Підписатись
Тетяна Марцин
Тетяна Марцин
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
752012
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований
НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ...
Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015
412015
Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства в Україні
ТО Марцин, ТВ Бурак
Сборник научных трудов SWorld 25 (2), 30-32, 2012
102012
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
ДІ Басюк
Едельвейс і К, 2017
92017
Інноваційний підхід до розвитку готельних мереж
ТО Марцин, ТВ Бурак, ОС Ліфіренко
URL: https://www. sworld. com. ua/index. php/an-innovative-approach-to-the …, 2012
72012
Використання борошна кіноа у технології безглютенового хлібу
ТО Марцин
Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди: Міжнар …, 2016
32016
Сучасні тенденції розвитку ринку готельних послуг України
ТО Марцин, ТВ Бурак
URL: http://www. sworld. com. ua/simpoz2/141. pdf, 0
3
Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів
M PERESICHNIY, D FEDOROVA, T MARTSYN
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 5 (1 …, 2008
22008
Методологія підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
ФВ Григор, ТО Марцин
Мир науки и инноваций 6, 77-80, 2015
12015
Універсальний дизайн в готелях України
ТО Марцин, ФВ Григор
Сборник научных трудов SWorld 27 (4), 83-87, 2014
12014
HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України
ТО Марцин, ОП Вітряк, КС Гугайло
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
ТЕХНОЛОГІЯ БУЛОЧКИ «РАНКОВОЇ» ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПШЕНИЧНИХ ТА ВІВСЯНИХ ВИСІВОК
ТО Марцин, КС Гугайло
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
2019
Технологія м'ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки
ТО Марцин
Збірник наукових праць таврійського державного агротехнологічного університету, 2016
2016
Modern trends of hotels services development in Ukraine
T Martsyn, T Burak
Research Bulletin SWorld, 358, 2013
2013
ОПТИМІЗАЦІЯ НУТРІЄНТНОГО СКЛАДУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ
ДВ Федорова, ТО Марцин, АВ Пряхіна
Сборник научных трудов SWorld 12 (3), 45-47, 2012
2012
Innovatsiynyy pidkhid do rozvytku hotelʹnykh merezh [An innovative approach to the development of hotel chains]
TO Martsyn, TV Buriak, OS Lifirenko
Innovatsionnyy podkhod k razvitiyu predpriyatiy, otrasley, kompleksov …, 2012
2012
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОДУКТОВ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ
ИЮ Антонюк, ТА Марцин
Сборник научных трудов SWorld 4 (1), 65a-66, 2011
2011
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ
ДВ Федорова, ТО Марцин, ОМ Малькова
Сборник научных трудов SWorld 8 (4), 22-28, 2011
2011
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення
ТО Марцин
Київський національний торговельно-економічний університет, 2010
2010
ПІСОЧНІ ВИРОБИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ЕКСТРАКТОМ СТЕВІЇ ТА ЦИСТОЗІРОЮ
ТО Марцин
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20