Підписатись
Tetiiana Bozhko
Tetiiana Bozhko
Інші іменаТетяна Божко
State University of Trade and Economics (SUTE)
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for enteral nutrition
D Antyushko, T Bozhko, N Shapovalova, M Fil, T Brovenko, G Tolok, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021
112021
Improvement of the technology of garden strawberry jam in combination with apple puree
I Zamorska, V Zamorskyi, Y Halahur, V Osyka, S Belinska, I Motuzka, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 14-22, 2019
42019
Consumer preferences on the Ukrainian market of ligueurs. The review
T Bozhko
Nauki inzynierskie i technologie, 14-25, 2014
42014
Prospects for the use of apiproducts in human healthy nutrition
N Prytulska, P Karpenko, D Antiushko, T Bozhko, N Shapovalova
EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2021
32021
РИНОК СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ: ДЕТЕРМІНАНТИ РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ 0
Т Божко, Р Дончевская, Н Шаповалова
3*2019
Оцінювання якості лікерів за профілем флейвору
Т Божко, Л Павліш
Товари і ринки, 57–63-57–63, 2015
32015
ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ПРИ РОЗРОБЦІ РЕЦЕПТУР НОВИХ КРЕМ-ЛІКЕРІВ
ТВ Божко
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 86-91, 2013
32013
Нові рецептури кремів
Т Божко
Харчова і переробна промисловість, 22-23, 2004
2*2004
Research of medical and biological indicators of eggplant powder
K Dzyundzya, O., Antonenko, A., Brovenko, T., Tolok, G., Kryvoruchko, M ...
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2022
12022
Ensuring environmental protection and economic renewal through organic production certification
H 1. Antiushko, D., Bozhko, T., Osyka, V., Shapovalova, N., Lozova, T., Fil ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 4 (13 (118)), 53-60, 2022
1*2022
E-LEARNING DURING THE COVID-19 PANDEMIC: A PRACTICAL ASPECT
KS Prytulska N., Bozhko T.
Вісник КНТЕУ, 110-117, 2021
1*2021
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЗАСОБІВ ЖІНОЧОЇ ГІГІЄНИ
БН Божко Т., Загрівая І.
Товари і ринки, 106-114, 2021
1*2021
The rheological properties of cream liqueurs and their changes in the transportation process
TV Bozhko, RS Donchevska, RP Romanenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
12019
Generation of professional competencies of advertisers.
BT Aldankova H.
Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 125-134, 2022
2022
Technology of craft confiture from non-traditional local raw materials
N Dzyundzya, O., Antonenko, A., Brovenko, T., Tolok, G., Kryvoruchko, M ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 (119)), 48-54, 2022
2022
Класифікація засобів жіночої гігієни
Т Божко, І Загрівая
Товари і ринки, 128-139, 2020
2020
Безпечність і якість фіточаїв українського виробництва
O BABIY, T BOZHKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 34 (2 …, 2020
2020
SAFETY AND QUALITY OF UKRAINIAN HERBAL TEAS
O BABIY, T BOZHKO
2020
Quality investigation of frozen garden strawberries at partial dehydration before freezing
I Zamorska, V Zamorskyi, Y Halahur, V Osyka, S Belinska, I Motuzka, ...
EUREKA: Life Sciences,(1), 11-17, 2020
2020
Assessment of the quality and competitiveness of bread made from a mixture of rye and wheat flour on the Ukrainian market
TV Bozhko, RS Donchevska, OV Babii
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20