Яблучний порошок як добавка для підвищення харчової цінності карамелі ОС Шульга, ТВ Каменчук, СІ Шульга | 9 | 2012 |
Система інклюзивної освіти як об’єкт державного управління в Україні ОС Шульга, ОВ Царькова, К Сахарова Державне управління та місцеве самоврядування: зб. наук. пр. 2 (41), 99-108, 2019 | 7 | 2019 |
Ринок водно-дисперсійних лакофарбових матеріалів в Україні НВ Мережко, ОС Шульга Сборник научных трудов SWorld 11 (2), 16-24, 2013 | 7 | 2013 |
Адсорбційні властивості каолінів українських родовищ Н Мережко, О Шульга Товари і ринки, 148-155, 2014 | 5 | 2014 |
Использование обогащенных сьедобных пленочных покрытий для хлебобулочных и кондитерских изделий АИ Чорна, ОС Шульга, ЛЮ Арсеньева, ЕД Петренко | 3 | 2016 |
Формування якості паперу-основи для виготовлення водожиронепроникних пакувальних матеріалів ВА Осика, ЛА Коптюх, ВО Комаха, ОС Шульга Вісник Черкаського державного технологічного університету. Технічні науки, 76-82, 2019 | 2 | 2019 |
Ринок природного будівельного каменю в Україні О Золотарьова, Н Мережко, О Шульга Товари і ринки, 60–74-60–74, 2018 | 2 | 2018 |
Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину ОС Шульга Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 27-35, 2017 | 2 | 2017 |
Влияние желатина на свойства съедобных пленок и покрытий из картофельного крахмала ОС Шульга, ОА Петруша | 2 | 2017 |
Їстівні плівки-перспективний напрям паковання харчових продуктів АІ Чорна, ЛЮ Арсеньєва, ОС Шульга | 2 | 2016 |
Реологічні властивості стирол-акрилових водних дисперсій, наповнених каолінами НВ Мережко, ОС Шульга Вісник Черкаського державного технологічного університету. Серія: Технічні …, 2014 | 2 | 2014 |
Реологічні властивості водних дисперсій модифікованого каоліну Н Мережко, О Шульга Товари і ринки, 110-117, 2014 | 2 | 2014 |
Синтез и исследование 3-метил-6Н-индоло [2, 3-b] хиноксалинов СИ Шульга, НВ Симурова, ОС Шульга, Н Миса | 2 | 2014 |
Світовий ринок паперових пакувальних матеріалів V ОSYKA, V KОMAKHA, О SHULGA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 30 (2), 5-17, 2019 | 1 | 2019 |
Формування якості паперу-основи для вологоміцного та водонепроникного пакувального матеріалу ВА Осика, ЛА Коптюх, ВО Комаха, ОС Шульга Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 11-16, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження теплофізичних характеристик формувального розчину біодеградабельного їстівного покриття/плівки ОС Шульга, СО Іванов, ВВ Листопад, ОГ Мазуренко Scientific Works 82 (2), 47-55, 2018 | 1 | 2018 |
Влияние молока и сыворотки на свойства съедобных пленок и покрытий ОС Шульга, АП Перепелица, СИ Шульга Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 1 | 2017 |
Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок О Шульга, А Чорна, О Петруша Товари і ринки, 120–130-120–130, 2017 | 1 | 2017 |
Оцінка якості полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів АІ Чорна, ОС Шульга, ЛЮ Арсеньєва Товарознавчий вісник, 157-166, 2016 | 1 | 2016 |
Сучасний стан і перспективи розроблення нових видів пакування для хлібобулочних виробів АІ Чорна, ЛЮ Арсеньєва, ОС Шульга | 1 | 2015 |