Подписаться
оксана шульга
оксана шульга
Национальный университет пищевых технологий
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Система інклюзивної освіти як об’єкт державного управління в Україні
ОС Шульга, ОВ Царькова, К Сахарова
Державне управління та місцеве самоврядування: зб. наук. пр. 2 (41), 99-108, 2019
92019
Яблучний порошок як добавка для підвищення харчової цінності карамелі
ОС Шульга, ТВ Каменчук, СІ Шульга
92012
Ринок водно-дисперсійних лакофарбових матеріалів в Україні
НВ Мережко, ОС Шульга
Сборник научных трудов SWorld 11 (2), 16-24, 2013
72013
за заг. ред. АА Мазаракі
ТМ Коломієць, ВВ Осієвська, ТГ Глушкова, ОІ Сім’ячко, ЛВ Черняк, ...
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016
52016
Адсорбційні властивості каолінів українських родовищ
Н Мережко, О Шульга
Товари і ринки, 148-155, 2014
52014
Ринок природного будівельного каменю в Україні
О Золотарьова, Н Мережко, О Шульга
Товари і ринки, 60–74-60–74, 2018
42018
Использование обогащенных сьедобных пленочных покрытий для хлебобулочных и кондитерских изделий
АИ Чорна, ОС Шульга, ЛЮ Арсеньева, ЕД Петренко
32016
Їстівні плівки-перспективний напрям паковання харчових продуктів
АІ Чорна, ЛЮ Арсеньєва, ОС Шульга
32016
Формування якості паперу-основи для виготовлення водожиронепроникних пакувальних матеріалів
ВА Осика, ЛА Коптюх, ВО Комаха, ОС Шульга
Вісник Черкаського державного технологічного університету. Технічні науки, 76-82, 2019
22019
Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину
ОС Шульга
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 27-35, 2017
22017
Влияние желатина на свойства съедобных пленок и покрытий из картофельного крахмала
ОС Шульга, ОА Петруша
22017
Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок
О Шульга, А Чорна, О Петруша
Товари і ринки, 120–130-120–130, 2017
22017
Реологічні властивості стирол-акрилових водних дисперсій, наповнених каолінами
НВ Мережко, ОС Шульга
Вісник Черкаського державного технологічного університету. Серія: Технічні …, 2014
22014
Реологічні властивості водних дисперсій модифікованого каоліну
Н Мережко, О Шульга
Товари і ринки, 110-117, 2014
22014
Синтез и исследование 3-метил-6Н-индоло [2, 3-b] хиноксалинов
СИ Шульга, НВ Симурова, ОС Шульга, Н Миса
22014
Світовий ринок паперових пакувальних матеріалів
V ОSYKA, V KОMAKHA, О SHULGA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 30 (2), 5-17, 2019
12019
Формування якості паперу-основи для вологоміцного та водонепроникного пакувального матеріалу
ВА Осика, ЛА Коптюх, ВО Комаха, ОС Шульга
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 11-16, 2019
12019
Дослідження теплофізичних характеристик формувального розчину біодеградабельного їстівного покриття/плівки
ОС Шульга, СО Іванов, ВВ Листопад, ОГ Мазуренко
Scientific Works 82 (2), 47-55, 2018
12018
Влияние молока и сыворотки на свойства съедобных пленок и покрытий
ОС Шульга, АП Перепелица, СИ Шульга
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
12017
Оцінка якості полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів
АІ Чорна, ОС Шульга, ЛЮ Арсеньєва
Товарознавчий вісник, 157-166, 2016
12016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20