Дзюба (Кушнир) Надежда Анатольевна, Dzyuba Nadya, Dziuba, Dzjuba 0000-0001-6609-3965, http://www
Дзюба (Кушнир) Надежда Анатольевна, Dzyuba Nadya, Dziuba, Dzjuba 0000-0001-6609-3965, http://www
Одесская национальная академия пищевых технологий, факультет
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Osnovy naukovykh doslidzhen
LM Telezhenko, NA Dzyuba, MA Kashkano, LO Valevska
Kherson: Hrin DS 192, 2016
92016
Study into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent
N Dzyuba, I Bilenka, А Palvashova, E Zemlyakova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 10-17, 2017
72017
Моделювання раціонального харчування
ЛМ Тележенко, НА Кушнір, МН Тодорова
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
72013
Основи наукових досліджень
ЛМ Тележенко, НА Дзюба, МА Кашкано, ЛО Валевська
м. Херсон, Видавець Грінь Д.С., 2016
6*2016
Comprehensive research into quality of the immunostimulating beverage Immuno plus
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
Eastern-Eurapean Journal of Enterprise Technologies, 4-11, 2017
52017
Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини
НА Кушнір
Харків: ХДУХТ, 2014
52014
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
42018
Investigation of foaming and hydration properties of collagen hydrolyzate
N Dzyuba, I Bilenka, A Palvashova, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 68-72, 2017
42017
Elaboration of the recipe of the fermented milk dessert for child food
N Dzyuba, L Valevskaya, V Atanasova, A Sokolovskaya
EUREKA: Life Sciences, 3-9, 2017
42017
Integrated Approach to the Assessment of the Quality of Immunostimulatory Beverage" Immuno Plus"
N Dzyuba, L Telezhenko, L Valevskaya, E Zemlyakova
EUREKA: Life Sciences, 15-26, 2017
42017
Комплексная оценка качества кислородного коктейля "Глоток здоровья"
НА Дзюба, ЛА Валевская
The scientific heritage 9 (9), 96-105, 2017
42017
Комплексная оценка качества мучного кондитерского изделия "Бульбашка"
НА Дзюба, ЛА Валевская, ЕВ Землякова
Sciences of Europe 10 (2), 101-108, 2016
42016
Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану
НА Дзюба, ОВ Землякова, КГ Педак
Харків: ХДУХТ, 2016
42016
Development of the recipe of corn sticks based on sugar corn grain and determination of their quality parameters
N Dzyuba, O Bunyak, I Bilenka
EUREKA: Life Sciences, 35-40, 2019
32019
Комплексная оцен-ка качества новых иммуностимулирующих напитков
НА Дзюба, ЛА Валевская
European Journal of Tech-nical and Natural Sciences, 31-40, 2017
32017
OPTIMIZ ATION OF THE COMPOSITION OF MUFF INS ON THE BASIS OF ESSENT I AL INDICATORS OF CHEMICAL COMPOUND OF THE CONFECTIONARY PRODUCT "VUPI PAI"
A Antonova, N Dzyuba
Automation technological and business - processes, 28-32, 2017
32017
Investigation of kinetic parameters of the dietary supplement “Amil-Ing”
NA Dzyuba, AS Prokopovich
Foods and Raw materials 4 (2), 2016
32016
Визначення збалансованості амінокислотного складу колагенового препарату
НА Кушнір
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
До питання розробки композицій каш функціонального призначення
ЛМ Тележенко, НА Кушнір, МА Кашкано
Харків: ХДУХТ, 2013
32013
Development of a policomponent composition of smuz using biotechnological and mathematical modeling and determination of its food value
N Dzyuba, S Poplavska, A Palvashova, O Yemonakova, L Ivashina, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-65, 2019
22019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20