Дзюба (Кушнир) Надежда Анатольевна, Dzyuba Nadya, Dziuba, Dzjuba 0000-0001-6609-3965, http://www
Дзюба (Кушнир) Надежда Анатольевна, Dzyuba Nadya, Dziuba, Dzjuba 0000-0001-6609-3965, http://www
Одесская национальная академия пищевых технологий, факультет
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Osnovy naukovykh doslidzhen
LM Telezhenko, NA Dzyuba, MA Kashkano, LO Valevska
Kherson: Hrin DS 192, 2016
82016
Study into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent
N Dzyuba, I Bilenka, А Palvashova, E Zemlyakova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 10-17, 2017
72017
Моделювання раціонального харчування
ЛМ Тележенко, НА Кушнір, МН Тодорова
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
72013
Comprehensive research into quality of the immunostimulating beverage Immuno plus
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Eastern-Eurapean Journal of Enterprise Technologies, 4-11, 2017
52017
Основи наукових досліджень
ЛМ Тележенко, НА Дзюба, МА Кашкано, ЛО Валевська
м. Херсон, Видавець Грінь Д.С., 2016
5*2016
Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини
НА Кушнір
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
52014
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
42018
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate
N Dzyuba, I Bilenka, A Palvashova, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017
42017
Elaboration of the recipe of the fermented milk dessert for child food
N Dzyuba, L Valevskaya, V Atanasova, A Sokolovskaya
EUREKA: Life Sciences, 3-9, 2017
42017
Integrated Approach to the Assessment of the Quality of Immunostimulatory Beverage" Immuno Plus"
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Комплексная оценка качества кислородного коктейля "Глоток здоровья"
НА Дзюба, ЛА Валевская
The scientific heritage 9 (9), 96-105, 2017
42017
Комплексная оценка качества мучного кондитерского изделия "Бульбашка"
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Землякова
Sciences of Europe 10 (2), 101-108, 2016
42016
Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану
НА Дзюба, ОВ Землякова, КГ Педак
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
42016
Development of the recipe of corn sticks based on sugar corn grain and determination of their quality parameters
N Dzyuba, O Bunyak, I Bilenka
EUREKA: Life Sciences, 35-40, 2019
32019
EFFECT OF PRE-TREATMENT ON QUALITATIVE INDICES OF WHITE ROOTS
I Bilenka, Y Golinskaya, N Dzyuba, H Martirosian
32018
Комплексная оцен-ка качества новых иммуностимулирующих напитков
НА Дзюба, ЛА Валевская
European Journal of Tech-nical and Natural Sciences, 31-40, 2017
32017
OPTIMIZ ATION OF THE COMPOSITION OF MUFF INS ON THE BASIS OF ESSENT I AL INDICATORS OF CHEMICAL COMPOUND OF THE CONFECTIONARY PRODUCT "VUPI PAI"
A Antonova, N Dzyuba
Automation technological and business - processes, 28-32, 2017
32017
Investigation of kinetic parameters of the dietary supplement “Amil-ing”
NA Dzyuba, AS Prokopovich
Foods and Raw materials 4 (2), 2016
32016
До питання розробки композицій каш функціонального призначення
ЛМ Тележенко, НА Кушнір, МА Кашкано
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
32013
Розробка технології граноли профілактичного призначення з підвищеним вмістом йоду
ІМ Калугіна, НА Дзюба, ІО Якименко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
22019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20