains] TO Martsyn, TV Buriak, OS Lifirenko Innovatsionnyy podkhod k razvitiyu predpriyatiy, otrasley, kompleksov …, 2012 | | 2012 |
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОДУКТОВ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ ИЮ Антонюк, ТА Марцин Сборник научных трудов SWorld 4 (1), 65a-66, 2011 | | 2011 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ ДВ Федорова, ТО Марцин, ОМ Малькова Сборник научных трудов SWorld 8 (4), 22-28, 2011 | | 2011 |
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення ТО Марцин Київський національний торговельно-економічний університет, 2010 | | 2010 |
ПІСОЧНІ ВИРОБИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ЕКСТРАКТОМ СТЕВІЇ ТА ЦИСТОЗІРОЮ ТО Марцин | | |