Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for enteral nutrition D Antyushko, T Bozhko, N Shapovalova, M Fil, T Brovenko, G Tolok, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021 | 11 | 2021 |
Improvement of the technology of garden strawberry jam in combination with apple puree I Zamorska, V Zamorskyi, Y Halahur, V Osyka, S Belinska, I Motuzka, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 14-22, 2019 | 4 | 2019 |
Consumer preferences on the Ukrainian market of ligueurs. The review T Bozhko Nauki inzynierskie i technologie, 14-25, 2014 | 4 | 2014 |
Prospects for the use of apiproducts in human healthy nutrition N Prytulska, P Karpenko, D Antiushko, T Bozhko, N Shapovalova EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2021 | 3 | 2021 |
РИНОК СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ: ДЕТЕРМІНАНТИ РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ 0 Т Божко, Р Дончевская, Н Шаповалова | 3* | 2019 |
Оцінювання якості лікерів за профілем флейвору Т Божко, Л Павліш Товари і ринки, 57–63-57–63, 2015 | 3 | 2015 |
ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ПРИ РОЗРОБЦІ РЕЦЕПТУР НОВИХ КРЕМ-ЛІКЕРІВ ТВ Божко Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 86-91, 2013 | 3 | 2013 |
Нові рецептури кремів Т Божко Харчова і переробна промисловість, 22-23, 2004 | 2* | 2004 |
Research of medical and biological indicators of eggplant powder K Dzyundzya, O., Antonenko, A., Brovenko, T., Tolok, G., Kryvoruchko, M ... EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2022 | 1 | 2022 |
Ensuring environmental protection and economic renewal through organic production certification H 1. Antiushko, D., Bozhko, T., Osyka, V., Shapovalova, N., Lozova, T., Fil ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 4 (13 (118)), 53-60, 2022 | 1* | 2022 |
E-LEARNING DURING THE COVID-19 PANDEMIC: A PRACTICAL ASPECT KS Prytulska N., Bozhko T. Вісник КНТЕУ, 110-117, 2021 | 1* | 2021 |
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЗАСОБІВ ЖІНОЧОЇ ГІГІЄНИ БН Божко Т., Загрівая І. Товари і ринки, 106-114, 2021 | 1* | 2021 |
The rheological properties of cream liqueurs and their changes in the transportation process TV Bozhko, RS Donchevska, RP Romanenko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 1 | 2019 |
Generation of professional competencies of advertisers. BT Aldankova H. Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 125-134, 2022 | | 2022 |
Technology of craft confiture from non-traditional local raw materials N Dzyundzya, O., Antonenko, A., Brovenko, T., Tolok, G., Kryvoruchko, M ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 (119)), 48-54, 2022 | | 2022 |
Класифікація засобів жіночої гігієни Т Божко, І Загрівая Товари і ринки, 128-139, 2020 | | 2020 |
Безпечність і якість фіточаїв українського виробництва O BABIY, T BOZHKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 34 (2 …, 2020 | | 2020 |
SAFETY AND QUALITY OF UKRAINIAN HERBAL TEAS O BABIY, T BOZHKO | | 2020 |
Quality investigation of frozen garden strawberries at partial dehydration before freezing I Zamorska, V Zamorskyi, Y Halahur, V Osyka, S Belinska, I Motuzka, ... EUREKA: Life Sciences,(1), 11-17, 2020 | | 2020 |
Assessment of the quality and competitiveness of bread made from a mixture of rye and wheat flour on the Ukrainian market TV Bozhko, RS Donchevska, OV Babii Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | | 2019 |