Подписаться
Дзюба (Кушнир) Надежда Анатольевна, Dzyuba Nadya, Dziuba, Dzjuba 0000-0001-6609-3965, http://www
Дзюба (Кушнир) Надежда Анатольевна, Dzyuba Nadya, Dziuba, Dzjuba 0000-0001-6609-3965, http://www
Одеський національний технологічний університет, Odesa National Univercity of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Osnovy naukovykh doslidzhen
LM Telezhenko, NA Dzyuba, MA Kashkano, LO Valevska
Kherson: Hrin DS 192, 2016
102016
Elaboration of the recipe of the fermented milk dessert for child food
N Dzyuba, L Valevskaya, V Atanasova, A Sokolovskaya
EUREKA: Life Sciences, 3-9, 2017
92017
Study into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent
N Dzyuba, I Bilenka, А Palvashova, E Zemlyakova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 10-17, 2017
92017
Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини
НА Кушнір
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
82014
Моделювання раціонального харчування
ЛМ Тележенко, НА Кушнір, МН Тодорова
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
72013
Comprehensive processing of Jerusalem artichoke tubers into functional products.
I Bilenka, Н Lazarenko, О Zolovska, N Dzyuba
Food Science & Technology (2073-8684) 13 (4), 2019
62019
Основи наукових досліджень
ЛМ Тележенко, НА Дзюба, МА Кашкано, ЛО Валевська
м. Херсон, Видавець Грінь Д.С., 2016
62016
Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчування
НА Дзюба, МА Кашкано, ІМ Калугіна, МІ Олійник
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
52019
Development of The formulation For extruded Products based On sugar corn Grain and Determining their Quality indicators
N Dzyuba, E Bunyak, S Sots, I Bilenka
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 60-69, 2019
52019
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
52018
Healthy eating: practical recommendations
L Telezhenko, N Dzyuba, M Kashkano
Kherson: Oldi-Plus, 2018
52018
Comprehensive research into quality of the immunostimulating beverage Immuno plus
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Eastern-Eurapean Journal of Enterprise Technologies, 4-11, 2017
52017
Development of the recipe of corn sticks based on sugar corn grain and determination of their quality parameters
N Dzyuba, O Bunyak, I Bilenka
EUREKA: Life Sciences, 35-40, 2019
42019
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
42018
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate
N Dzyuba, I Bilenka, A Palvashova, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017
42017
Integrated Approach to the Assessment of the Quality of Immunostimulatory Beverage" Immuno Plus"
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Комплексная оценка качества кислородного коктейля "Глоток здоровья"
НА Дзюба, ЛА Валевская
The scientific heritage 9 (9), 96-105, 2017
42017
Комплексная оценка качества мучного кондитерского изделия "Бульбашка"
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Землякова
Sciences of Europe 10 (2), 101-108, 2016
42016
Investigation of kinetic parameters of the dietary supplement “Amil-Ing”
NA Dzyuba, AS Prokopovich
Foods and Raw materials 4 (2), 128-135, 2016
42016
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства
ПП Павленкова, ЛМ Тележенко, ІР Біленька, НА Дзюба
м. Херсон, "Олді плюс", 2016
42016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20