Підписатись
оксана шульга
оксана шульга
Национальный университет пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Яблучний порошок як добавка для підвищення харчової цінності карамелі
ОС Шульга, ТВ Каменчук, СІ Шульга
92012
Система інклюзивної освіти як об’єкт державного управління в Україні
ОС Шульга, ОВ Царькова, К Сахарова
Державне управління та місцеве самоврядування: зб. наук. пр. 2 (41), 99-108, 2019
72019
Ринок водно-дисперсійних лакофарбових матеріалів в Україні
НВ Мережко, ОС Шульга
Сборник научных трудов SWorld 11 (2), 16-24, 2013
72013
Адсорбційні властивості каолінів українських родовищ
Н Мережко, О Шульга
Товари і ринки, 148-155, 2014
52014
Использование обогащенных сьедобных пленочных покрытий для хлебобулочных и кондитерских изделий
АИ Чорна, ОС Шульга, ЛЮ Арсеньева, ЕД Петренко
32016
Формування якості паперу-основи для виготовлення водожиронепроникних пакувальних матеріалів
ВА Осика, ЛА Коптюх, ВО Комаха, ОС Шульга
Вісник Черкаського державного технологічного університету. Технічні науки, 76-82, 2019
22019
Ринок природного будівельного каменю в Україні
О Золотарьова, Н Мережко, О Шульга
Товари і ринки, 60–74-60–74, 2018
22018
Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину
ОС Шульга
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 27-35, 2017
22017
Влияние желатина на свойства съедобных пленок и покрытий из картофельного крахмала
ОС Шульга, ОА Петруша
22017
Їстівні плівки-перспективний напрям паковання харчових продуктів
АІ Чорна, ЛЮ Арсеньєва, ОС Шульга
22016
Реологічні властивості стирол-акрилових водних дисперсій, наповнених каолінами
НВ Мережко, ОС Шульга
Вісник Черкаського державного технологічного університету. Серія: Технічні …, 2014
22014
Реологічні властивості водних дисперсій модифікованого каоліну
Н Мережко, О Шульга
Товари і ринки, 110-117, 2014
22014
Синтез и исследование 3-метил-6Н-индоло [2, 3-b] хиноксалинов
СИ Шульга, НВ Симурова, ОС Шульга, Н Миса
22014
Світовий ринок паперових пакувальних матеріалів
V ОSYKA, V KОMAKHA, О SHULGA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 30 (2), 5-17, 2019
12019
Формування якості паперу-основи для вологоміцного та водонепроникного пакувального матеріалу
ВА Осика, ЛА Коптюх, ВО Комаха, ОС Шульга
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 11-16, 2019
12019
Дослідження теплофізичних характеристик формувального розчину біодеградабельного їстівного покриття/плівки
ОС Шульга, СО Іванов, ВВ Листопад, ОГ Мазуренко
Scientific Works 82 (2), 47-55, 2018
12018
Влияние молока и сыворотки на свойства съедобных пленок и покрытий
ОС Шульга, АП Перепелица, СИ Шульга
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
12017
Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок
О Шульга, А Чорна, О Петруша
Товари і ринки, 120–130-120–130, 2017
12017
Оцінка якості полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів
АІ Чорна, ОС Шульга, ЛЮ Арсеньєва
Товарознавчий вісник, 157-166, 2016
12016
Сучасний стан і перспективи розроблення нових видів пакування для хлібобулочних виробів
АІ Чорна, ЛЮ Арсеньєва, ОС Шульга
12015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20